F-pojille kauden viimeisestä turnauksesta kolme voittoa

Jalas salibandyn F-poikien tulokset kauden viimeisestä turnauksesta, joka pelattiin Vaasassa lauantaina 7.4.2018. Jalas pelasi 09:n pelit muutamalla vahvistuksella 08-joukkueesta.

 

Jalas 09 - Nurmon Jymy valkoinen 4-2

Jalaksen maalit: Aaro Viitala, Tuukka Heinola, Eino Kohtamäki (Leevi Hautamäki) & Heinola

 

Jymy sininen - Jalas 08 2-15

Jalaksen maalit: Akseli Lehtinen (Aapo Kannonlahti), Onni Mäkelä (Tuukka Heinola), Santeri Kivimäki, Lehtinen (Miko Hantula), Lehtinen (Kannonlahti), Lehtinen (Kannonlahti), Mäkelä, (Heinola), Kannonlahti (Lehtinen), Mäkelä, Heinola (MV Eelis Laine), Kivimäki, Lehtinen (Kannonlahti), Heinola (Mäkelä), Heinola (Rasmus Rintala) & Kannonlahti (Lehtinen)

 

SPV sininen - Jalas 09 6-3

Jalaksen maalit: Onni Mäkelä (Henri Koski), Waltteri Lehto (Eino Kohtamäki) & Akseli Lehtinen

 

FBC Remix oranssi - Jalas 08 3-10

Jalaksen maalit: Akseli Lehtinen (Aapo Kannonlahti), Kannonlahti, Tuukka Heinola (Onni Mäkelä), Kannonlahti (Lehtinen), Heinola (Aaro Viitala), Santeri Kivimäki (Heinola), Lehtinen (Kannonlahti), Heinola (Mäkelä), Heinola (Rasmus Rintala) & Lehtinen (Miko Hantula).