Jalas P9 Ilmajoen Kevätturnauksessa 6.5.2018

Pilvipoutaisena ja lämpimänä kevätpäivänä Jalaksen  P9 joukkueen poikia oli pelaamassa Ilmajoen Kevätturnauksessa. Joukkuetta edustamassa turnauksessa olivat Jesse, Aaro, Rasmus, Samu, Leevi, Ville, Antero ja Wate sekä valmentajat Esko ja Juhani. Pelit etenivät 1x25min peliajoilla ja vastassa oli neljä hyvää joukkuetta. Joukkue pelasi todella hienot pelit voittaen kaikki neljä peliään. Alla tarkat joukkueen kirjaamat otteluraportit.

 

Joukkueen kirjaamat otteluraportit:

I. Akisa - JALAS 1-3

Maalissa ensimmäisen pelin ajan toimi Rasmus. Akisa aloittaa pelin. Heti alkuun tuli hyviä hyökkäys yrityksiä Jalakselta, kunnes vihdoin noin 8 minuutin kohdilla Leevin syötöstä Samu tekee ensimmäisen maalin. Jalas johtaa 1-0. Peli pyöri hienosti Akisan päädyssä, mutta uusi maali tapahtuu vasta vaihdon jälkeen, kun Anteron potku osuu Akisan verkkoon. Tilanne Jalaksen hyväksi 2-0. Tramatiikkaa peliin tuo Akisan pelaajan loukkaantuminen kun molemmista joukkueista tavoiteltiin palloa samaan aikaan, Akisan pelaaja jää sivuun ja pienen tauon jälkeen peli lähtee jälleen käyntiin. Leevi nostaa tilanteen seuraavaksi Jalaksen hyväksi 3-0 ja heti aloituksen jälkeen Jalas tekee hienon hyökkäyksen Akisan maalia kohti, mutta se torjuttiin. Akisa lähtee nousemaan Jalaksen päätyy ja saa tehtyä maalin. Lukemat silti Jalaksen hyväksi 3-1. Lopussa Aaro tekee upean potkun kohti Akisan maalivahtia, mutta tämä saa pallon syliinsä haltuun. Peli päättyy Jalasken 3-1 voittoon ja vihreä kortti ojennetaan Samulle aktiivisesta työstä kentällä.

II. Jalas – IK Oranssi 3-2

Maaliin vaihtuu Jesse ja aloituspotkun suorittaa IK. Jalas lähtee heti alkuun hyvään hyökkäykseen, mutta tilanne päättyy Jalaksen päätyyn kulmapotkuun IK:lle. Seuraa vääntöä ja uusi kulmapotku IK.lle. Tilanne pyörii Jalaksen päädyssä ja IK tekee ensimmäin maalin Jalaksen verkkoon. Tilanne 0-1. Mys tässä pelissä vähän törmäillään jonka seurauksena Ville sekä IK:n pelaaja siirtyvät hetkeksi sivuun. Wate lähtee viemään palloa IK:n päätyyn ja hienon potkun ehtii viime senteillä estää IK:n puolustaja. IK:n vastahyökkäys nostaa nyt tilanteen 0-2. Jalas tekee vaihdon ja Aaron ja Leevin yhteistyöllä saadaan potkua maalia kohti, mutta menee ohi. Lopuksi hyvän syöttelypelin tuloksena Aaro tekee Jalaksen ensimmäisen maalin ja nostaa lukemat 1-2. Hyviä tilanteita tulee lisää ja sitten Leevin syöttö tulee Rasmukselle, joka laukoo maalin ja saavutetaan tasatilanne 2-2. Peli oli hyvin tasaista, molempien joukkueiden maalivahdeilla riittää töitä, kunnes Jessen maaliheitto valuu kentän lävitse, monen ohipotkun jälkeen suoraan IK:n maaliin. Tuomari hyväksyy maalin ja lukemat nousevat Jalaksen hyväksi 3-2. Loppu peli pyörii hienosti IK:n päädyssä ja päättyy Jalaksen voittoon. Vihreän kortin saa Rasmus.

