Sotilasvala Kiuaskallion yleisurheilukentällä 16.8.2019

Kiuaskallion yleisurheilukenttä sekä Kupla-halli ovat arvokkaan tilaisuuden näyttämönä perjantaina 16.8.2019, kun Kurikassa järjestetään kaksi sotilasvala- ja –vakuutustilaisuutta.

Jalasjärvellä tilaisuus on aamupäivällä. Tilaisuuteen odotetaan runsasta osanottoa, ja valmistelut kentällä ja sen lähistöllä ovat käynnissä. Kentän remontti ei aivan ehtinyt valmistua tilaisuutta varten, mutta kenttä on kuitenkin käytettävissä valaa varten. Sotilasvakuus annetaan Kupla-hallilla.

Yleisurheilukentän parkkipaikalla on aamupäivän ajan kalustonäyttely ja noin klo 10.45 on ohimarssi Kulmantiellä.

Jalaksen hiihto- ja ampumahiihtojaosto pitää aamupäivän ajan kioskia urheilukentän kioskirakennuksessa portin vieressä. Tervetuloa kahville ja leivonnaiselle, myös makkaraa myynnissä. Jalaksen kioskilla maksut käteisellä. Jalaksen kioskin lisäksi alueella on Sotilaskotiyhdistyksen kioski.

Huomioittehan, että Kupla-hallin parkkipaikan täytyttyä autot ohjataan kauemmille alueille, joista linja-autokuljetus Kulmantielle. Tarkempi ohjelma sekä ohjeet kaupungin sivuilla:
https://kurikka.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/tapahtumat/sotilasvala-ja-vakuutustilaisuudet/

Pesäpallopuulaaki 2019

Pesäpallopuulaaki lähestyy taas tälle syksylle! Puulaakiturnaus pelataan Pukkioniemessä lauantaina 24.8. klo 9.00 eteenpäin.

Joukkueet ilmoittautuvat minulle sähköpostitse elokuun 5. päivään mennessä ja ilmoituksessa tulee olla yhteyshenkilön yhteystiedot sekä joukkueen nimi. Turnauksen kilpailumääräykset lähetetään erikseen joukkueiden yhteyshenkilöille ilmoittautumisen päättyessä.

Joukkueessa tulee olla vähintään 2 tyttö- tai naispelaajaa ja he saavat pelata joko yhdeksikössä tai jokeripelaajina.

Joukkue saa sisältää yhden pelin aikana enintään 3, 16 vuotta täyttänyttä lisenssipelaajaa. Alle 16 vuotiaita lisenssipelaajia ei lasketa. Lisenssipelaajan tasolla ei ole merkitystä.

Turnauksen joukkuekohtainen osallistumismaksu on 60€, joka maksetaan turnauspaikalla kioskille.

Turnauksessa kolme parhaiten sijoittunutta palkitaan arvometallilla ja turnauksen voittaja lisäksi kiertopalkinnolla. Turnauksessa palkitaan myös parhaita yksilösuorittajia.

Puulaakiyleisöä toivotaan paikalle runsaasti. Teitä palvelee kioskin palvelut ja makkarateltta koko turnauspäivän sekä mahtava puulaakitunnelma kuulutuksineen. Myös aurinkoinen syyssää on tilattu turnauspäivälle.

Turnauksen sisäänpääsy on ilmainen ja 10 ensimmäiselle pullakahvit ilmaiseksi!

Ilmoittautumiset:
Ville Ritola
villejp.ritola@gmail.com
0404159234

Jos teille nousee mieleen mitä tahansa kysyttävää olkaa yhteydessä Villeen.

Jalaksen seurakisat Kiuaskalliolla 14.5. ja 21.5.

Jalaksen seurakisat nuorille yleisurheilijoille pidetään 14.5 ja 21.5. Kiuaskallion yleisurheilukentällä.

