U19 EM -finaalimatkan ohjeet

Jalas toimii U19 poikien EM-lopputurnauksen promootioseurana ja lähtee reilun 100 katsojan voimin katsomaan finaalia OmaSp Stadionille sunnuntaina 29.7.2018 klo 19.30. Yhteiskyydeillä (busseilla) tulevilla lähtö ABC Jalasjärven pihasta klo 18.00. 

Bussimaksu 3,00 euroa maksetaan käteisellä bussiin noustessa, joten varatkaa tasaraha mukaan. Jaosto maksaa joukkueiden lisenssipelaajien sekä valmennus- ja joukkueenjohdon liput otteluun. Liput jaetaan busseissa. Mukaan ilmoittautuneilta vanhemmilta lippu maksaa 7,00 euroa. Maksu kerätään bussissa lippujen jaon yhteydessä ja omilla kyydeillä tulevilta ennakkoon tai viimeistään Stadionin portilla ennen otteluun menoa.

Portit aukeavat tuntia ennen peliä. Sisäänkäynnillä liput skannataan elektronisella lukijalla. Lisäksi porteilla tehdään turvatarkastus. Mm. kaikki reput tarkistetaan, joten suuremmat kantamukset kannattaa jättää kotiin.  

Älä vie mukanasi katsomoon pulloja, alkoholia, teräaseita tai muita vaarallisia esineitä. Katsomoon ei voi myöskään viedä ammattikäyttöön tarkoitettuja kameroita, vain alle 200mm objektiivit ovat sallittuja. Yleisön viihtyvyyden takaamiseksi katsomoon ei valitettavasti voi tuoda sateenvarjoja. Sateen sattuessa kannattaa siis varautua sadevarustein.

LISÄHUOMIO (päivitetty 20.7.): katsomoon saa tuoda oman juomapullon, joka on täytetty vedellä. Portilla kerätään pois kaupan pantilliset juomapullot, joten vain oma henkilökohtainen vesipullo sallitaan.

Stadionin myyntipisteet palvelevat joka katsomossa ja ovat avoinna myös pelin päättyessä. Maksuvälineinä käyvät käteisen ja pankkikorttien lisäksi VISA- ja MasterCard-kortit. Myynnissä on ruoka- ja juomatuotteita, sekä kisa- ja fanituotteita.

Mukavaa ottelumatkaa kaikille!