Jalaksen C14 joukkueelle hopeaa kansainvälisestä Kokkola Cupista 2018

Jalaksen C14 joukkue pelasi kansainvälisen Kokkola Cupin finaalissa sunnuntaina 22.7.2018. Finaaliottelu oli jalaksen hallintaa, mutta maaleja ei saatu syntymään varsinaisella peliajalla. Mestaruus ratkaistiin lopulta rangaistuspotkuilla ja voiton vei KPV.

C14 Finaaliottelun voit katsoa youtubesta >> tästä

Jalaksen C14 pojilla oli tänä vuonna todella mahtava turnaus, ei ainuttakaan tappiota varsinaisella peliajalla. Hopeamitalit on huippujuttu - PALJON ONNEA!

Turnauksessa oli tänä vuonna mukana Jalakselta myös E11 ja D12 joukkueet. Lue lisää joukkueiden kuulumisia jalkapallon sivuilta >> tästä

Joukkueiden turnausmatkaa ovat mahdollistamassa joukkueiden hankkimat yhteistyökumppanit, jotka lahjoittavat joukkueille aamu- ja iltapalatarvikkeet.

Todella Isoo kiitos kaikille tukijoille!

Maailman suurin junnujen lentopallotapahtuma oli Kuopiossa 7.-10.6.2018

Jalasjärven Jalaksen joukkueiden sijoitukset tässä :

D-Pojat tsemppisarjassa 14. Joukkueita yhteensä 43.

B-Tytöt tsemppisarjassa  5.    /    44.
C-Tytöt tsemppisarjassa  65.  /    87.
D-Tytöt tsemppisarjassa   4.   /    101.
E-Tytöt Pantterit tsemppisarjassa   26.  / 79.
E-Tytöt Timantit tsemppisarjassa   45.  / 79.
F-Tytöt Tsemppisarjassa    11.  / 42.

Valmentajien kertomukset Power Cupista on luettavissa lentopallojaoston uutiset sivulta.
 

Jarkko Kinnuselle SM-hopeaa miesten 30km maantiekävelystä.

Jarkko Kinnunen.jpg

Maantiekävelyn Suomen Mestaruudesta taisteltiin tänä vuonna Espoon Leppävaarassa. Jalasjärven Jalaksen Jarkko Kinnunen sijoittui miesten 30 kilometrin matkalla hopealle ajalla 2:13:26. Kilpailun voitti Lappeenrannan Urheilu-Miesten Aku Partanen todella kovalla SE-ajalla 2:07:03 ja prossia nappasi Urjalan Urheiljoiden Aleksi Ojala ajalla 2:14:20.

Paljon Onnea SM-hopeasta Jarkolle!

Kaikki kilpailun tulokset löytyvät tästä linkistä

Plotto-kisan 2018 voittivat Lotta ja Joni Hulkko

Jalasjärven Jalaksen yleisurheilujaoston nuorisourheilutiimi organisoi tänä vuonna Vapun Plotto-kisan. Kisa oli osa Lions Club Jalasjärven perinteistä Plotto-tapahtumaa ja kisa huipentui vappupäivänä pidettävässä tapahtumassa.

Plotto-kisassa palkittiin kolme parasta paria. Koko kilpailun voittivat kaksikko Lotta ja Joni Hulkko, toiseksi kilpailussa tulivat Veikka ja Susanna Ylihärsilä ja kolmanneksi Väinö ja Sami Keskinen.

Arvonnassa Jopo-polkupyörän voitti Jussi Tukeva ja eniten arpalippuja myynyt Jenni Pihlaja palkittiin myös lahjakortilla.

Tästä kilpailun tuloksiin

a1.jpg

Iltarastikausi käynnistyy keskiviikkona 25.4. 17:00

Iltarastit

Jalaksen iltarastit pyörähtävät käyntiin 25.4. kello 17:00. koulukeskuksella. Iltarastit ovat matalan kynnyksen kuntoilutapahtumia. Ensimmäistä kertaa suunnistamaan tulevillekin on tarjolla sopiva rata ja tarvittaessa opastusta. 

Näin löydät rasteille

Kalenterista näet rastien pitopaikat. Kalenterissa on myös kerrottu, mistä opastus alkaa pitopaikalle. Rastilipuilla merkityt opastukset ovat paikoillaan viimeistään tapahtumapäivänä hieman ennen tapahtuman alkua. Rasteille voit tulla oman aikataulusi mukaan, kuitenkin niin, että lähdet 17:00-18:30 välisenä aikana maastoon.

Radat

Tarjolla on erilaisille taito- ja kuntotasoille sopivia ratoja. Maasto on tyypillisesti metsämaastoa ja erityisesti alkukaudesta voi olla myös korttelisuunnistusta taajamassa. Joillakin rasteilla on tarjolla myös polkupyörärata. Kannattaa seurata tiedotusta jaoston sivuilla ja Facebookissa.