Sarjat ja lajit:

✔ T/P 5v (synt. 2014 tai jälkeen) 40m, pallo, pituus ja 400m
✔ T/P 7v (synt. 2013-2012) 40m, pallo, pituus ja 400m
✔ T/P 9v (synt. 2011-2010) 40m, kuula, pituus ja 400m
✔ T/P 11v (synt. 2009-2008) 60m, kuula, pituus ja 400m
✔ T/P 13v (synt. 2007-2006) 60m, kuula, pituus ja 400m
✔ T/P 15v (synt. 2005-2004) 100m, kuula, pituus ja 400m

Muuta infoa:
✔ Aloitetaan pienten sarjat (5-7v) klo 17.30, ilmoittautuminen ennen sitä!
✔ Isompien sarjat alkaa klo 19, ilmoittautuminen viimeistään klo 18.45.
✔ Jalaksen jäsenmaksu tulee olla maksettuna. Muuta maksua ei tänä vuonna ole, koska kentän remontin takia seurakisoja ei nyt pystytä järjestämään säännöllisesti. Jäsenmaksu lähetetään Jalas Myclubin kautta. Rekisteröidy osoitteessa http://jalas.myclub.fi/ - Liity ryhmiin yleisurheilu ja seurakisat.
✔ Seuran ulkopuolelta tuleville maksu on 5e/ilta.
✔ Kioski on paikalla, joten pikkurahaa mukaan! 🙂
✔ "Liivillisiä" vanhempia tarvitaan taas, että kisat saadaan pyörimään sujuvasti 👍
✔ Mahdollisesti tulossa kesän aikana muutama kisa muilla paikkakunnilla, mutta tästä tarkemmin myöhemmin.

Tervetuloa kisaamaan ja viettämään mukavaa iltaa!

Kentän remontti
Kiuaskallion yleisurheilukenttä tulee olemaan pinnoitteen osalta remontissa kesäkuun alusta lähtien, joten omalla kentällä ei näillä näkymin näiden kahden kilpailun lisäksi seurakisoja tänä kesänä pidetä. Suunnitelmissa on käydä vierailulla läheisillä yleisurheilukentillä seurakisojen merkeissa, seuraa siis ilmoittelua!

Maria Viitala U16-tyttöjen salibandymaajoukkueeseen

Jalaksen kasvatti maalivahti Maria Viitala on valittu mukaan Suomen U16-tyttöjen salibandymaajoukkueeseen. Maajoukkue matkaa Latvian Valmieraan, jossa se kohtaa Latvian maajoukkueen 24-26.5.2019.

Maria pelasi tällä kaudella B-tytöissä SB Pro:ssa (Nurmijärvi) sekä kaksoisedustuksella myös naisten 3 divisioonaa Konnissa (Seinäjoki).

Onnittelut Marialle valinnasta sekä tsemppiä koko Suomen maajoukkueelle turnaukseen!

58886979_10156673443409215_2844321746515918848_o.jpg

Jalaksen Arttu Viinamäki neljäntenä ampumahiihdon kansallisessa Lapua Junior Cupissa

Jalaksen Arttu Viinamäki on hienosti neljäntenä talvikauden jälkeen ampumahiihdon kansallisessa Lapua Junior Cupissa. Ensimmäistä kokonaista kautta ampumahiihdossa kilpailleelle Viinamäelle kausi on ollut ehjä, sairasteluita on ollut vain vähän. Näin kisakausi on saatu vietyä läpi suunnitellusti.

Kesäkaudella käydään ampumajuoksukilpailuita, joista tietyt kilpailut lasketaan lopullisiin Lapua Juior Cupin loppupisteisiin.

Tulevalla klipailukaudella 2019-2020 siirtyminen M15-sarjaan tuo mukanaan uusia asioita, kuten ampumisen ilman tukea. Seuran ampumahiihtokonkarit ovat luvanneet auttaa säätöjen löytämisessä.

Linkki Lapua Cupin tuloksiin ja ohjeisiin: https://www.biathlon.fi/kilpailijoille/lapua-junior-cup/

Lapua Junior Cup 04042019.png

Jalaksen iltarastit käynnistyvät 24.4.2019

Näitä etsitään

Iltarastit

Jalaksen iltarastit pyörähtävät käyntiin 24.4. kello 17:00. koulukeskuksella. Iltarastit ovat matalan kynnyksen kuntoilutapahtumia. Ensimmäistä kertaa suunnistamaan tulevillekin on tarjolla sopiva rata ja tarvittaessa opastusta. 

