Plotto-tapahtumaan arpojen myyjäksi, eniten myynyt alle 18v palkitaan 50€ lahjakortilla

Jalasjärven Jalaksen yleisurheilujaoston nuorisourheilutiimi organisoi tulevan vapun Plotto-kisan. Kisa on osa Lions Club Jalasjärven perinteistä Plotto-tapahtumaa ja kisa huipentuu vappupäivänä pidettävässä tapahtumassa. Vappupäivän lajina on seikkailujuoksu Jalasjärven Wilholan ympäristössä. 

Plotto-kisan tarkemmat tiedot tästä

Tapahtumassa arvotaan Jopo-polkupyörä! 

Jopon arvontaan pääset mukaan ostamalla oikean värisen arpalipun. Arpalippuja myydään kahta eri väriä, sinistä ja punaista. Jokainen kilpailun pari on jommankumman värinen ja arpalippujen myyjät esittelevät lähtöjärjestyksen ja parien värit. Parien värit määräytyvät sunnuntain lajien tilanteen jälkeen (parittomat 1,3 jne punaisia ja parilliset 2,4 jne sinisiä).  Arpalipun ostajan tulee siis arvata voittaako kisan punainen vai sininen pari.

Arpalippujen myyjäksi

Myyjäksi voi ilmoittautua alla olevalla lomakkeella. Nyt kannattaa olla mukana, nimittäin eniten arpalippuja myynyt nuori alle 18-vuotias palkitaan todellakin 50 euron (Urheilu- ja Koneliike Mauno Vilposen) lahjakortilla. Vain etukäteen ilmoittautuneet ovat mukana kilpailussa.

Etu- ja sukunimi
Tarvitaan yhteydenpitoa varten, ilmoita numero mallilla esim. 0407285730
Vapaakenttä lisätiedoille
myyy.PNG
Tapahtumavastaava Lion Club Jalasjärvi

Tapahtumavastaava Lion Club Jalasjärvi

Kurikka vahvasti mukana tukemassa

Kurikka vahvasti mukana tukemassa

Urheilu- ja Koneliike Mauno Vilponen vahvasti mukana tukemassa

Urheilu- ja Koneliike Mauno Vilponen vahvasti mukana tukemassa