Jalkapallokauden 2019 ryhmiin ilmoittautuminen

Jalkapallokausi 2019 lähestyy ja harrastuksen pariin ilmoittautuminen on nyt ajankohtaista. Valmentajat jo käärivät hihojaa odottaen uusia ryhmiä!

Kaikkien Jalaksen jalkapalloharrastajien, niin vanhojen kuin uusien ilmoittautuminen oman ikäluokan ryhmiin alkaa siis nyt!

Tulevalle kaudelle ilmoittaudutaan myClub.fi-palvelun kautta 31.12.2018 mennessä. Mukaan toimintaan on mahdollista päästä myöhemminkin, mutta tulevat joukkuejaot tehdään 31.12.2018 tiedossa olevien ilmoittautumisten perusteella.

Huomioikaa että nämä ilmoittautumisen ryhmäjaot eivät ole tulevat harjoitusryhmäjaot, eivätkä sarjajoukkuejaot. Sarjajoukkueet koostetaan tarvittaessa useamman ryhmän yhdistelyllä ja harjoitusryhmät muodostetaan luonnollisestikin sarjajoukkueita tukeviksi. Kaikille 31.12.2018 mennessä mukaan ilmoittautuneille löytyy varmasti hyvä ja oikea harjoitusryhmä Kuningaslajin parissa.

Ilmoittautuminen harrastuksen pariin tapahtuu seuraavilla ryhmäkohtaisilla linkeillä:

Ryhmiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä Anssi Kuusistoon (040 728 5730).

MyClub.fi -palveluun liittyvissä asioissa ota yhteyttä Kimmo Ala-Keturiin (0400 984 892).