A-rata, pituus 5-7 km, vaativa

B-rata, pituus 3-5 km, helpohko

C-rata, pituus 2-3 km, helppo

D-rata, pituus 1-2 km, helppo (pääosin polkuja ja teitä)  

Karttamaksut

Alle 20v pääsevät rasteille ilmaiseksi, muut maksavat iltarastimaksun 4,- euroa tai hankkivat kausikortin, joka käy lähes kaikissa Etelä-Pohjanmaan suunnitusseuroissa. Kausikortit eli Epsu-kortit ovat saatavilla Eero Pitkämäeltä Kodintekniikasta tai iltarastitilaisuuksista.

Maksa 70,- euroa suunnistusjaoston tilille, hae sen jälkeen 2018 tarra kausikorttiisi. Jos sinulla ei ole korttia tai se on hukassa niin saat uuden kortin. Tarran tai kortin saat maksukuittia näyttämällä. Suunnistusjaoston tili: OmaSP FI85 4924 0010 6343 97

Lapset ja nuoret (alle 18v.) suunnistajat voivat kerätä iltarasteilta osallistumistarroja iltarastipassiin. Täydellä passilla (8 tarraa) saa lunastaa Kino Jalasjärven elokuvalipun.  

 

Ulkokauden ensimmäisestä pm- sisukilpailusta neljä piirinmestaruutta!

Tänään 21.4.2018 järjestettiin avoimet pm- ja sisumaantiet Ilmajoella. Jalaksen urheilijat avasivat ulkokauden ennätyksellisen mahtavasti. Kisoista mukaan lähti nimittäin neljä sisuikäisten piirinmestaruutta P13, P12, P9 ja T12 sarjoista. Lisäksi miesten sarjasta ja naiset 17 sarjasta molemmista tuli pronssimitalit. 

Kyllä meillä on vaan mahtavia yleisurheilijoita!

 Kultamitalikahvittelun lomassa otettussa kuvassa tuoreet piirinmestarit "Vikki", Veikka, Väinö ja Lotta. 

Kultamitalikahvittelun lomassa otettussa kuvassa tuoreet piirinmestarit "Vikki", Veikka, Väinö ja Lotta. 

Jalaksen urheilijoiden sijoitukset:

  • 1. Vikki Ylihärsilä P13 (3km, 11.32,17)
  • 1. Veikka Ylihärsilä P12 (3km, 11.35,73)
  • 1. Väinö Keskinen P9 (2km, 8,07)
  • 1. Lotta Hulkko T12 (3km, 12.54,06)  
  • 5. Alma Saari T9 (2km, 11.26,10)
  • 3. Laura Laitila N17 (6km, 32.03,11)     
  • 3. Joni Hulkko M (10km, 35.28,93)  

Onnea vielä jokaiselle mukana olleelle urheilijalle, on kyllä hieno seurata menestystänne!

Kaikki PM- ja sisumaantie kilpailun tulokset tästä

Lasten (5-7v) YU-kerhoihin ja (8-10v) YU-kouluihin ilmoittautuminen on käynnissä

Lasten (5-7v) yleisurheilukerhoihin ja (8-10v) yleisurheilukouluihin ilmoittautuminen on käynnissä. Tänä kesänä järjestetään 7.6.-31.7.2018 välisenä aikana kaksi eri ryhmää sekä yu-kerhoja että yu-kouluja. Lapset voivat osallistua myös molempiin oman ikäluokan ryhmiin. Jokaiseen ryhmään otetaan mukaan maksimissaan 20 lasta. Ryhmän vetämisestä vastaa aina henkilö, joka on suorittanut yleisurheiluohjaajan tutkinnon. Ilmoittaudu reippaasti mukaan iloiseen ryhmään!

Akesä2018.PNG

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

YU- kerhot

YU- koulut

 

Salibandyjunnujen sarjakauden viimeiset pelit pelataan lauantaina

Jalaksen D-, E- ja F-poikien joukkueet pelaavat lauantaina 7.4 kauden 2017-2018 viimeiset sarjapelinsä.

D-poikien joukkue on kehissä Qmax Arenalla, kun pohjanmaan alueen runkosarjan 4 parasta joukkuetta ratkovat loppuhuipentumaturnauksessa mitalisijat. Runkosarjan voittaja SPV kohtaa kello 10.00 alkavassa ottelussa nelossijalle päätyneen Nurmon Jymyn ja kello 11.30 alkaen paremmuuttaan selvittelevät runkosarjan kakkonen Jalas ja kolmonen Kokkolan Nibacos. Välierien  hävinneet joukkueet pelaavat pronssiottelun kello 14.00 alkaen ja välierien voittajat ratkaisevat aluemestarin kello 15.30 alkavassa finaalissa. Tervetuloa kannustamaan pelaajat huippusuorituksiin!