Näin löydät rasteille

Kalenterista näet rastien pitopaikat. Kalenterissa on myös kerrottu, mistä opastus tapahtumapaikalle alkaa. Rastilipuilla merkityt opastukset ovat paikoillaan viimeistään tapahtumapäivänä hieman ennen tapahtuman alkua. Rasteille voit tulla oman aikataulusi mukaan, kuitenkin niin, että lähdet 17:00-18:30 välisenä aikana maastoon.

Radat

Tarjolla on erilaisille taito- ja kuntotasoille sopivia ratoja. Maasto on tyypillisesti metsämaastoa ja erityisesti alkukaudesta voi olla myös korttelisuunnistusta taajamassa. Joillakin rasteilla on tarjolla myös polkupyörärata. Kannattaa seurata tiedotusta jaoston sivuilla ja Facebookissa.

A-rata, pituus 5-7 km, vaativa

B-rata, pituus 3-5 km, helpohko

C-rata, pituus 2-3 km, helppo

D-rata, pituus 1-2 km, helppo (pääosin polkuja ja teitä)  

Karttamaksut

Alle 20v pääsevät rasteille ilmaiseksi, muut maksavat iltarastimaksun 4,- euroa tai hankkivat kausikortin, joka käy lähes kaikissa Etelä-Pohjanmaan suunnitusseuroissa. Kausikortit eli Epsu-kortit ovat saatavilla Eero Pitkämäeltä Kodintekniikasta tai iltarastitilaisuuksista.

Maksa 70,- euroa suunnistusjaoston tilille, hae sen jälkeen 2019 tarra kausikorttiisi. Jos sinulla ei ole korttia tai se on hukassa niin saat uuden kortin. Tarran tai kortin saat maksukuittia näyttämällä. Suunnistusjaoston tili: OmaSP FI85 4924 0010 6343 97

Lapset ja nuoret (alle 18v.) suunnistajat voivat kerätä iltarasteilta osallistumistarroja iltarastipassiin. Täydellä passilla (8 tarraa) saa lunastaa Kino Jalasjärven elokuvalipun.  

Jalaksen Arttu Viinamäki 8. ampumahiihdon SM-kisoissa sarjassa M13

Lauantaina 30.3.2019 Ahvenistolla hiihdetyissä ampumahiihdon SM-kisoissa Jalaksen Arttu Viinamäki ylsi hienosti kahdeksanneksi sarjassa M13. Kilpailuun starttasi 34 kilpailijaa ympäri Suomen.

Kisa käytiin kauniissa kevätsäässä, aurinko helli katsojia mutta sekä huoltoväki että hiihtäjät olivat kovilla mittarin näyttäessä +10 astetta. Ammunnan sujuessa hyvin (0+1), vauhti suksilla oli edelleen hyvällä tasolla ja näin ollen sijoitus kympin sakissa varmistui. Linkki Ahveniston tuloksiin.

Mikkelissä 2.-3.3. hiihdetyissä nuorten SM-kisoissa Arttu sijoittui lauantain normaalimatkalla sijalle 6, ja sunnuntain yhteislähdössä sijalle 10. Linkki Mikkelin tuloksiin.

Tähän on hyvä päättää ampumahiihtokausi, kun paikka oman sarjan kärkikymmenikössä Suomen tasolla on vakiinnutettu.

Jalaksen Jarkko Kinnunen 5000m ratakävelyn Suomen mestari 2019

Jalaksen Jarkko Kinnunen on ottanut 5000m kävelyn sisäratojen Suomen mestaruuden Kuopiossa 16.2.2019 pidetyissä yleisurheilun SM-halleissa uudella sisäratojen piirinennätysajalla 19.37,74. Uusi ennätysaika parani lähes kuusi sekuntia, ollen samalla tälle vuodelle jo toinen Jarkon tekemä piirinennätys sisäradoilla. Edellisen kerran Jarkko nimittäin paransi piirinennätystä vain pari viikkoa sitten Espoossa aikaan 19.43,30. Alkuvuosi lupaakin todella loistavaa kautta – mahtavaa ja Onnea Jarkko!

