Hannu Kangas piti nuorten harkkaryhmälle keihästreenit 31.5.

Nuorten yli 10-vuotiaiden ohjatut harjoitukset pyörivät touko-elokuussa kaksi kertaa viikossa torstaisin ja sunnuntaisin. Lisäksi harkkaryhmäläisillä on mahdollisuus osallistua vapaasti tiistaisin pidettäviin seurakisoihin. Harjoituksissa alkulämmöt ja loppuverryttely tehdään pääosin yhtenä ryhmänä ja varsinainen lajiosuus pienemmissä ryhmissä päivän teemasta riippuen.

Torstaina 31.5. päivän teemana oli keihäänheitto ja meillä oli kunnia saada harjoitusryhmän valmentajaksi kokenut alan ammattilainen Hannu Kangas. Valmennusta oli mahtava seurata vierestä ja vain ihailla miten Hannu osaa ottaa porukan ja antaa täsmälliset henkilökohtaiset neuvot jokaiselle urheilijalle isosta ryhmäkoosta huolimatta. Mahtavaa on ollut huomata myös se että mukana oleva porukka on kympillä mukana ja myös se että kevällä pidetty peruskuntotreeni on ollut toimiva ratkaisu. Nyt kesällä on hyvä paneutua lajioppeihin ja uskon että saamme Hannunkin oppeja kesän aikana vielä lisää.

Mikäli yleisurheilu kiinnostaa, ilmoittaudu mukaan mukavaan harkkaryhmään. Ilmoittautumiset ympäri vuoden harjoitukset (11-17v) sivulla olevalla lomakkeella tai laita sähköpostia jalas.yleisurheilu@gmail.com (ilmoita urheilijan nimi, syntymävuosi ja puhelinnumero).