Naisille Ilmajoelta kaksi voittoa

Ilmajoella pelatussa turnauksessa ensin vastaan asettui Nurmon Jymy. Aikaisempi kohtaaminen marraskuulla päättyi tasuriin, joten tiukaa vääntöä oli tiedossa.

Jalas - Nurmon Jymy 7-3 (3-1, 0-1, 4-1)

Jalaksen ensimmäinen erä lähti tehokkaasti käyntiin. Erää oli pelattu vain 2.51 kun Anastasiya Makasyukin esityöstä kapteeni Jenna Vuorisen kova laukaus upposi maaliin. Kello pysähtyi uudelleen aikaan 6.51, kun Karita Kangastien johdosta pallo oli taas vastustajan maalissa. Syötön antoi tehokkaasti pelannut Katri Ojaniemi. Vain minuutti tästä ja maalivahti Henna Aution ja Anne-Mari Tarkkion yhteistyön tuloksena syntyi Jalaksen kolmas maali. Nurmo pääsi vielä tasoittamaan 3-1 vajaan yhdeksön minuutin kohdalla. Tällä tuloksella lähdettiin toiseen erään.

Valmentajan kommentit toiseen erään oli selkeät; Vielä ei olla voitettu ja tarkkuutta tekemiseen, niin hyvä tulee. Toisen erän alku oli tasaista vääntöä puolin ja toisin. Ajassa 23.30 Sarita Välisaari sai 2 minuuttisen estämisestä. Alivoimaa oli minuutin verran pelattu, kun Jalaksen innokaita pelaajia oli liikaa kentällä. Joten toinenkin nainen jäähypenkille ja 3 vs 5 jatkettiin. NJ siitä sitten rokotti ja tilanne oli 3-2. Enempää tilastomerkintöjä ei toiseen erään tullut.

Kolmas erä alkoi Jalakselle suotuisasti. Vajaa minuutti pelattu ja Nurmon pelaaja passitettiin penkille työntämisestä. Jalaksen ylivoima alkoi pyöriä, eikä kauaa mennyt kun Jenna laukoi maalin Saritan syötöstä. Ajassa 35.35 kello pysähtyi, kun pallo oli Jalaksen maalissa ja tilanne siis 4-3. Ei mene kauaa kun Anastasiya saa loistopaikan, eikä erehdy. Jalas johtaa 5-3. Peliä pelattu 37.11 kun tuomari näyttää jäähyä Nurmolaisille - sama nainen sama syy. Ylivoimatehot Jalakselle täydet, sillä Katri pistää pallon maaliin Karitan syötöstä. NJ ottaa vielä aikalisän ennen pelin loppua, mutta se ei tuota heille tulosta, vaan päinvastoin. Anne-Mari viimeistelee lukemat Jalakselle 7-3 Katrin syötöstä.

Jalas kohtaa Nurmolaiset vielä kerran tämän kauden aikana. Pelin parhaana palkittiin ansaitusti Katri Ojaniemi, jolla tehot pelistä 1+2.

#31

HiPa - Jalas 0-2 (0-0, 0-0, 0-2)

Päivän toiseen peliin vastaan asettui Hipan naiset. Parissa aikaisemmassa kohtaamisessa Jalas on vienyt pisteet kotiin, joten peliin mentiin itsevarmoina. Aikaisempi peli oli vienyt voimia ja se näkyi jo ensimmäisen erän alussa. Peli oli sekavaa eikä jaksettu kunnolla haastaa. Ensimmäisestä ja toisesta erästä ei tullut tilastomerkintöjä.

Kolmannessa erässä skarpattiin ja ajassa 38:11 Sarita Välisaari syöttää Jenna Vuoriselle, joka pistää pallon verkkoon. Siitä innostuneena vielä pelin loppupuolella ajassa 43:36 Sarita Välisaari tekee Jalakselle vielä toisen maalin Jenni Pihlajan syötöstä. Peli päättyi 2-0 Jalakselle ja saatiin lähteä onnellisena kotimatkalle turnauksesta neljän pisteen saaliin kanssa!

#21

fullsizeoutput_5a92.jpeg