SM-hallien tulokset tästä ja piirin urheilijoiden saavuttamat mitalit SM-halleissa tästä

Jarkko 16.2.2019.PNG

Kiinnostaako jalkapallo?

Kaikille helmikuun 2019 loppuun mennessä mukaan ilmoittautuneille 2007-2010-syntyneille tytöille ja pojille taataan paikka joukkueessa, joten nyt on loistava tilaisuus aloittaa harjoittelu jalkapallon parissa. Erityisesti 2007-2008-syntyneiden ryhmissä on vielä tilaa. Myös muiden ikäryhmien joukkueisiin on vielä mahdollista päästä mukaan, joten kaikkia jalkapallon pelaamisesta kiinnostuneita kannustetaan ottamaan rohkeasti yhteyttä suoraan joukkueiden valmentajiin tai jaoston puheenjohtajaan.

Toki myöhemminkin on vielä mahdollista päästä mukaan, mutta kaikkien ryhmien harjoittelukausi alkaa olla pikapuoliin täydessä käynnissä ja sarjailmoitukset tehtynä. Harjoituksiin saa tulla pari kertaa vapaasti kokeilemaan ja se ei sido mihinkään. Mikäli harrastus alkaa kiinnostamaan, niin keväästä lähtien on mahdollisuus osallistua joukkueen peleihin ja hankkia unohtumattomia kokemuksia hienon lajin parissa.

Jalasjärven Jalas on ilmoittanut yli 12-vuotiaiden piirisarjoihin nyt viisi joukkuetta ja näillä näkymin alle 12-vuotiaiden piirisarjoihin tulee vielä toiset viisi joukkuetta, joiden lisäksi pyörii vielä kaksi erillistä pallokerhoa alle 8-vuotiaille.

Jalkapallojaoston nettisivuilta jalasjarvenjalas.fi/jalkapallo löytyy lisätietoa joukkueista, harjoitusajoista ja jalkapallon joukkuekohtaisilta sivuilta löytyvät oman ikäryhmän valmentajat, joihin voit rohkeasti ottaa yhteyttä ja kysyä lisää.

Tervetuloa mukaan hienon lajin pariin!

Jalasjärven Jalas, Jalkapallojaosto

Menestystä ampumahiihdon Jalaksen kansallisista

Jalas hiihto- ja ampumahiihtojaosto järjesti lauantaina 12.1. kansalliset ampumahiihtokilpailut, jotka olivat samalla Lapua Cupin ja Pohjanmaa Cupin ensimmäinen osakilpailu.

Kilpailussa kilpaili hienosti 9 Jalaksen nuorta, osa ensikertalaisia.

M13-sarjassa Arttu Viinamäki tuli hopealle. Sakkoja tuli 0+1+1, kovan hiihtovauhdin ansiosta Arttu piti toisen sijan.
M11-sarjassa Antero Yli-Peltola hiihti ensimmäisen ampumahiihtokisansa, kuten myös N11-sarjan Elina Viinamäki. Molemmilla yksi huti, Anteron sijoitus 5. ja Elina 6. M11-sarjassa ensikertalaisena myös kilpaillut Eino Heikkilä sijoittui nolla-ammunnalla sijalle 7, ja N11-sarjassa kilpaillut Elle Simola sijoittui niin ikään puhtaalla ammunnalla sijalle 12.
M9-sarjassa jo kokeneet ampumahiihtäjät Juho ja Jaakko Puumila ampuivat nollat, lopputuloksissa Juho 2. ja Jaakko 3.
N9-sarjassa debytoivat sisarukset Manna ja Lumia Keski-Kokko saivat jakaa kaksi ensimmäistä sijaa keskenään, molemmilla sakot 2+2. Manna sijalla 1 ja Lumia sijalla 2.

Jalaksen Pirjo-Marja Pitkäranta voitti sarjan N45.

Naisten yleisen sarjan voitti Kurikan Ryhdin Annukka Siltakorpi, Tiia-Maria Talvitien jouduttua jättämään kilpailun väliin. Miesten yleisen sarjan voitti Sami Orpana.

