P9

P9 Kauden 2018 yhteenveto

Jalaksen 2009-syntyneiden kauden yhteenveto valmentajan näkökulmasta.

Kausi on saatu hienosti pakettiin ja joukkueen kehitystä sekä joukkueeksi muodostumista on ollut mahtava seurata. Aloitimme talviharjoittelut hyvissä ajoin ennen kauden alkua ja oli vaikea aluksi kuvitella kuinka hienosti pojat tulisivat kehittymään ja omaksumaan tämän hienon lajin.

Jalaspoikien kausi alkoi Ilmajoen vapputurnauksessa 6.5. Pääsimme nauttimaan hyvässä säässä joukkueen ensimmäisen turnauksen Ilmajoella. Pojilla oli varmasti hieman jännitystä ja vaikka suurin osa oli pallokerhosta jo jalkapallon pariin ponnistanut ja pelaaminen oli jo tuttua niin oli myös ensikertalaisia mukana muutamia. Ensimmäinen peli pelattiin AKisaa vastaan ja siitä saimme hienon 3-1 voiton ja siitä oli hyvä jatkaa kohti seuraavia pelejä. Seuraava peli pelattiin turnauksen kotijoukkuetta IK Oranssia vastaan ja se oli todella tiukkaa vääntöä alusta loppuun ja vaikka oltiin 0-2 tilanteessa ottelun puoliväliin asti Jalas taisteli itsensä 3-2 voittoon joka tuli todella ansaitusti. Turnauksen kolmas ottelu pelattiin Kanu Mustaa vastaan jossa oli todella hienoja tilanteita ja pelaajilta oivia ratkaisuja. Peli oli aivan loppuun asti Jalaksen hallintaa ja parhaillaan oltiin 5-0 johdossa ja lopussa kokeiltiin vähän ilman puolustajia ja vastustaja pääsi pelin loppuun rokottamaan parilla maalilla jolloin loppulukemat jäivät 5-2 Jalaksen hyväksi. Viimeiseen peliin lähdettiin hyvissä tunnelmissa ja vastaan asettui SJK. Jalas otti heti pelin alusta hallintaan ja hyökkäykset pyörivät SJKn päässä ja pelin puoliväliin mennessä peli oli Jalakselle jo 5-0. Sjk pääsi myös pelin makuun ottelun loppupuolella ja kavensi tilanteen 5-3 ja Jalaksen pojat nostivat tempoaan pelin loppuun ja loppulukemat olivat 7-3. Kyseessä oli siis turnauksen voitto ja saatiin hyvää oppia ja kartoitettiin oma osaaminen.

Tästä oli hyvä jatkaa kautta kohti varsinaisia sarjapelejä ja kausi alkoi 4.6 seinäjoella SJKta ja Sepsiä vastaan. Tästä Jalakselle voitot 7-1 Sjksta ja 9-4 Sepsiä vastaan, eli kausi alkoi vallan mallikkaasti. Pojat olivat koko ajan itsevarmoja ja valmentajalla oli täysi työ estää pelaajia ylpistymästä liikaa koska vaarana on, että liian itsevarmoina ei pelata täysillä ja annetaan vastustajalle liian helppoja pelejä. Mutta pojat näyttivät valmentajalle joka pelissä, että puheet varmoista voitoista eivät olleet turhia ja joka pelissä kaikki pelaajat antoivat kaikkensa ja pelityylin muutokset kesken pelin onnistuivat hienosti ja pojat kuuntelivat ja tottelivat valmentajaa sekä käyttäytyivät esimerkillisesti joka pelissä.

