Naiset jatkoivat hyviä otteitaan

Naisten joukkueen kauden kuudes turnaus pelattiin viime lauantaina Uudenkaarlepyyn Tähtihallilla. Jalaksen vastustajat olivat Jeppis FBC II sekä ISB II.

Jalas - Jeppis FBC II 3-3 (1-2, 1-0, 1-1)

Naisten Uudenkaarlepyyn turnaus starttasi klo 12 Tähtihallilla ja ensimmäisenä kohtasimme sarjassa toiseksi viimeisellä sijalla oleva Jeppis FBC II. Aikaisemmissa turnauksissa Jeppistä vastaan pelatut pelit (2) olivat päättyneet tasapeleihin joten tällä kertaa lähdettiin hakemaan voittoa.

Ensimmäinen erä alkoi tasaisesti, mutta ehkä jonkin verrat tahmeasti. Jeppis pääsikin ajassa 04.15 avaamaan maalitilinsä Jalaksen alakerran virheestä. 21 sekuntia myöhemmin Jenna Vuorinen tasoittaa tilanteeksi 1-1 sijoittamalla pallon puolenkentän tuntumasta maalin oikeaan yläkulmaan. Ajassa 10.03 vastustaja siirtyy jälleen johtoasemaan Jalas pakiston merkkausvirheistä. Ensimmäiseen erään ei muita merkintöjä.

Toiseen erään Jalas lähtee kovemmalla draivilla ja vetoja saadaankin toimitettua vastustajan maalille. #22 Katri Ojaniemi hyödyntää vastustajan vaihtovirheen ja iskee tilanteeksi 2-2 ajassa 20.16. Tämä jää toisen erän ainoaksi tilastomerkinnäksi.

Kolmatta erää ehditään pelata 04.02 kun Jeppis saa Jalaksen päädystä kulmasisäänlyönnin. Vastustaja toimittaa roikun maalille joka täysin onnenkantamoisin pomppaa maalivahdimme jalasta maaliin. Tästä lannistumatta Jalas jatkaa hyvää vääntöä jonka seurauksen Jenni Pihlaja vääntää sitkeästi itsensä irtopallon perään näin aiheuttaen vastustajalle jäähyn estämisestä ajassa 41.38. Ylivoimassa Jalaksen pyöritys alkaa jähmeästi ja hieman jännittyneissä merkeissä, mutta sitkeys palkitaan kun pallon haltuunsa saa Katri Ojaniemi. Hän käyttää hyväksi havaitsemaansa kiertorataa, maalintakaa kiertäen keskelle, saadakseen tilaa ujuttaa pallo maaliin maalivahdin jalkojen välistä. Tilanne siis jälleen tasan. Kun viimeistä erää on jäljellä 9 sekuntia saa Susanna Friman jäähyn kädellä pelaamisesta. Varavalmentaja Asko Mäki-Ventelä ottaa aikalisän ja tsemppaa naiset viimeiseen rutistukseen. Alivoima pitää ja peli päättyy lukemiin 3-3 Jalaksen hienoisesta hallinnasta huolimatta.

ISB II - Jalas 0-2 (0-0, 0-1, 0-1)

Päivän toiseen peliin vastaan asettui Ilmajoen ISB ll. Aikaisemmassa kohtaamisessa Isbn tyttäret pyöritti meijät pyörryksii vieden pisteet, mutta nyt oli meidän vuoro napata pisteet kotia. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä molempiin päätyihin, mutta ainuttakaa tilastomerkintää ei kirjattu tähän erään. Toista erää oli pelattu reipas viisi minuttia, kun maalivahtimme Henna Autio heittää mahtavan heiton toiseen päätyyn Mirva Mäelle josta Mirva laittaa pallon reppuun ja siitä tilanne meille 0-1. Toiseen erään ei kirjattu muita merkintöjä. Kolmannessa erässä pallo liikkui hienosti molemmilla joukkueilla. Isb ottaa aikalisän ajassa 43:29, joka ei tuota kuitenkaa tulosta. Isbn aikalisän jälkeen 36 sekunttia myöhemmin kellon näyttäessä 44.05 Susanna Friman syöttää pallon Karita Kangastielle joka tekee maalin ja tilanne 0-2. Näihin lukemiin peli päättyy ja kotia viemiseksi Nykarlebyyn reissulta 3 pojon saalis.