Jalas palkittiin piirin palkitsemisjuhlassa!

Jalasjärven Jalas palkittiin perjantaina 9.11.2018 Etelä-Pohjanmaan Yleisurheilu EPU ry:n palkitsemisjuhlassa vuoden sisupistekilpailun nousijana. Jalas paransi vuoden takaista huipputulostaan 76 pisteellä (198 -> 274) ja samalla sijoitus parani kahdella pykälällä. Jalas sijoittui sisupisteissä tänä vuonna upeasti sijalle 7. Lue aiheesta tarkempi uutinen tästä.

Upeat nuoret urheilijat tekevät sen viimeisen työn, mutta myös Jalaksen yleisurheilujaostossa on tehty määrätietoista ja onnistunutta työtä nuorisoyleisurheilun eteen. On todella ainutlaatuista miten paljon nuorisourheilutiimin jäsenet, valmentajat, ohjaajat ja talkoolaiset antavat itsestään mahtavan toiminnan eteen.

Todella iso ja nöyrä kiitos kaikille toiminnassa mukana oleville, tämä palkinto on yhteinen meille kaikille!

EPU ry:n palkitsemisjuhlassa palkittujen lista löytyy tästä