Kilpailun tulokset: https://jalasjarvenjalas.sporttisaitti.com/jaostot/hiihto-ja-ampumahiihto/ampumahiihto/kilpailut/kansalliset-12-1-2019/tulokset/

Kilpailujen läpivientiin tarvitaan mittava joukko talkooväkeä, lauantain kisassa talkoolaisia oli paikalla 46 henkeä. Jaosto ja kilpailun johtaja Tapani Talja esittävät kaikille talkoolaisille lämpimät kiitokset työpanoksesta onnistuneen kilpailun järjestelyissä!

Jaosto kiittää myös Jokipiin Pellavaa yhteistyöstä palkintojen suhteen sekä paikallisia yrityksiä arpapalkintojen luovutuksessa!

Johtokunnassa tapahtuu.

Johtokunta järjestäytyi uuteen kauteen pienin muutoksin. 


Jo 18 johtokunnassa jalkapallojaoston edustajana vaikuttanut Esko Leppä tekee tilaa nuoremmalle polvelle ja johtokuntaan Eskon tilalle siirtyy Anssi Kuusisto. Eskon lähtiessä vapautuu myös sihteerin paikka, jota Esko on hoitanut jo 13 vuotta ansiokkaasti. Näitä saappaita ryhtyy täyttämään Kimmo Ala-Keturi. 


Johtokunta ja koko Jalas haluaa kiittää Eskoa kaikesta työstä mitä hän on seuran eteen vuosien varrella tehnyt. Sitä työmäärää ja niitä kulutettuja tunteja ei voin kuin ihailla. Rakkaudesta lajiin, Jalakseen ja nuoriin.

Kiitos Esko Leppä ja tervetuloa Anssi Kuusisto!

-Johtokunta

Jalaksen kauden päätös- ja palkitsemistilaisuus

Jalaksen kauden 2018 päätös- ja palkitsemistilaisuutta vietettiin Wilholassa 2.12.2018. Tilaisuus aloitettiin maailmanmestaruuskahvituksella, jolla juhlistettiin Jalaksen pyöräsuunnistaja Jussi Laurilan maailmanmestaruutta elokuulta.

Tilaisuudessa palkittiin piirinmestareiden, Suomen mestareiden sekä SM-mitalistien ja -sijoittuneiden lisäksi arvokisaedustuksista Tiia-Maria Talvitie ja Jarkko Kinnunen, elinsiirtopotilaiden Euroopan mestaruudesta Jukka Saarinen sekä maailmanmestaruudesta Jussi Laurila.

Jalaksen parhaana naisurheilijana palkittiin Tiia-Maria Talvitie, parhaana miesurheilijana Jarkko Kinnunan ja parhaana urheilijana Jussi Laurila.

Lajien parhaat palkittiin seuraavasti:

Salibandy: Miika Kuja-Perälä
Jalkapallo: Samuli Vuorela :
Pesäpallo: Krista Tyynelä
Yleisurheilu: Jarkko Kinnunen
Suunnistus: Jussi Laurila
Aikuisurheilija: Jussi Tukeva
Paini: Samuel Saari
Lentopallo: Vanessa Virnala
Ampumahiihto: Tiia-Maria Talvitie
Hiihto: Tiia-Maria Talvitie
Sulkapallo: Eetu Luoma-Opas

Urheilijoiden lisäksi palkittiin seuran aktiivisia toimijoita seuraavasti:

Seura-aktiivi: Hanna Kangas

Yksilövalmentaja: Joni Hulkko

Joukkuevalmentaja: Marko Poikkeus

Juniori-ohjaaja: Emma Autio

Vetäjä: Outi Simola

Lähettäjän pytty: Susanna Ylihärsilä

Jarmon pytty: Vesa Vierikko

Yhteistyökumppani: Kunttoportti ry

Erikoispalkinto: Vesa Vierikko ja Kimmo Ala-Keturi

Lisäksi seuran puheenjohtaja Jarmo Alajoki ojensi kiitosten kera muistamiset johtokunnan pitkäaikaiselle jäsenelle Esko Lepälle, joka nyt siirtyy sivuun johtokunnasta.

Tilaisuuden päätössanat lausui Jarkko Kinnunen.

