1.5.2018 WAPUN PLOTTO-KISA

Jalasjärven Jalaksen yleisurheilujaoston nuorisourheilutiimi organisoi tänä vuonna Vapun Plotto-kisan. Kisa on osa Lions Club Jalasjärven perinteistä Plotto-tapahtumaa ja kisa huipentuu vappupäivänä pidettävässä tapahtumassa. 

Plotto-kisa on parikilpailu, joka koostuu tänä vuonna kahdesta eri osiosta alkaen sunnuntaina 29.4. Kiuaskallion kuplahallilla ja jatkuen vappupäivänä 1.5. Nuorisotalo Wilholan ympäristössä. Pareista toisen on oltava alle 18-vuotias ja toisen yli 18-vuotias.

OSIO 1) YU-KILPAILUT KUPLAHALLISSA 29.4.2018 KLO 10.00-14.00

Ensimmäisen päivän tulokset tästä 

OSIO 2) SEIKKAILUJUOKSU 1.5.2018 ALKAEN KLO 12.30

Vappupäivän kisaan lähdetään sunnuntain lajien pisteiden perusteella eli ensimmäisenä lähtee se pari, jolla eniten pisteitä. Parit pukevat ylleen peliliivit, lähtöjärjestyksen mukaisesti parittomat pukevat punaiset ja parilliset pukevat siniset liivit. Yleisön tehtävänä on arvata kumman värinen pari voittaa koko kisan (tästä tarkemmin kohdassa arvonta yleisölle). Kilpailu juostaan pariviestinä, ensimmäisenä parista juoksee yli 18-vuotias aikuinen. Koko kilpailun voittaa se pari, jonka alle 18-vuotias pari on ensimmäisenä maalissa!

Tilanne sunnuntain 29.4 lajien jälkeen

Seikkailurata käydään kaikkien kanssa läpi ennen varsinaista kisaa klo 11.30–12.30 välillä, kunhan olet paikalla ajoissa. Suositeltavaa tulla ajoissa paikalle, niin tiedät mitä kilpailussa tulee tehdä.

KILPAILUN PARHAAT PALKITAAN

Kolme parasta paria palkitaan lahjakorteilla Urheilu- ja Koneliike Mauno Vilposelle. Lahjakortit: 1. pari 100€, 2. pari 50€, 3. pari 30€

ARVONTA YLEISÖLLE - TAPAHTUMASSA ARVOTAAN JOPO-POLKUPYÖRÄ!

Tervetuloa kannustamaan ja osallistumaan arvontaan. Osta arpojen myyjiltä oikean värinen 2€ arpa ja olet mukana LC Jalasjärven lahjoittaman Jopo- polkupyörän arvonnassa. Arvaa voittaako Plotto-kisan punainen vai sininen pari. Kirjoita nimesi ja puhelinnumerosi arpalipun taakse ja anna lipuke myyjälle. Arpoja myydään keskustassa koko aamupäivä. Arpatuotto menee lyhentämättömänä Jalaksen yleisurheilun nuorisotoiminnan kehittämiseen.

Parien värit yllä kuvassa ja värit ovat määräytyvät sunnuntain lajien tilanteen jälkeen (parittomat 1,3 jne punaisia ja parilliset 2,4 jne sinisiä).  Arpalippujen myyjäksi voi ilmoittautua vielä maanantaina 30.4 (lisätiedot tästä). Eniten arpalippuja myynyt nuori alle 18-vuotias palkitaan 50 euron lahjakortilla Vilposelle. Vain etukäteen ilmoittautuneet ovat mukana myyntikilpailussa.

Tervetuloa!

Tapahtumavastaava Lion Club Jalasjärvi

Tapahtumavastaava Lion Club Jalasjärvi

Kurikka vahvasti mukana tukemassa 

Kurikka vahvasti mukana tukemassa 

Urheilu- ja Koneliike Mauno Vilponen vahvasti mukana tukemassa

Urheilu- ja Koneliike Mauno Vilponen vahvasti mukana tukemassa