Seuraavat pelit Soinissa olivat 8.6 ja siellä pelattiin Soinin Sopsia ja Lapuan Ponnistusta vastaan. Ensimmäinen peli pelattiin Lapuaa vastaan ja tilanne päättyi Jalakselle 9-1 ja koko peli oli Jalaksen hallintaa. Soinia vastaan peli aikaa pidennettiin vaikka pelien välinen aika oli lyhyt olivat pojat yhtä mieltä, että pidempi peliaika olisi mukavampi. Peli alkoi myös Jalaksen hallinnalla ja Soini otti muutaman kerran kuudennen kenttäpelaajan käyttöön maalieron ollessa suuri ja sai tilanteeseen kavennusta, tämän pelin Jalas vei 9-5 ja syöttely peli oli todella näyttävää ja poikien peli ilo näkyi tässä pelissä todella hyvin.

Kauden kolmannet pelit pelattiin Seinäjoella ja siellä pelattiin molemmat pelit SJKta vastaan. Nämä pelit olivat jo huomattavasti kovemmat ja taktiikkaa varsinkin viimeisessä pelissä piti muuttaa, koska SJK tuli todella fyysisesti päälle ja tämä oli meidän pelityylin vaikuttava asia ja poikien piti oppia pitämään katse vastustajassa eikä seurata palloa koko ajan. Pojat kuitenkin nopeasti muuttivat pelityyliään ja saivat voitot molemmista peleistä 9-5 ja 4-3. Jälkimmäinen peli jäi mieleen kun tilanne oli koko ajan tiukka ja SJK kovensi pelityyliään pelin loppua kohden, mutta Jalas kesti ja tehtiin hyviä ratkaisuja ja saatiin todella ansaittu voitto.

Neljännet pelit pelattiin kotiotteluna kiuaskalliolla Kauhavan kanuunaa vastaan ja otettiin kauden ensimmäinen tasapelitulos ja tämä peli jäi hyvin mieleen sen tapahtumarikkaiden asioiden takia. Ensimmäinen peli voitettiin 8-4 ja lähdettiin seuraavaan peliin itsevarmana. Toisessa pelissä oli kovempi vastus ja vääntö oli tasaista ja maaleja tehtiin vuorotellen. Vastustaja sai rangaistuslaukauksia ja muutaman vapaapotkun hyvästä paikasta ja onnistui näistä tekemään maaleja, Jalas oli koko ajan altavastaajan roolissa ja pelin viimeisellä hetkillä onnistunut vaihto toi Jalakselle 5-5 tasoituksen mikä tuntui voitolta tapahtumarikkaan pelin jälkeen.

Seuraavat pelit pelattiin lapualla virkiää vastaan ja poikien itsevarmuus taas hieman jännitti valmentajaa, mutta tämä turnaus oli Jalaksen kaudesta hienointa seurattavaa mitä juniorijalkapalloilu voi tarjota. Jalas hallitsi molempia pelejä, puolusti mallikkaasti, syötteli ja rakensi peliä eikä antanut vastustajalle yhtään tilaa. Pelit päättyivät 10-2 ja 11-0 ja toisessa pelissä jalaksen maalivahti pääsi kerran koskemaan palloon eli puolustus pelasi esimerkillisesti ja kaikki pelaajat pelasivat oman paikkansa täydellisesti. Tässä pelissä erityismaininta vielä hyvästä käytöksestä jossa Jalaksen pelaajat pitivät hermonsa kurissa vaikka vastustaja huuteli ja käyttäytyi hieman epäasiallisesti pelin edetessä, Jalaksen pelaajat eivät lähteneet mukaan huuteluun eikä tönimiseen vaan pelasivat pelit ja kuuntelivat valmentajaa ja nauttivat pelaamisesta.

Kauden viimeiset pelit pelattiin Soinissa Alahärmän Akisaa vastaan ja pelit päättyivät Jalakselle 8-5 ja 10-3 eli yhtään peliä ei hävitty ja saimme nauttia todella hyvästä kaudesta. Tässä joukkueessa on hyvä yhteishenki ja monta helmeä jolla on kaikki mahdollisuudet edetä jalkapallossa vaikka kuinka pitkälle. Toivon, että kaikki pelaajat pysyvät jalkapalloharrastuksen parissa koska monta hienoa muistoa ja elämänkokemusta on vielä edessä.

