Jalaksen jalkapallojaosto panostaa lasten ja nuorten valmentajien koulutukseen

Jalas on tänä vuonna mukana valmennusosaamisen kehittäjän –pilottihankkeessa yhdessä SJK-junioreiden ja Palloliiton kanssa. Palloliiton valmentajakoulutukset uudistuvat tänä vuonna ja Jalaksen valmentajat ovat heti etulinjassa mukana uudistuneissa koulutuksissa. Palloliiton hankkeen tavoitteena onkin, että jokaisella jalkapalloa pelaavalla lapsella ja nuorella on tulevaisuudessa koulutettu valmentaja. Valmennusosaamisen kehittäjän- pilottihankkeeseen kuuluu Palloliiton valmentajakoulutusten lisäksi paljon muutakin ja valmentajamme tulevat saamaan myös konkreettista tukea arjessa.

Palloliiton valmennusosaamisen kehittäjä -pilotin vetäjiksi valittiin hakemusten perusteella neljä seuraa: Ilves, FC Inter, HJK ja SJK. SJK- junioreiden valmennusosaamisen kehittäjänä toimiva Tuomas Nikupeteri tulee järjestämään Palloliiton virallisia koulutuksia, mutta tarjoamaan myös muuta valmennukseen liittyvää tukea Jalaksen valmentajille ja valmennuksesta vastaaville.

Odotamme yhteistyötä innolla!

Lisätietoa hankkeesta tästä ja uudistuneista valmentajakoulutuksista tästä.