IMG_7021.JPG

Salibandyn F-junnuilla kotiturnaus

Jalaksen nuorimpien sarjassa pelaavien salibandyjunioreiden tämän kauden kotiturnaus pelataan lauantaina 17.11.2018 koulukeskuksen salissa. Jalas esiintyy tässä turnauksessa kahdella joukkueella, Jalas 09 & Jalas 10.

Turnauksen otteluohjelma:

11.00 Jalas 10 - Kuortaneen Kunto

11.45 Jalas 09 - SPV sininen

12.30 Nurmon Jymy - Kuortaneen Kunto

13.15 Jalas 10 - SPV punainen

14.00 SPV sininen - Nurmon Jymy

14.45 SPV punainen - Jalas 09

Paikalla kioski, jonka tuotto ohjataan lyhentämättömänä näiden Jalaksen joukkueiden pelaajien harrastuksen tukemiseen.

Tervetuloa seuraamaan pelejä ja kannustamaan pelaajia hyviin suorituksiin!

Salibandyn E-junioreilla kotiturnaus

Jalaksen E-ikäisten salibandyjunioreiden kotiturnaus pelataan RitolaHallissa lauantaina 27.10. Päivä käynnistyy kello 11.00 alkavalla ottelulla, jossa kohtaavat Jalas 07 & Jalas 08. Kello 14.00 alkavassa ottelussa Jalas 08 kohtaa SB Vaasa mustan ja turnauspäivän päättävässä ottelussa kello 16.00 alkaen Jalas 07 pelaa Konnia vastaan.

Otteluohjelma:

11.00 Jalas 07 - Jalas 08

12.00 Nurmon Jymy - SB Vaasa musta

13.00 Konnat - SPV 07

14.00 SB Vaasa musta - Jalas 08

15.00 SPV 07 - Nurmon Jymy

16.00 Jalas 07 - Konnat

Tervetuloa kannustamaan pelaajia hyviin suorituksiin!

Lohkon tilastosivu, josta löytyy myös otteluiden reaaliaikainen tulospalvelu.

Jussille SM-kultaa ennätyspistein heitto5-ottelusta 25.8.2018

Tänään 25.8.2018 Jyväskylässä pidetyissä Suomen Aikuisurheiluliiton SM-heitto5-otteluista Jalaksen Jussi Tukevalle SM-kultaa mahtavin ennätyspistein 3164 sarjalla kuula (15,14), kiekko (39,05), keihäs (45,03), moukari (40,76), paino (14,06).

Valtavasti Onnea Jussille saavutuksista!

Kilpailun tulokset tästä

Jussi 3.jpg

Sisuviesteistä 19.8.2018 kultaa, hopeaa, pronssia ja mahtavat pisteet!

Tämän vuoden 9-15v PM-viestit eli sisuviestit kilpailtiin Alavudella sunnuntaina 19.8.2018. Tänä vuonna sisuviesteissä oli mukana yhteensä 194 joukkuetta koko piirin alueelta. Jalaksella oli mukana mahtavat 14 joukkuetta. Jalaksen urheilijat keräsivät Sisuviesteistä yhteensä 33 pistettä, joka oli kaikista piirin seuroista neljänneksi eniten. Sisupisteissä Jalas on nyt 7. sijalla ennen tämän kauden viimeistä sisupistekilpailua eli supersisuotteluita (15.9. Ähtäri). Viime vuonna Jalas oli kauden jälkeen upeasti 9. sisupisteissä ja tänä vuonna mahdollisuudet ovat sijoittua vielä viime vuottakin paremmin!

Jalaksen viestijoukkueiden sijoitukset, juoksijat ja tulokset:

