Jalas P9 joukkueen kuulumiset kevätkauden viimeisestä turnauksesta 28.6.

P9 joukkueen kevätkausi meni todella mallikkaasti, kuudesta pelistä kuusi voittoa! Alla joukkueen kirjaamat otteluraportit kevätkauden viimeisestä sarjaturnauksesta 28.6.2018.

Jalkapallo-ottelut Seinäjoki Ravirata 28.6.2018

Jalas P9- SJK 09 valkoinen  4-1

I puoliaika Maalissa Leevi Hautamäki. Peli alkoi tasaisella tapailulla molemmissa päissä. Kovaa yritystä molemmilla joukkueilla. Lopulta Seinäjoki pääsee läpi, mutta Leevi torjuu taitavasti maaliyrityksen. Seuraavaksi on Jalaksen vuoro ja pallo päätyy SJK:n verkkoon Aaro Viitalan potkusta. Tilanne 1-0. Tästä SJK saa lisäpontta ja alkaa kova yritys tasoittavasta maalista. Leevillä on töitä maalilla ja tekee kaksikin hyvää torjuntaa maalilla. Jalas saa kuitenkin pallon haltuunsa ja Rasmus Koski kuljettaa pallon SJK:n päähän ja tekee 2-0 maalin. Hyvin tasaista mukavaa peliä molemmin puolin. SJK:n hyökkäykset saadaan kuitenkin katkaistua hyvin omassa päässä. Ennen väliaikaa pääsee Waltteri Lehto vielä heiluttamaan SJK: maaliverkkoa, lukamat 3-0.

II puoliaika  Maalissa Ville Vuorinen. Heti pelin alkuun Rasmus Koskella kovaa vääntöä SJK:n maalilla. SJK pääsee kuitenkin vastahyökkäykseen, joka päättyy Villen torjuntaan maalilla. Lopulta SJK onnistuu ja tekee ottelun ensimmäisen maalinsa, tilanne 3-1. Jalas saa vapaapotkun, josta Aaro Viitala ottaa pallon haltuun ja lähtee hyökkäykseen, tehden 4-1 maalin. Koko ottelussa Jalaksen pojilla hyvää pelinhallintaa ja toimivaa syöttelypeliä. Tasaista vääntöä, mutta SJK:n hyökkäykset puolustus ja maalivahti hoitivat taidokkaasti

P9 kuva 2.jpg

SJK-j 09 kulta- Jalas P9 

I puoliaika  Maalissa Antero Yli-Peltola. Peli alkaa vahvasti Jalaksen hallinnalla ja pallo pysyy enemmän SJK:n päädyssä. Waltteri Lehto tekee avausmaalin, Aaro Viitalan syötöstä, 0-1. Tätä ei juhlita kauaa, sillä SJK pääsee tasoittamaan tilanteen pian 1-1. Seuraavksi Rasmus Koski pääsee laidasta yksin läpi, tehden 1-2 maalin. Seuraavaksi SJK pääsee yksin läpi Jalaksen maalille ja tasoittaa 2-2. SJK pelaa kovin fyysistä peliä, mutta kylmähermoinen Jalaksen joukkue ei tästä hätkähdä, vaan säilyttää pelitaktiikkansa. Ennen väliaikaa on tiukkaa vääntöä SJK:n maalilla ja Jalaksen harmiksi monta hyvää laukausta menee maalista hitusen ohi. SJK pääsee vielä karkuun, mutta Antero saa tilanteen torjuttua ja väliaika alkaa tilanteen ollessa tasan.

II puoliaika Maalissa Jesse Laitinen. Peli alkaa hyvin tasaisesti. SJK jatkaa käyttämällä yhä kovempaa fyysistä kontaktia. Jalas taistelee varmalla rauhallisella otteellaan ja haallitsee peliä hyvillä syötöillään. Jalaksen hyökkäykset katkaistaan laidassa hyvin tehokkaasti, eikä maalintekoon meinata päästä millään. Lopulta Aaro Viitala pääsee laukomaan ja tekee ratkaisevan 2-3 maalin. Myös SJK:n hyökkäykset saadaan pidettyä hallinnassa. SJK:n maalinedustalle on lähes mahdoton päästä suoraan, joten Samu Laitala jää odottamaan palloa SJK:n maalin tuntumaan. Ja sieltähän syöttö saadaan Samulle, joka pääsee hienosti yksin laukomaan tilanteen 2-4. SJK:n peli on hukassa ja paine kova. Pelin lopussa SJK kaventaa vielä 3-4 maalilla.

Otteluissa pelasivat Ville Vuorinen, Rasmus Koski, Jesse Laitinen, Waltteri Lehto, Aaro Viitala, Samu Laitala, Leevi Hautamäki ja Antero Yli-Peltola