P12 valkoinen avasi sarjakauden 2-7 voitolla!

Joukkueen raportti ottelusta:

Jalas valkoinen avasi kauden aurinkoisessa vaasassa. Kotijoukkue Kiisto aloitti kovalla prässillä ja koitti saada meidän puolustuksen tekemään virheitä. Jalas sai pidettyä hienoisen pallohallinnan ja käänsi hiljalleen ottelun hallintaa itselleen. Pojat loivat hyviä maalipaikkoja heti ottelun alussa hyvillä syöttökuvioilla. Vastustaja koitti murtaa meidän puolustusta nopeilla juoksuilla, mutta meidän nopeajalkaiset puolustajat ja jälleen loistavan pelin pelannut Rasse veivät voiton. Tauolle 1-4 Jalaksen johdossa. Toisella puoliajalla meidän pallohallinta alkoi selkeästi painaa ja kiiston nopeatempoinen peli rauhoittui. Ottelu oli haastava, vaikka numerot lopuksi Jalakselle 2-7. Maalit tänään: Eero 2, Mika 2, Vikki, Joonas, Jaro.

Mahtavaa sarjakauden avaus, hyvä pojat ja valmennusjohto!