P9 joukkueen kausi on käynnistynyt todella mallikkaasti!

P9 joukkueen kausi on käynnistynyt todella mallikkaasti. Joukkueella on takana neljä sarjapeliä ja toistaiseksi mennään ilman tappioita. Hienoa pojat ja valmennusjohto!

Ohessa joukkueen kirjaamat otteluraportit Soinin turnauksesta 8.6.2018:

Matka taittui bussilla aurinkoiseen Soiniin. Mukana menossa seitsemän poikaa: Aaro, Antero, Damiel, Jesse, Leevi, Rasmus ja Ville sekä valmentajana Juhani. Bussiin mahtui hyvin mukaan myös perheenjäseniä kannattamaan Jalas voittoon.

Ponnistus – Jalas 1-9 (2x15min)

Pojat aloittavat vahvasti Damin tehdessä heti ensimmäisen maalin. Peli kulkee Jalaksen ehdoilla, mutta syötöt ovat koko pelin ajan varsin lyhyitä lukuun ottamatta molempien maalivahtien hurjia potkuja. Jalaksen päädyssä maalissa toimi Aaro. Ponnistuksen ainoa maali syntyi pelin alkupuolella, mutta loppu oli maalijuhlaa Jalaksen pojilla. Maaleja pääsevät laukomaan useamman kerran Damin lisäksi myös Leevi sekä Jesse. Maaleja varten tehtiin myös hyviä syöttelyitä kaikkien pelaajien toimesta. Ensimmäisen pelin vihreä kortti ojennetaan Damille.

Jalas – SoPS 9-5 (2x20min)

Soinin valmentajan ehdotuksesta peliaikaa pidennetään, että saadaan hyöty irti näin pitkästä pelimatkasta. Jalaksen maalivahdiksi ensimmäiseen erään siirtyy Leevi ja Aaro pääsee tekemään heti pelin ensimmäisen maalin Rasmuksen tehdessä melkein heti perään toisen. Aaron kampataan ja saadaan vapaapotku, mutta valitettavasti tästä ei synny tulosta. Ensimmäisen erän muita maalin tekijöitä ovat Antero, Rasmus ja Jesse. SoPS ottaa ylimääräisen kenttäpelaajan käyttöön juuri ennen ensimmäisen erän loppua. Väliajan jälkeen Jalaksen maaliin vaihdetaan Ville. SoPS pääsee vauhtiin ylimääräisen pelaajansa kanssa ja tilanne on pian 5-2, jolloin pelaajasta luovutaan. Tämän jälkeen Leevi ja Dami pääsevät maalien makuun ja SoPS ottaa jälleen ylimääräisen pelaajan kentälle tilanteen ollessa. SoPS tekee vielä kaksi maalia, ennen kuin luopuu ylimääräisestä pelaajastaan, tilanne 7-4. Villeltä tulee loppu ajassa monta hyvää torjuntaa maalivahtina muun muassa kulmapotkun kohdalla. Aaro pääsee jälleen vauhtiin ja nostaa tilanteen jo 9-4. Pelin viimeisen maalin pääsee yllättämään SoPS ja peli päättyy lukemiin 9-5. Pidempi peliaika ja ensimmäisen pelin jälkeen ollut lyhyt tauko väsyttivät pelaajia kovasti, mutta hyviin lukemiin päästiin ja tässä pelissä oli jo parempaa rakennetta sekä pidempiä syöttöjä. Vihreän kortin sai Antero.

 
Lapuan Ponnistus 1 - 9 Jalasjärven Jalas

Lapuan Ponnistus 1 - 9 Jalasjärven Jalas

 
Jalasjärven Jalas 9 -5 Soinin Palloseura

Jalasjärven Jalas 9 -5 Soinin Palloseura

 
p8 soini 1.jpg