Lauantaina 9.6. tapahtumarikas yleisurheilupäivä (markkinat, kilpailuasujen julkistus ja kunniakierros)

LAUANTAINA 9.6.2018 TAPAHTUU

Klo 10.00-14.00 yleisurheilujaosto mukana Halpa-Halli Jalasjärven markkinatapahtumassa

Yleisurheilujaosto on mukana Halpa-Halli Jalasjärven markkinatapahtumassa paistamassa makkaraa ja nuoret urheilijat ovat avustamassa kassoilla ostosten pakkaamisessa sekä jakamassa ilmapalloja.  Tapahtuman makkaramyynnin tuotto menee täysimääräisenä yleisurheilujaoston nuorisourheilutoiminnan tukemiseen. Tule tapaamaan yleisurheilun porukkaa ja samalla voit itsekin auttaa liikunnallisen toiminnan toteuttamisessa seuran lapsille sekä nuorille lahjoittamalla tukisumman valtakunnalliseen Kunniakierroskeräykseen. Lahjoituksesta voit ilmoittaa yleisurheilujaoston seura-aktiiveille, joita tapaa tapahtumassa mm. siellä makkaranmyyntipisteellä.

Halpa-Halli Jalasjärvi markkinoiden tapahtumaisäntä

Halpa-Halli Jalasjärvi markkinoiden tapahtumaisäntä

Klo 14.30-16.00 Kunniakierrostapahtuma Kiuaskalliolla ja Nonamen kilpailuasujen julkistus

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa. Keräys huipentuu seuran yhteiseen kunniakierrostapahtumaan, joka pidetään klo 14.30 alkaen Kiuaskalliolla. Tapahtumassa kuntoillaan hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta.  

Huomioi että ennen varsinaisen tapahtuman alkua jaetaan tapahtumapaikalla klo 14.30 alkaen uusia Nonamen kilpailu-asuja. Mikäli haluat uuden kilpailuasusi ensimmäisten joukossa, tule paikalle ja osallistu samalla kunniakierroksiin uusi asu päällä! 

Tapahtuman alkulämmittelyt ohjaa Päivi Huhtakallio klo 14.45-15.00 ja kunniakierrokset juostaan klo 15.00-16.00 välillä. Ihan jokainen saa osallistua kierrosten kävelemiseen, hölkkäämiseen tai juoksemiseen. Jokainen oman kunnon mukaan.

 

Nähdään lauantaina 9.6.2018!

Jalaksen yleisurheilun pääyhteistyökumppani 2018-20

Jalaksen yleisurheilun pääyhteistyökumppani 2018-20

Jalaksen yleisurheilun pääyhteistyökumppani 2018-20

Jalaksen yleisurheilun pääyhteistyökumppani 2018-20