E-poikien joukkueet isännöivät alemman jatkosarjan viimeistä turnausta Peräseinäjoen Ritolahallissa. Jalas 06 kohtaa kello 10.00 alkavassa pelissä SB Vaasa 07:n ja kello 16.00 alkavassa pelissä FBC Remix oranssin. Jalas 07 pelaa kello 14.00 alkaen ja tuolloin vastaan asettuu Nurmon Jymy Thunder. Turnauspäivän viimeisenä otteluna kello 18.00 alkaen Jalas 07 pelaa Nibacos 07 -joukkuetta vastaan. Turnauspaikalla on kioski, josta löydät maistuvat eväät katsomoon, Tervetuloa!

F-poikien joukkueiden kauden viimeinen turnaus pelataan Vaasan kauppiksella. Jalas 09 kohtaa kello 10.50 alkaen Nurmon Jymy valkoisen ja kello 12.10 SPV sinisen. Jalas 08 on kaukalossa kello 11.30, kun vastaan asettuu Nurmon Jymy sininen ja kello 13.30, kun vastaan astelee FBC Remix oranssi.

 

Salibandyn D-poikien kotiturnaus lauantaina

Jalaksen D-salibandypojat pelaavat tämän kauden kotiturnauksensa ensi lauantaina 24.3.2018 Peräseinäjoen Ritolahallissa.

Jalas avaa turnauspäivän klo 10.00 alkavalla ottelulla, jossa vastaan asettuu Jeppis FBC Pietarsaaresta. Jalaksen toinen peli pelataan turnauspäivän viimeisenä otteluna kello 17.00 alkaen ja tuolloin vastakkaiseen päätyyn astelee SPV.

Jalas on keikkunut koko kauden sarjan kärkipäässä ja tilanne ennen runkosarjan viimeistä turnausta on se, että lohkovoitto ratkaistaan viimeisessä pelissä Jalaksen ja SPV:n välillä. Joukkueiden ero on tällä hetkellä vain yksi piste. 

Paikalla on myös kioski, josta löytyy mm. kahvia sekä palanpainikkeeksi niin suolaista kuin makeaa. Kioskin tuotto käytetään lyhentämättömänä poikien harrastuksen tukemiseen.

Tervetuloa kannustamaan Jalas voittoihin!

Tilastosivu

D2 kotiturnaus.png

Salibandypojilla kotiturnaus koulukeskuksella

Jalaksen F-salibandypojat pelaavat tämän kauden kotiturnauksensa sunnuntaina 11.3.2018 Jalasjärven koulukeskuksella.

Jalas 08 avaa turnauspäivän klo 10.00 alkavalla ottelulla, jossa vastaan asettuu FBC Remix musta. Heti tämän pelin jälkeen kaukalossa nähdään toinen isäntäseuran joukkue, kun Jalas 09 kohtaa FBX Remix oranssin. Jalas 08:n päivän toinen ottelu on ohjelmassa kello 12.00 alkaen ja tuolloin vastustajana on SB Vaasa sudet. Myös Jalas 09 pelaa SB Vaasa sudet -joukkuetta vastaan ja tuo ottelu alkaa kello 13.20.

Paikalla on myös kioski, josta löytyy mm. kahvia sekä palanpainikkeeksi niin suolaista kuin makeaa. Kioskin tuotto käytetään lyhentämättömänä näiden joukkueiden pelaajien harrastuksen tukemiseen.

Tervetuloa kannustamaan Jalas voittoihin!

Fpoikien turnaus.png

Jalakselle 5 mitalia SAUL:n yleisurheilun SM- hallikisoista 16.2.–18.2.2018

 Kuva kiekuu cupista kesältä 2017

Kuva kiekuu cupista kesältä 2017

Jalasjärven Jalaksen aikuisurheilijat saavuttivat menestystä Tampereen Pirkkahallissa 16.2.–18.2.2018 pidetyissä Suomen Aikuisurheiluliiton SM- hallikilpailuissa. Mukana kilpailemassa oli kuusi Jalaksen urheilijaa ja saavutuksena viisi mitalia, joista kolme kultaista.

Jussi Tukeva voitti kaksi kultamitalia M30-sarjassa. Kuulantyönnöstä kultamitali tuli tuloksella 15,41. Jännittävän ja tiukan kilpailun voittava työntö tuli lopulta viimeisellä kierroksella. Lisäksi Jussi otti painonheitosta kultaa tasaisen sarjan myötä tuloksella 13,16.

Marika Peltoniemi voitti kultamitalin N30-sarjassa 3000m kävelystä ajalla 17.39,81.

