P12 sininen avasi sarjakauden 8-2 voitolla!

Joukkueen raportti ottelusta:

Jalas Sininen avasi sarjakauden kotipelillä Alahärmän kisaa vastaan. Akisa aloitti pelin vahvasti ja Jalas oli ottelun alun selkeästi puolustus asemissa. Palloa saatiin pidettyä meillä, mutta pelin avaus ei onnistunut. Alkukankeuden jälkeen peli saatiin kulkemaan myös hyökkäyssuuntaan ja pelin painopiste vaihtui. Ensimmäiselle puolikkaalle saatiin luotua lopulta hyvin maalipaikkoja ja tauolle mentiin 3-0 lukemissa. Toisella puolikkaalla poikien yhteispeli parantui pelin edetessä. Puolustuspeli oli varmaa paria takaiskua lukuunottamatta. Maalipaikkoja luotiin hyvillä murtosyötöillä. Meille harjoituskaudella ongelmia tuottanut maalintekokin saatiin kuntoon ja verkkoa pääsi heiluttamaan Joonas Kuusisto 3, Miika Rajamäki, Onni Siltala, Lauri Jyrä, Iipo Aula ja Rasmus Kattelus. Varmalla pelillä avausvoitto lukemin 8-2.

 

Mahtavaa joukkuepeliä ja hienoja kuvioita. Hyvä pojat ja valmennusjohto!