Joukkueessa pelasivat kaudella 2018: Hautamäki Leevi, Vuorinen Ville, Yli-Peltola Antero, Laitala Samu, Hakala Damiel, Koski Rasmus, Laitinen Jesse, Lehto Waltteri, Viitala Aaro, Manninen Oskari, Niemistö Niklas.

Saimme vielä kauden lopuksi uuden pelaajan riviin Oskari Mannisen, joka on jo treenannut ahkerasti joukkueen mukana.

Valmentajana toimivat: Esko Leppä ja Juhani Hautamäki

Kauden päätösjuhlassa palkittiin:

Pelaajien valinnassa eniten ääniä sai Leevi Hautamäki. Joukkuekavereiden perusteluja: hyvä tyyppi, hyvä pelaamaan ja reilu kaveri.

Valmentajien valinnat osuivat Laitisen Jesseen ja Yli-Peltola Anteroon.

Jesselle kohdalla valmentajan perustelut ovat huippu asenne treeneissä, kuuntelee valmentajaa. Osallistuu aktiivisesti harjoituksiin pitkästä matkasta huolimatta. Mielenkiinto jalkapalloon näkyy oman pelitaitonsa kehittämisessä.

Anteron kohdalla valmentajan perustelut ovat hieno asenne harjoituksissa ja huima kehitys pelitaidoissa. Peleissä antaa aina kaikkensa tukien koko joukkuetta.

Lisäksi on kunniamainita, että Aaro Viitala voitti kultaisen merkin taitokisoissa, joka on todella kova suoritus.

Juhani Hautamäki

P9 joukkue pelasi huippupelit Lapualla 18.8.2018

Lauantaina 18.8.2018 Jalaksen 9- pojat olivat ottelemassa Kiviristin kentällä Lapualla. Aurinkoisessa, mutta tuulisessa säässä pelattiin kaksi voitokasta ottelua 2x20min peliajoilla. Joukkuetta olivat edustamassa Rasmus, Aaro, Jesse, Leevi, Antero, Wate, Ville, Damiel sekä Niklas, joka saapui joukkueen tueksi Jalaksen vuotta nuoremmista pojista. Valmentajana toimi Juhani.

Alla kannustusjoukkojen kirjaamat otteluraportit:

Virkiä Sininen – Jalas 2-10

Joukkueen kapteenina toimi Leevi sekä maalissa ensimmäisen välierän Jesse. Ensimmäisessä erässä nähtiin jo hyvää syöttelyä ja vaikka Virkiä pääsi heti alussa vähän yllättämään, meni heidän potkunsa yli maalin. Tästä sisuuntuneena Jalaksen pojat aloittivat hienoja hyökkäyksiä, sekä läpiajoja ja tuloksiakin alkoi tulla. Peli pyöri paljon Virkiän päädyssä. Jo ensimmäisessä erässä nähtiin muutamia vapaapotkuja molemmilta joukkueilta, syynä kamppausta tai käden osumista palloon, mutta näistä ei saatu maaleja lävitse kummaltakaan puolelta. Ensimmäisen erän maalin tekijöitä olivat Aaro, Wate kaksi kertaa, Rasmus, Niklas sekä Dami. Tässä vaiheessa mainittakoon myös Virkiän maali, joka tapahtui nopeasti kulmapotkusta ja pukattiin maaliin ylärimaa hipoen, erittäin vaikea torjuttava. Erän loppuessa lukemat olivat silti Jalaksen taidokkaan pelin ansiosta 6-1.

