3.4.2018 P8 Harjoitusottelu Jalas - IK

Jalaksen P8 joukkue kävi pelaamassa harjoitusottelun Myötätuuli Areenalla Ilmajoen kisailijoita vastaan.

Joukkueen raportti ottelusta:

Kävimme pelaamassa harjoitusottelun Ilmajoen kisailijoiden P8 kanssa. Ennakkoon oli tiedossa että pelaisimme ottelun poissaolojen siivittämänä.

Ottelu lähti käyntiin todella mallikkaasti, tuskin peli oli kunnolla edes alkanut kun Eero Luhtanen oli järjestellyt osumillaan Jalaksen 2-0 johtoon. Ilmajoki kavensi tilannetta 2-1 mutta Eero Luhtanen lisäsi nopeasti tilanteeksi 3-1. Ilmajoki ei hellittänyt vaan käänsivät hienoilla osumillaan tilanteeksi 3-3. Väinö Keskinen siirsi jälleen Jalaksen 4-3 johtoon. Ilmajoki kavensi puoliaika lukemiksi 4-4.

Toinen erä käyntiin ja Väinö Keskinen taituroi tilanteeksi 5-4. Hetkeä myöhemmin Väinö Keskinen syötti ja Osku Välimaa muutti tilanteeksi 6-4. Ilmajoki ei luovuttanut vaan järjesteli tilanteeksi 6-6. Pelikello näytteli jo ottelun päätös aikaa, mutta Väinö Keskinen oli eri mieltä lukemista ja järjesteli itselleen lähes läpiajo tilanteen ja muutti lopullisesti tilanteeksi 7-6 Jalaksen pojille.

Eemi Launo torjui koko ottelun Jalaksen tolppien välissä ja esitti parhaan pelinsä hyvään saumaan. Koko joukkue suoriutui hienosti, vaikka kehitys asioita tulikin ottelun edetessä esille.

Ottelussa palkittiin Eero Luhtanen, Väinö Keskinen ja Eemi Launo.

Hyvä pojat ja joukkueenjohto, tästä on hyvä jatkaa kohti sarjaturnauksia!