Jalas mukana Kokkola Cupissa 19.–22.7.2018

Kansainvälisessä Kokkola Cuppissa on tänä vuonna Jalakselta mukana E11, D12 ja C14 poikajoukkueet taistelemassa kirkkaimmista mitaleista. Tähän uutiseen päivitetään kuulumisia tämän vuoden turnauksesta.

tilanne torstain 19.7 pelien jälkeen

E11 joukkueella mahtavat ja tiukat pelit. Ensimmäinen peli KPV mustaa vastaan päättyi 1-2 voittoon ja toinen peli IK mustaa vastaan täpärään 0-1 tappioon. Päivän pistesaldo 3+0.

D12 joukkueen ensimmäinen peli oli tasaista vääntöä, mutta 3-1 tappio tuli Virolaista Rakvere JK Tarvas joukkuetta vastaan. Päivän toinen peli on täysin Jalaksen hallintaa ja 4-1 voitto FC Raahe punaisesta. Päivän pistesaldo 0+3.

C14 joukkue pelasi tasaiset ja varmat pelit voittaen ensin 4-1 NuPS Mustan ja lyhyen tauon jälkeen Virolaisen Rakvere JK Tarvas 3-0. Päivän pistesaldo 3+3.

Pelit jatkuvat perjantaina kuumissa ja jännittävissä tunnelmissa.

tilanne perjantain 20.7 pelien jälkeen

E11 joukkue pelasi kolme peliä ja samalla alkulohko saatiin päätökseen. Ensimmäinen peli Komeetat sinistä vastaan päättyi tiukkaan 1-0 voittoon, toinen peli GBK röd joukkuetta vastaan 2-0 tappioon ja päivän kolmas peli FC Reipas viirua vastaan tärkeään 0-2 voittoon. Päivän pistesaldo 3+0+3 takasi paikan 16 parhaan joukkoon. Pelit jatkuvat lauantaina klo 08.40 ja vastassa SuPS musta.

D12 joukkueen päivän ensimmäinen peli päättyi selvästä hallinnasta huolimatta tasapisteisiin 1-1 LoVe mustan kanssa. Päivän toinen peli olikin sitten selvää Jalaksen hallintaa ja LBK:sta tuli 1-4 voitto. Päivän pistesaldo 1+3. Lohkosijoitus selviää alkulohkon viimeisen pelin jälkeen, joka pelataan lauantaina klo 08.00 ja vastassa HBK.

C14 joukkue pelasi jälleen varmat pelit voittaen ensin 5-1 LBK:n ja toisessa pelissä kaatui FC Raahe maalein 1-4. Päivän pistesaldo 3+3 takasi hienon lohkovoiton ja paikan kahdeksan parhaan joukkoon. Pelit jatkuvat lauantaina klo 11.00 ja vastassa OPT.

tilanne LAUANTAIN 21.7 pelien jälkeen

E11 joukkueen matka kahdeksan parhaan joukkoon päättyi päivän ensimmäisessä ottelussa SuPS mustaa vastaan 5-1 tappiolla. Toisessa ja turnauksen viimeisessä ottelussa pelattiin sijoituksista 9-16. Vastaan tuli Komeetat valkoinen, joka harmillisesti voitti Jalaksen pojat täpärästi 1-0. 

D12 joukkueen päivän ensimmäinen peli oli vielä alkulohkon peli HBK:ta vastaa ja tästä pelistä tuli 0-3 voitto, mutta valitettavasti liian vähän onnistui pojat viimeistelemään maaleja. Oli nimittäin yhdestä maalista kiinni että sijoitus olisi alkulohkossa ollut pykälää parempi (2.), nyt sijoitus oli kolmas ja jatkopeleissä vastaan tuli alkulohkojen maalikuningas Haka-j. Toisessa ottelussa taistelussa kahdeksan parhaan joukkoon Haka-j. voitti Jalaksen pojat 5-0. Kolmannessa ja turnauksen viimeisessä ottelussa pelattiin sijoituksista 9-16. Kolmas ottelu oli Jalaksen hallintaa ja päättyi lopulta 3-2 voittoon PaRista.

C14 joukkue pelasi päivän ensimmäisen ottelun neljän parhaan joukkoon pääsystä OTP:n joukkuetta vastaan. Ottelu oli täysin Jalaksen hallintaa ja päätyi lopulta selvään 4-0 voittoon.  Päivän toinen ottelu (välierä) pelattiin KePS:n joukkuetta vastaan. Ottelu oli todella tiukka ja päättyi lopulta Jalaksen hienoon 2-1 voittoon ja PAIKKA FINAALISSA ON TOTTA! C14 sarjan finaali pelataan sunnuntaina klo 10.20 ja vastaan tulee KPV.

SUNNUNTAI 22.7

C14 Finaaliottelu pelattiin klo 10.20 >> Katso Live-stream youtubesta

Finaaliottelu oli jalaksen hallintaa, mutta maaleja ei saatu syntymään varsinaisella peliajalla. Mestaruus ratkaistiin lopulta rangaistuspotkuilla ja voiton vei tällä kertaa kotijoukkue KPV. Jalaksen C14 pojilla oli tänä vuonna todella mahtava turnaus, ei ainuttakaan tappiota varsinaisella peliajalla. Hopeamitalit kotiin tuomisina on huippujuttu! Paljon Onnea pojille ja joukkueenjohdolle!  


Joukkueiden turnausmatkaa ovat mahdollistamassa joukkueiden hankkimat yhteistyökumppanit, jotka lahjoittavat joukkueille aamu- ja iltapalatarvikkeet.

Todella Isoo kiitos kaikille tukijoille!