III. Kanu musta - JALAS 2-5

Leevi toimii Jalaksen maalissa. Samu tekee aloituspotkun ja peli lähtee käyntiin. Peli on molemmilla joukkueilla hyvin levotonta ja pallo pomppii rajojen ylitse moneen kertaan. Kanu onnistuu hyökkäämään Jalaksen maalia kohti ja seuraa pommitus Leeviä kohti maaliin, joka torjuu usean potkun hienosti saaden tilanteen raukeamaan omalla pitkällä potkullaan. Myös Wate pääsee estämään seuraavaa Kanun hyökkäystä. Ville tekee hyökkäyksen Kanun päätyä kohti, syöttää Watelle ja tulos 1-0 Jalakselle. Pallo ajautuu jälleen Jalaksen päähän, mutta Wate tekee keskeltä kenttää hienon nousun ja vetää maalin. Tilanne 2-0. Tämän jälkeen Watelta tulee uusi hyökkäys, mutta pallo lentää ohi maalin. Jälleen Jalakselta nousu keskeltä kenttää Kanua kohti ja Aaron luja potku osuu Kanun verkkoon. Tilanne 3-0. Jalas tekee vaihdon. Loppupuolen peliä hallitsee Jalas, jossa Rasmus tekee hyvät väistelyt ja tekee maalin nostaen tilanteen 4-0. Tämän jälkeen Jesse nousee Kanun maalia kohti ja nostaa lukemat 5-0. Kanu lähtee nousemaan Jalaksen päätyä kohti ja tekee uusia hyökkäyksiä. Antero torjuu tiukan potkun ja estää hienosti maalin teon. Myös Leevi onnistuu torjumaan Kanun kulmapotkusta tulevan pallon. Jalas nousee hyökkäykseen, mutta Aaron kova potku osuu ylärimaan. Kanulta tulee upea saksaripotku Jalaksen maalia kohti ja tilanne nousee 5-1. Jalas yrittää vielä uusien hyökkäyksien kera, mutta potkut menevät ohi Kanun maalista. Seuraa liikaa keskikenttäpeliä Jalaksen päädyssä ja Kanu pääsee tekemään vielä maalin. Tilanne päättyy Jalaksen hyväksi 5-2. Tämän pelin vihreän kortin saa Wate.

IV. Jalas – SJK musta 7-3

Maalissa jatkaa Leevi. Tehokasta alkua Jalakselta ja Aaron syötöstä Wate tekee maalin. Tilanne 1-0. Heti seuraavan minuutin kuluttua Rasmuksen syötöstä Aaro laukoo tilanteen 2-0. Peli on Jalaksen hallussa ja seuraavan hyökkäyksen tekee Jesse, jonka potku osaa SJK:n tolppaan. SJK tekee vastahyökkäystä, mutta tilanne palaa SJK puolella ja Aaro nostaa tilanteen 3-0. Jalas hyökkäilee jälleen ja tolppaan osuu pallot Aaron sekä Jessen toimesta. Seuraava Aaron hyökkäys osuu maaliin ja lukemat 4-0. Wate hyökkää yksin läpi, mutta pallo menee ohi maalin. Jesse korjaa tilanteen ja laukoo lukemat 5-0. SJK tekee nyt vuorostaan hyökkäyksiä ja Leevikin saa maalissa töitä. SJK saa tehtyä maalin ja tilanne 5-1. Jalas tekee vaihdon. SJK tekee uuden hyökkäyksen , jonka Antero sa katkaistua potkullaan. Seuraa muutama kulmapotku, jotka Leevi torjuu hienosti, mutta sitten SJK saa maalin ja lukemat ensin 5-2, jonka jälkeen vielä SJK nostaa tilannettaan yhdellä maalilla. Tilanne 5-3. Seuraavasta aloituksesta Samu saa pallon Rasmukselle, joka laukoo maalin SJK päähän ja lukemat 6-3. Hyvä hyökkäys Jalakselta, mutta Villen kova veto torjutaan. Rasmus nousee vielä hyökkäykseen ja nostaa tilanteen 7-3 Jalaksen hyväksi. Peli päättyy ja vihreän kortin saa Leevi.

jalas 09.PNG