Toisen erän alkaessa maaliin vaihtui Rasmus. Myös Virkiä oli saanut puhtia peliinsä ja heti erän alussa tulikin pari tiukkaa tilannetta Jalaksen päädyssä, maalivahtikin sai tosissaan hommia. Tämän toisen erän aikana Antero ja Aaro tekivätkin oikein hyvää työtä puolustajina sekä Ville sai pukattua pallon näppärästi pois maalialueelta Jalaksen päädyssä. Damiel osasi hyvin hakea paikkoja Virkiän päädystä maalin läheltä ja sai osakseen myös läheistä kontaktia Virkiän pelaajiin, jälleen vapaapotkujakin jaettiin. Syöttelypeli toimi joukkueella hyvin, toki Virkiän maalivahti sai torjuttuakin hyvin muun muassa Jessen, Niklaksen ja Aaron vetoja. Maaleja pääsivät silti loppuun saakka vetämään Niklas, Leevi, Wate ja Aaro. Peli päättyi lukemiin 2-10 Jalaksen hyväksi. Tuomari jakaa vihreän kortin Damille.

Jalas – Virkiä valkoinen 11-0

Toinen ottelu koitti pienen tauon jälkeen. Joukkueen kapteenina toimi pelissä Wate ja Leevi siirtyi maaliin ensimmäisessä erässä. Virkiä aloittaa pelin. Jalaksen pojat jatkavat hyvää syöttelyään, mutta ensimmäinen maali syntyy hienosti Damin vetämästä vapaapotkusta. Dami jatkaa aktiivista peliään, mutta törmää Virkiän pelaajaan melko kovaa, pieni tauko peliin. Ensimmäisessä erässä Virkiä pääsee kyllä muutamaan otteeseen helposti kentän lävitse, koska puolustajat olivat ajautuneet vähän liian kauaksi ja Virkiän pelaajat laittavat Jalaksen maalivahdin hommiin. Leevi tekee työnsä, eikä päästä maaleja lävitseen. Hieman ennen erän päättymistä Jesse loukkaa jalkansa hyökkäyksen päätteeksi Virkiän päädyssä ja peliin tulee pieni katko. Jesse jää vaihtoon toipumaan. Erä on maalien täyttämä ja niitä pääsevät tekemään Dami, Niklas, Antero, Rasmus sekä Wate kaksi kpl. Erä päättyy lukemiin 7-0 Jalaksen hyväksi.

Jalaksen maaliin on vaihtunut nyt Dami. Toinen erä alkaa vähän jo tuntumaan pojissa sekä Virkiän pelaajia selvästi tappio asema harmittaa. Peli pyörii nyt Jalaksen päädyssä. Tulee hyviä hyökkäyksiä ja läpivientejä. Lopuksi Villen syöttö Virkiän päädyssä Watelle tuottaa tulosta ja Jalas vihdoin pääsee maalien makuun uudelleen. Ennen viimeistä vaihtoa myös Jesse palaa takaisin pelikentälle ja saa tehtyä kulmapotkun suoraan Anterolle, joka viimeistelee ottelun tulokseksi 11-0 Jalakselle. Vihreä kortti jaetaan Villelle.

Upea aurinkoinen päivä ja voittoisat pelit saa hymyt poikien suupieliin. Hyvä Jalas! Erityisesti me kannustusjoukoissa olleet huoltajat olimme pojistamme hyvin ylpeitä, sillä he eivät provosoituneet yhtään vastustajien käytöksestä vaan jatkoivat hyväkäytöksisinä pelin loppuun saakka keskittyen itse tekemiseen eli jalkapallon pelaamiseen ja oman valmentajan kuuntelemiseen.

Jalas P9 joukkueen kuulumiset kevätkauden viimeisestä turnauksesta 28.6.

P9 joukkueen kevätkausi meni todella mallikkaasti, kuudesta pelistä kuusi voittoa! Alla joukkueen kirjaamat otteluraportit kevätkauden viimeisestä sarjaturnauksesta 28.6.2018.