Susanna Lahti-Luopa saavutti hopeamitalin N45-sarjassa 60m aitajuoksussa ajalla 10,47, jonka lisäksi Susanna juoksi 60m sileällä 7. sijalle ajalla 9,13.

Reijo Viianen otti pronssimitalin M70-sarjassa 3000m kävelyssä ajalla 21.24,38.

Harri Koskiniemi sijoittui M60 kuulassa sijalle 7. tuloksella 11,78 ja Rauno Kujala M60 kuulassa sijalle 9. tuloksella 10,16.

Erittäin paljon Onnea jokaiselle menestyksestä!

Kilpailun tuloksiin pääset tästä.   

Salibandytytöillä kotiturnaus

Jalaksen C-salibandytytöt pelaavat tämän kauden kotiturnauksensa lauantaina 17.2.2018 Peräseinäjoen Ritolahallissa.

Jalas avaa turnauspäivän klo 10.00 alkavalla ottelulla, jossa vastaan asettuu PSB Lapua Valkoinen. Jalaksen toinen peli pelataan turnauspäivän viimeisenä otteluna kello 19.00 alkaen ja tuolloin vastakkaiseen päätyyn astelee Himangan Pallo.

Paikalla on myös kioski, josta löytyy mm. kahvia sekä palanpainikkeeksi niin suolaista kuin makeaa. Kioskin tuotto käytetään lyhentämättömänä tyttöjen harrastuksen tukemiseen.

Tervetuloa kannustamaan Jalas voittoihin!

Tulospalvelusivu

 

Stand by people-2.jpg

Salibandynaisilla kotiturnaus

Jalaksen salibandynaisten tämän kauden kotiturnaus pelataan Kurikan Monnarilla lauantaina 13.1.2018. 

Jalas avaa turnauspäivän klo 10.00 alkavalla ottelulla, jossa vastaan astelee Blue Fox II (Uusikaarlepyy). Jalaksen toinen peli pelataan turnauspäivän viimeisenä otteluna kello 19.00 alkaen ja tuolloin vastakkaiseen päätyyn astelee Kannuksen Ura.

Tervetuloa kannustamaan Jalas voittoihin!

Tulospalvelusivu

Turnauksen facebook-tapahtuma

 

20171231_100733317_iOS.jpg

Jussi Laurila palkittiin Jalaksen parhaana urheilijana

Pyöräsuunnistaja Jussi Laurila palkittiin Jalaksen parhaana urheilijana Jalaksen kauden 2017 päätös- ja palkitsemistailaisuudessa 7.1.2018. Parhaana miesurheilijana palkittiin kävelijä Jarkko Kinnunen ja parhaana naisurheilijana ampumahiihtäjä Tiia-Maria Talvitie.

Lisäksi tilaisuudessa palkittiin lajien parhaat sekä joukko Jalaksen toiminnassa ansioituneita henkilöitä, Suomen mestarit ja mitalistit sekä SM-kisoissa pistesijoille yltäneet, sekä piirinmestarit.

Yleisurheilukoulu 2008-2010 syntyneille starttaa 25.1.2018

YUkoulu.jpg

Kevään yleisurheilukoulu järjestetään 25.1.-22.3.2018 välisenä aikana torstaisin klo 18.30-19.30.

Kevään yleisurheilukoulun maksu on 25€ ja ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu 25 lasta, joten ilmoittaudu hyvissä ajoin tuttuun osoitteeseen [email protected]

Lisätiedot nettisivuiltamme jalasjarvenjalas.fi/yleisurheilu/koulut

Nuorten 10-17v yleisurheiluharjoitukset käyntiin täysipainoisesti 5.1.2018

10 - 17 vuotiaille nuorille suunnatut yleisurheiluharjoitukset:

  • Tiistaisin klo: 18.30 - 20.00
  • Perjantaisin klo: 16.00 - 17.30
  • Sunnuntaisin klo: 10.00 - 11.30
harjoituskalenteri kevät 2018.JPG

Harjoitusten sisältö vaihtuu viikoittain ja myös harjoitusten vetäjät vaihtuvat. Harjoitukset sisältävät aina jonkin verran eri lajitekniikoita, vaikka kevätkaudella painopiste onkin pohjien (voima, nopeus, kimmoisuus, kestävyys, notkeus) luomisessa. Valmennuksessa on mukana yhteensä kymmenkunta eri ohjaajaa, joten harjoitukset tulevat varmasti olemaan monipuolisia.

Kaikki kevätkauden, tammi-huhtikuun treenit pidetään Kuplahallilla (kulmantie 9).

Kevätkauden maksuun 25€ sisältyy kaikki kevään 48 treenikertaa.

Ilmoittaudu mukaan [email protected] (ilmoita urheilijan nimi ja syntymäaika)

 

Lisätietoja yleisurheilun sivuilta