Sählykerholaiset voittivat Nurmossa pelatun Fat Pipe Cup -turnauksen

Jalaksen sählykerhon 2010 syntyneet osallistuivat viime sunnuntaina Nurmossa pelattuun Fat Pipe Cup:n G1-sarjaan. Turnauksen pelit sujuivat erinomaisesti ja kun Jalas vielä voitti päivän viimeisenä pelinä pelatun finaalin maalein 4-3 matkasi voittopokaali Jalasjärvelle!

Turnauksen tulokset:

Jalas - FBC Remix 7 - 2

Jalas - SB Vaasa 3 - 7

Jalas - Nurmon Jymy 7 - 5

Jalas - Mailattomat 6 - 2

 

Finaali:

Jalas - SB Vaasa 4 - 3

Jalas sai finaaliin hyvän alun, kun parhaimmillaan johdettiin jo 3 - 0. SB Vaasa kuitenkin kiri tilanteen vielä tasoihin. Mutta pari minuuttia ennen pelin loppua Vilho Siltala iski Jalakselle vielä yhden maalin ja kun se jäi pelin viimeiseksi, sai Jalas tuulettaa mahtavan päivän päätteeksi turnauksen voittoa!

 

Jalaksen joukkueessa pelasivat: Eero Luhtanen, Elsa Lehto, Eemi Launo, Miro Autio, Kristian Hautaniemi, Vilho Siltala, Siiri Haanpää, Eetu Männikkö, Niklas Niemistö, Jere Keisala sekä maalissa koko päivän hienosti pelannut Luca Ala-Keturi.

 

fullsizeoutput_3fcb.jpeg