D-pojille runkosarjan päätösturnauksesta niukka maalin tappio ja reipas voitto

D-poikien joukkue pelasi sunnuntaina Kannuksessa runkosarjansa päätösturnauksen. Ohjelmassa oli ottelut SPV:tä sekä SB Vaasaa vastaan. Matkassa olleiden reporttereiden havaintojen mukaan pelit sujuivat näin.

SPV - Jalas 5-4 (0-1, 3-2, 2-1)

Ensimmäinen erä oli todella tasainen ja tiukka. Erä Jalakselle 1-0.

Heti toisen erän alkuun SPV tasoitti ja meni ohi . Tilanteessa 1-3 pojat heräsivät ja tasoittivat tilanteen erän loppuun mennessä.

Kolmas erä alkoi Jalaksen hallinnassa, mutta pallo oli erimieltä ja hiukan tuomaritkin. Peli päättyi 4-5 SPV:n voittoon, mutta maalipaikat huomioon ottaen lopputulos olisi voinut olla 9-5 Jalakselle. Erittäin hyvä peli pojilta.

Jalas - SB Vaasa 11-3 (3-1, 4-0, 4-2)

Ensimmäisen viiden  minuutin aikana molemmat joukkueet ovat saaneet kosketuksia palloon. Jalas sai useamman kerran kokeilla suunnata pallon kohti vastustajan maalia. Ensimmäisen kymmennen minuutin aikana näimme useamman (varmasti) harjoituksissa harjoitellun kuvion ja sitten tilanne oli Jalakselle 2-1. Ensimmäinen erä päättyi tilanteessa 3-1.

Toisessa erässä on näkynyt, että monta syöttöä yhdeltä Jalas pelaajalta toiselle Jalaslaiselle on mahdollista. Vikki sai hienosti syötettyä Onnille ja siitä Onni laukaisee maaliin, tilanne 4-1. Jalas sai jäähyn 7 minuutin kohdalla, puolustus sai tässä kohdassa hyvin vedettyä pitkiä vetoja toiseen päähän – ja maalinkin Jalas sai tehtyä, tilanne 6-1.

Kolmannessa erässä pallo pomppi puolustuspäässä, vastustaja sai maalin ja tilanne 7-2. Kuitenkin jo kello 2.51 pallo oli toisessa päässä ja Jalas sai maalin, 8-2. Kolmannessa erässä havaittavissa, että vastustaja sai syötöt pelaajalta toiselle enemmän onnistumaan. Jalas loisti siinä, että kävi hakemassa pallon useamman kerran vastustajalta. Ja toki sekin on tärkeä taito osata! Maali, josta tilanne 10-3: Vikki sai pallon hallintaan vastustajan maalivahdin edessä. Vikki odotti, että maalivahti vähän horjui tasapainostaan ja nosti pallon maaliin maalivahdin yli hyvin rauhallisesti.

fullsizeoutput_598a.jpeg