Kevään yleisurheilukoulun päätöspäivää vietettiin torstaina 22.3

yu koulu kevät 2018 loppu.jpg

Tänään pidettiin tämän kevään viimeinen varsinainen yleisurheilukoulu. Päätöspäivää vietettiin liikunnan parissa ja toki hieman myös herkuteltiin. Tämä viikko huipentuu vielä kisaamaan ilmoittautuneiden urheilijoiden osalta tulevana sunnuntaina pidettäviin Lähitapiola hallikisoihin, joten tervetuloa seuraamaan meidän nuoria lupauksia kuplahallille sunnuntaina 25.3 alkaen klo 10.

Jaoston nuorisourheilutiimin puolesta kiitos yleisurheilukoulun mahtaville ohjaajille Emmalle ja Lotalle sekä tietenkin aktiivisille ja reippaille koululaisille, joita olikin reilu parikymmentä mukana tämän kevään yleisurheilukoulussa.

Yleisurheilukoulut jatkuvat kesällä, joten pieni tauko ja taas jatketaan.

Mukana olleilta toivomme palautteita, että osaamme kehittää toimintaamme. Voit laittaa ruusuja tai risuja alla olevalla lomakkeella tai suoraan osoitteeseen jalas.yleisurheilu@gmail.com