 • P9 4x400m viesti 1. Jalasjärven Jalas (Rasmus Koski, Antero Yli-Peltola, Väinö Keskinen, Waltteri Lehto) 5.23,40
 • T9 4x400m viesti 2. Jalasjärven Jalas 1 (Elina Viinamäki, Melida Niemi, Manna Keski-Kokko, Anni Yli-Peltola) 5.59,37
 • P13 4x600m viesti 3. Jalasjärven Jalas (Vikki Ylihärsilä, Arttu Viinamäki, Eero Lehto, Veikka Ylihärsilä) 7.42,50
 • T/P 8x40m viesti 4. Jalasjärven Jalas (Waltteri Lehto, Melida Niemi, Emma Niemistö, Antero Yli-Peltola, Anni Yli-Peltola, Rasmus Koski, Väinö Keskinen, Eero Luhtanen) 58,25
 • P11 4x50m viesti 4. Jalasjärven Jalas (Tatu Saarela, Tuukka Heinola, Antti Mettälä, Miika Rajamäki) 31,72
 • P11 4x600m viesti 4. Jalasjärven Jalas (Antti Mettälä, Roope Koistinen, Eemeli Mäenpää, Tatu Saarela) 8.54,80
 • T13 4x600m viesti 4. Jalasjärven Jalas (Susanna Yli-Peltola, Jenni Pihlaja, Eveliina Pihlaja, Henni Rantala) 8.30,97
 • P13 4x100m viesti 4. Jalasjärven Jalas (Arttu Viinamäki, Vikki Ylihärsilä, Eero Lehto, Veikka Ylihärsilä) 57,71
 • T15 4x800m viesti 5. Jalasjärven Jalas (Riina Uimonen, Tukeva Johanna, Jenni Järvilehto, Viivi Seppälä) 12.53,07
 • T11 4x600m viesti 12. Jalasjärven Jalas (Iida-Maria Mäenpää, Alina Valkama, Sara Kannosto, Ella Järvilehto) 9.55,65
 • T9 4x400m viesti 14. Jalasjärven Jalas 2 (Emma Niemistö, Elsa Lehto, Lumia Keski-Kokko, Sara Saarela) 7.14,58
 • T11 4x50m viesti / ei loppukilpailuun, oman alkuerän 5. Jalasjärven Jalas (Ella Järvilehto, Iida-Maria Mäenpää, Alina Valkama, Sara Kannosto) 34,67
 • T13 4x100m viesti / ei loppukilpailuun, oman alkuerän 6. Jalasjärven Jalas (Eveliina Pihlaja, Anniina Anttila, Saara Kurikka-Oja, Jenni Pihlaja) 1.00,91
 • T15 4x100m viesti / ei loppukilpailuun, oman alkuerän 6. Jalasjärven Jalas (Tukeva Johanna, Jenni Järvilehto, Riina Uimonen, Viivi Seppälä) 1.01,49

Kilpailun kaikki tulokset tästä

Onnea vielä kaikille urheilijoille, joukkueenjohtajille ja mukana olleille huoltajille päivän suorituksista!

P9 4x400m viestin piirinmestarit (Rasmus Koski, Antero Yli-Peltola, Väinö Keskinen, Waltteri Lehto)

T9 4x400m viestin hopeamitalistit (Melida Niemi, Manna Keski-Kokko, Anni Yli-Peltola, Elina Viinamäki)

P13 4x600m viestin pronssimitalistit (Veikka Ylihärsilä, Eero Lehto, Vikki Ylihärsilä, Arttu Viinamäki)

Jalaksen urheilijoille mahtavasti menestystä SAUL SM-kilpailuista 17.–19.8.2018

Suomen Aikuisurheiluliiton yleisurheilun Suomen mestaruudet ratkottiin tänä viikonloppuna Helsingin Eläintarhan kentällä. Kilpailijoita oli tämän vuoden tapahtumassa 1030 ja lajisuorituksia yli 2500. Jalasta oli edustamassa kuusi urheilijaa, jotka saavuttivat mahtavat 2 kultaa, 2 hopeaa, 3 pronssia ja yhden 4.sijan.

Jalaksen urheilijoiden sarjat, sijoitukset ja tulokset:

 • M30 kuula, 1. Jussi Tukeva (15,63)
 • M30 painonheitto, 1. Jussi Tukeva (13,95)
 • M30 moukari, 2. Jussi Tukeva (40,98)
 • M35 keihäs, 2. Petri Lätti (54,58)
 • N45 80m aj, 3. Susanna Lahti-Luopa (14,28)
 • M55 keihäs, 3. Tapio Leppälä (42,73)
 • M70 kiekko, 3. Timo Korpi-Kokko (35,02)
 • M70 5000m kävely, 4. Reijo Viianen (34.09,39)

Kilpailun kaikki tulokset löytyvät täältä

Onnea urheilijoille mahtavista suorituksista!