Jalkapallo-ottelut Seinäjoki Ravirata 28.6.2018

Jalas P9- SJK 09 valkoinen  4-1

I puoliaika Maalissa Leevi Hautamäki. Peli alkoi tasaisella tapailulla molemmissa päissä. Kovaa yritystä molemmilla joukkueilla. Lopulta Seinäjoki pääsee läpi, mutta Leevi torjuu taitavasti maaliyrityksen. Seuraavaksi on Jalaksen vuoro ja pallo päätyy SJK:n verkkoon Aaro Viitalan potkusta. Tilanne 1-0. Tästä SJK saa lisäpontta ja alkaa kova yritys tasoittavasta maalista. Leevillä on töitä maalilla ja tekee kaksikin hyvää torjuntaa maalilla. Jalas saa kuitenkin pallon haltuunsa ja Rasmus Koski kuljettaa pallon SJK:n päähän ja tekee 2-0 maalin. Hyvin tasaista mukavaa peliä molemmin puolin. SJK:n hyökkäykset saadaan kuitenkin katkaistua hyvin omassa päässä. Ennen väliaikaa pääsee Waltteri Lehto vielä heiluttamaan SJK: maaliverkkoa, lukamat 3-0.

II puoliaika  Maalissa Ville Vuorinen. Heti pelin alkuun Rasmus Koskella kovaa vääntöä SJK:n maalilla. SJK pääsee kuitenkin vastahyökkäykseen, joka päättyy Villen torjuntaan maalilla. Lopulta SJK onnistuu ja tekee ottelun ensimmäisen maalinsa, tilanne 3-1. Jalas saa vapaapotkun, josta Aaro Viitala ottaa pallon haltuun ja lähtee hyökkäykseen, tehden 4-1 maalin. Koko ottelussa Jalaksen pojilla hyvää pelinhallintaa ja toimivaa syöttelypeliä. Tasaista vääntöä, mutta SJK:n hyökkäykset puolustus ja maalivahti hoitivat taidokkaasti

P9 kuva 2.jpg

SJK-j 09 kulta- Jalas P9 

I puoliaika  Maalissa Antero Yli-Peltola. Peli alkaa vahvasti Jalaksen hallinnalla ja pallo pysyy enemmän SJK:n päädyssä. Waltteri Lehto tekee avausmaalin, Aaro Viitalan syötöstä, 0-1. Tätä ei juhlita kauaa, sillä SJK pääsee tasoittamaan tilanteen pian 1-1. Seuraavksi Rasmus Koski pääsee laidasta yksin läpi, tehden 1-2 maalin. Seuraavaksi SJK pääsee yksin läpi Jalaksen maalille ja tasoittaa 2-2. SJK pelaa kovin fyysistä peliä, mutta kylmähermoinen Jalaksen joukkue ei tästä hätkähdä, vaan säilyttää pelitaktiikkansa. Ennen väliaikaa on tiukkaa vääntöä SJK:n maalilla ja Jalaksen harmiksi monta hyvää laukausta menee maalista hitusen ohi. SJK pääsee vielä karkuun, mutta Antero saa tilanteen torjuttua ja väliaika alkaa tilanteen ollessa tasan.

II puoliaika Maalissa Jesse Laitinen. Peli alkaa hyvin tasaisesti. SJK jatkaa käyttämällä yhä kovempaa fyysistä kontaktia. Jalas taistelee varmalla rauhallisella otteellaan ja haallitsee peliä hyvillä syötöillään. Jalaksen hyökkäykset katkaistaan laidassa hyvin tehokkaasti, eikä maalintekoon meinata päästä millään. Lopulta Aaro Viitala pääsee laukomaan ja tekee ratkaisevan 2-3 maalin. Myös SJK:n hyökkäykset saadaan pidettyä hallinnassa. SJK:n maalinedustalle on lähes mahdoton päästä suoraan, joten Samu Laitala jää odottamaan palloa SJK:n maalin tuntumaan. Ja sieltähän syöttö saadaan Samulle, joka pääsee hienosti yksin laukomaan tilanteen 2-4. SJK:n peli on hukassa ja paine kova. Pelin lopussa SJK kaventaa vielä 3-4 maalilla.

Otteluissa pelasivat Ville Vuorinen, Rasmus Koski, Jesse Laitinen, Waltteri Lehto, Aaro Viitala, Samu Laitala, Leevi Hautamäki ja Antero Yli-Peltola

P9 joukkueen kausi on käynnistynyt todella mallikkaasti!

