Kunniakierros 2018 tulokset

Jalasjärven Jalaksen Kunniakierros-tapahtuma järjestettiin 9.6.2018 Kiuaskallion urheilukentällä. Tapahtuman alkulämmittelyt ohjasi Jalaksen valmentaja Päivi Huhtakallio. Mukana kuntoilemassa oli viisi seuran nuorta urheilijaa, jotka suorittivat yhteensä 90 kierrosta tunnin aikana.

Eniten kierroksia (22kpl) suoritti Arttu Viinamäki. Arttu palkittiin mitalilla Etelä-Pohjanmaan Yleisurheilu (EPU) ry:n Kunniakierrostiimin puheenjohtaja Ilpo Kaukorannan toimesta. Lisäksi kaikki kierroksia suorittaneet viisi urheilijat palkittiin Jalaksen yleisurheilujaoston puheenjohtaja Esko Viitalan toimesta pääsylipuilla legendaariseen yleisurheilun Ruotsi-otteluun lauantaille 1.9.2018. Maaottelu kilpaillaan toistamiseen tunnelmallisella Tampereen Ratinan stadionilla 31.8.-1.9.2018.

Jalaksen Kunniakierroksella saatiin kasaan lahjoituksia yhteensä 3.218 euroa. Erittäin iso kiitos kaikille kerääjille, tukijoille, lahjoituksen tehneille yrityksille ja yksityisille henkilöille! Kaikki Jalaksen yleisurheilun tukijat löytyvät Sponsorit sivulta (tästä).

Uudet Nonamen kilpailuasut saatiin mukavasti jakoon Kunniakierros-tapahtuman alussa. Asuja voi noutaa huomenna vielä tiistaina 12.6.2018 Kiuaskalliolta seurakisoista.

Kiuaskallion kunniakierrosten 2018 suorittajat yhteiskuvassa uusissa Nonamen kilpailuasuissa

Kiuaskallion kunniakierrosten 2018 suorittajat yhteiskuvassa uusissa Nonamen kilpailuasuissa

Ilpo Kaukoranta onnittelee Arttu Viinamäkeä päivän suorituksesta.

Ilpo Kaukoranta onnittelee Arttu Viinamäkeä päivän suorituksesta.

Jalaksen keräyssumma 2018 yhteensä 3.218 euroa

Jalaksen keräyssumma 2018 yhteensä 3.218 euroa