P9 joukkueen kausi on käynnistynyt todella mallikkaasti. Joukkueella on takana neljä sarjapeliä ja toistaiseksi mennään ilman tappioita. Hienoa pojat ja valmennusjohto!

Ohessa joukkueen kirjaamat otteluraportit Soinin turnauksesta 8.6.2018:

Matka taittui bussilla aurinkoiseen Soiniin. Mukana menossa seitsemän poikaa: Aaro, Antero, Damiel, Jesse, Leevi, Rasmus ja Ville sekä valmentajana Juhani. Bussiin mahtui hyvin mukaan myös perheenjäseniä kannattamaan Jalas voittoon.

Ponnistus – Jalas 1-9 (2x15min)

Pojat aloittavat vahvasti Damin tehdessä heti ensimmäisen maalin. Peli kulkee Jalaksen ehdoilla, mutta syötöt ovat koko pelin ajan varsin lyhyitä lukuun ottamatta molempien maalivahtien hurjia potkuja. Jalaksen päädyssä maalissa toimi Aaro. Ponnistuksen ainoa maali syntyi pelin alkupuolella, mutta loppu oli maalijuhlaa Jalaksen pojilla. Maaleja pääsevät laukomaan useamman kerran Damin lisäksi myös Leevi sekä Jesse. Maaleja varten tehtiin myös hyviä syöttelyitä kaikkien pelaajien toimesta. Ensimmäisen pelin vihreä kortti ojennetaan Damille.

Jalas – SoPS 9-5 (2x20min)

Soinin valmentajan ehdotuksesta peliaikaa pidennetään, että saadaan hyöty irti näin pitkästä pelimatkasta. Jalaksen maalivahdiksi ensimmäiseen erään siirtyy Leevi ja Aaro pääsee tekemään heti pelin ensimmäisen maalin Rasmuksen tehdessä melkein heti perään toisen. Aaron kampataan ja saadaan vapaapotku, mutta valitettavasti tästä ei synny tulosta. Ensimmäisen erän muita maalin tekijöitä ovat Antero, Rasmus ja Jesse. SoPS ottaa ylimääräisen kenttäpelaajan käyttöön juuri ennen ensimmäisen erän loppua. Väliajan jälkeen Jalaksen maaliin vaihdetaan Ville. SoPS pääsee vauhtiin ylimääräisen pelaajansa kanssa ja tilanne on pian 5-2, jolloin pelaajasta luovutaan. Tämän jälkeen Leevi ja Dami pääsevät maalien makuun ja SoPS ottaa jälleen ylimääräisen pelaajan kentälle tilanteen ollessa. SoPS tekee vielä kaksi maalia, ennen kuin luopuu ylimääräisestä pelaajastaan, tilanne 7-4. Villeltä tulee loppu ajassa monta hyvää torjuntaa maalivahtina muun muassa kulmapotkun kohdalla. Aaro pääsee jälleen vauhtiin ja nostaa tilanteen jo 9-4. Pelin viimeisen maalin pääsee yllättämään SoPS ja peli päättyy lukemiin 9-5. Pidempi peliaika ja ensimmäisen pelin jälkeen ollut lyhyt tauko väsyttivät pelaajia kovasti, mutta hyviin lukemiin päästiin ja tässä pelissä oli jo parempaa rakennetta sekä pidempiä syöttöjä. Vihreän kortin sai Antero.

 
Lapuan Ponnistus 1 - 9 Jalasjärven Jalas

Lapuan Ponnistus 1 - 9 Jalasjärven Jalas

 
Jalasjärven Jalas 9 -5 Soinin Palloseura

Jalasjärven Jalas 9 -5 Soinin Palloseura

 
p8 soini 1.jpg

Jalas P9 Ilmajoen Kevätturnauksessa 6.5.2018

Pilvipoutaisena ja lämpimänä kevätpäivänä Jalaksen  P9 joukkueen poikia oli pelaamassa Ilmajoen Kevätturnauksessa. Joukkuetta edustamassa turnauksessa olivat Jesse, Aaro, Rasmus, Samu, Leevi, Ville, Antero ja Wate sekä valmentajat Esko ja Juhani. Pelit etenivät 1x25min peliajoilla ja vastassa oli neljä hyvää joukkuetta. Joukkue pelasi todella hienot pelit voittaen kaikki neljä peliään. Alla tarkat joukkueen kirjaamat otteluraportit.

 

Joukkueen kirjaamat otteluraportit:

I. Akisa - JALAS 1-3

Maalissa ensimmäisen pelin ajan toimi Rasmus. Akisa aloittaa pelin. Heti alkuun tuli hyviä hyökkäys yrityksiä Jalakselta, kunnes vihdoin noin 8 minuutin kohdilla Leevin syötöstä Samu tekee ensimmäisen maalin. Jalas johtaa 1-0. Peli pyöri hienosti Akisan päädyssä, mutta uusi maali tapahtuu vasta vaihdon jälkeen, kun Anteron potku osuu Akisan verkkoon. Tilanne Jalaksen hyväksi 2-0. Tramatiikkaa peliin tuo Akisan pelaajan loukkaantuminen kun molemmista joukkueista tavoiteltiin palloa samaan aikaan, Akisan pelaaja jää sivuun ja pienen tauon jälkeen peli lähtee jälleen käyntiin. Leevi nostaa tilanteen seuraavaksi Jalaksen hyväksi 3-0 ja heti aloituksen jälkeen Jalas tekee hienon hyökkäyksen Akisan maalia kohti, mutta se torjuttiin. Akisa lähtee nousemaan Jalaksen päätyy ja saa tehtyä maalin. Lukemat silti Jalaksen hyväksi 3-1. Lopussa Aaro tekee upean potkun kohti Akisan maalivahtia, mutta tämä saa pallon syliinsä haltuun. Peli päättyy Jalasken 3-1 voittoon ja vihreä kortti ojennetaan Samulle aktiivisesta työstä kentällä.

II. Jalas – IK Oranssi 3-2

Maaliin vaihtuu Jesse ja aloituspotkun suorittaa IK. Jalas lähtee heti alkuun hyvään hyökkäykseen, mutta tilanne päättyy Jalaksen päätyyn kulmapotkuun IK:lle. Seuraa vääntöä ja uusi kulmapotku IK.lle. Tilanne pyörii Jalaksen päädyssä ja IK tekee ensimmäin maalin Jalaksen verkkoon. Tilanne 0-1. Mys tässä pelissä vähän törmäillään jonka seurauksena Ville sekä IK:n pelaaja siirtyvät hetkeksi sivuun. Wate lähtee viemään palloa IK:n päätyyn ja hienon potkun ehtii viime senteillä estää IK:n puolustaja. IK:n vastahyökkäys nostaa nyt tilanteen 0-2. Jalas tekee vaihdon ja Aaron ja Leevin yhteistyöllä saadaan potkua maalia kohti, mutta menee ohi. Lopuksi hyvän syöttelypelin tuloksena Aaro tekee Jalaksen ensimmäisen maalin ja nostaa lukemat 1-2. Hyviä tilanteita tulee lisää ja sitten Leevin syöttö tulee Rasmukselle, joka laukoo maalin ja saavutetaan tasatilanne 2-2. Peli oli hyvin tasaista, molempien joukkueiden maalivahdeilla riittää töitä, kunnes Jessen maaliheitto valuu kentän lävitse, monen ohipotkun jälkeen suoraan IK:n maaliin. Tuomari hyväksyy maalin ja lukemat nousevat Jalaksen hyväksi 3-2. Loppu peli pyörii hienosti IK:n päädyssä ja päättyy Jalaksen voittoon. Vihreän kortin saa Rasmus.

III. Kanu musta - JALAS 2-5

Leevi toimii Jalaksen maalissa. Samu tekee aloituspotkun ja peli lähtee käyntiin. Peli on molemmilla joukkueilla hyvin levotonta ja pallo pomppii rajojen ylitse moneen kertaan. Kanu onnistuu hyökkäämään Jalaksen maalia kohti ja seuraa pommitus Leeviä kohti maaliin, joka torjuu usean potkun hienosti saaden tilanteen raukeamaan omalla pitkällä potkullaan. Myös Wate pääsee estämään seuraavaa Kanun hyökkäystä. Ville tekee hyökkäyksen Kanun päätyä kohti, syöttää Watelle ja tulos 1-0 Jalakselle. Pallo ajautuu jälleen Jalaksen päähän, mutta Wate tekee keskeltä kenttää hienon nousun ja vetää maalin. Tilanne 2-0. Tämän jälkeen Watelta tulee uusi hyökkäys, mutta pallo lentää ohi maalin. Jälleen Jalakselta nousu keskeltä kenttää Kanua kohti ja Aaron luja potku osuu Kanun verkkoon. Tilanne 3-0. Jalas tekee vaihdon. Loppupuolen peliä hallitsee Jalas, jossa Rasmus tekee hyvät väistelyt ja tekee maalin nostaen tilanteen 4-0. Tämän jälkeen Jesse nousee Kanun maalia kohti ja nostaa lukemat 5-0. Kanu lähtee nousemaan Jalaksen päätyä kohti ja tekee uusia hyökkäyksiä. Antero torjuu tiukan potkun ja estää hienosti maalin teon. Myös Leevi onnistuu torjumaan Kanun kulmapotkusta tulevan pallon. Jalas nousee hyökkäykseen, mutta Aaron kova potku osuu ylärimaan. Kanulta tulee upea saksaripotku Jalaksen maalia kohti ja tilanne nousee 5-1. Jalas yrittää vielä uusien hyökkäyksien kera, mutta potkut menevät ohi Kanun maalista. Seuraa liikaa keskikenttäpeliä Jalaksen päädyssä ja Kanu pääsee tekemään vielä maalin. Tilanne päättyy Jalaksen hyväksi 5-2. Tämän pelin vihreän kortin saa Wate.

IV. Jalas – SJK musta 7-3

Maalissa jatkaa Leevi. Tehokasta alkua Jalakselta ja Aaron syötöstä Wate tekee maalin. Tilanne 1-0. Heti seuraavan minuutin kuluttua Rasmuksen syötöstä Aaro laukoo tilanteen 2-0. Peli on Jalaksen hallussa ja seuraavan hyökkäyksen tekee Jesse, jonka potku osaa SJK:n tolppaan. SJK tekee vastahyökkäystä, mutta tilanne palaa SJK puolella ja Aaro nostaa tilanteen 3-0. Jalas hyökkäilee jälleen ja tolppaan osuu pallot Aaron sekä Jessen toimesta. Seuraava Aaron hyökkäys osuu maaliin ja lukemat 4-0. Wate hyökkää yksin läpi, mutta pallo menee ohi maalin. Jesse korjaa tilanteen ja laukoo lukemat 5-0. SJK tekee nyt vuorostaan hyökkäyksiä ja Leevikin saa maalissa töitä. SJK saa tehtyä maalin ja tilanne 5-1. Jalas tekee vaihdon. SJK tekee uuden hyökkäyksen , jonka Antero sa katkaistua potkullaan. Seuraa muutama kulmapotku, jotka Leevi torjuu hienosti, mutta sitten SJK saa maalin ja lukemat ensin 5-2, jonka jälkeen vielä SJK nostaa tilannettaan yhdellä maalilla. Tilanne 5-3. Seuraavasta aloituksesta Samu saa pallon Rasmukselle, joka laukoo maalin SJK päähän ja lukemat 6-3. Hyvä hyökkäys Jalakselta, mutta Villen kova veto torjutaan. Rasmus nousee vielä hyökkäykseen ja nostaa tilanteen 7-3 Jalaksen hyväksi. Peli päättyy ja vihreän kortin saa Leevi.

jalas 09.PNG