E-pojilla onnistunut turnausmatka Kokkolaan

E-poikien kauden toiseksi viimeinen turnaus pelattiin sunnuntaina Kokkolassa. Molemmilla Jalaksen joukkueilla oli ohjelmassa kaksi peliä. Matkassa oltiin bussilla ja mukana oli myös mukavasti kannustustajia ja he näkivät pelit näin:

 

Jalas 06 - KuKu 10-1 (0-0, 6-0, 4-1)

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli Kuortaneen porukka. Ensimmäisessä erässä otettiin tasaväkisesti mittaa joukkueiden taidoista ja erä päättyikin lukemiin 0-0.

Toisessa erässä Jalaksen pojat alkoivat taituroimaan maaleja toisensa perään. Maalinteossa onnistuivat: Eetu Valkkio (Eemeli Mäenpää), Valkkio (Mäenpää), Onni Siltala, Valkkio, Juho Saari (Siltala) & Joonas Kurikkaoja (Siltala).

Kolmas erä jatkui samoissa merkeissä ja pojat kuittasivat voiton komein lukemin. Pelin tsemppipelaajana palkittiin maalissa taituroinut Veeti Marttila. Päätöserässä Jalaksesta maalinteossa onnistuivat vielä Valkkio (Eero Lehto), Valkkio, Saari & Lehto (Siltala).

 

Jalas 06 - KäTa 6-8 (2-3, 2-2, 2-3)

Päivän toinen peli pelattiin sarjakärkeä vastaan. Jännitystä riitti ensihetkistä aina loppumetreille saakka, kun Jalas otti maalivahdin pois, mutta vastustaja pääsi laukomaan vielä siitäkin huolimatta yhden maalin ennen pelin loppua. Tsemppipelaajana palkittiin Onni Siltala.

Jalaksen maalit: Vilho Vainio (Onni Siltala), Onni Siltala, Eero Lehto, Vainio (Tatu Saarela), Joonas Kuusisto & Lehto (Veikka Ylihärsilä).

 

Jalas 07- FBC Remix Oranssi 13-7

Jalaksen 07-joukkue lähti turnaukseen ensimmäistä kertaa ilman vahvistuksia 06sten joukkueesta. Jo ensiminuuteilla tämä osoittautui hyväksi jutuksi, pojat saivat rakentaa oman pelinsä ja vastuuta piti ottaa kaikkien. Jalaksen pienoisesti hallitessa peliä, kahden minuutin kohdalla Jalas siirtyy 1-0 johtoon ja saman tien teki pari maalia lisää. Jalaksen istuessa jäähyä ”mailan painamisesta”, pääsee vastustajakin peliin mukaan. Kuitenkin koko peli menee Jalaksen hallinnassa, vaikka maaleja tulee tasaisesti molempiin päihin. Voitto taisi rakentua näistä eväistä: palloa syötellään, kuviot toimii, puolustus pelaa hienoa peliä ja maalivahti joutuu torjuntatöihin. Ennen kaikkea hieno tsemppi päällä pojilla alusta loppuun! Tsempparina palkittiin Miika Rajamäki.

Maalit: Lauri Kokko (Miika Rajamäki), Tatu Saarela (Juho Saari), Kokko (Eemeli Mäenpää), Toni Koski (Saarela), Rajamäki (Kokko), Saarela, Rajamäki (Iipo Aula), Saarela, Kokko, Rajamäki, Koski (Vilho Vainio), Kokko & Saari (Mäenpää)

 

Nibacos 07 - Jalas 07 8-13

Illan viimeinen peli kovana tunnettua Nibacos 07- joukkuetta vastaan tuntui olevan poikien puheessa jo pelattu etukäteen. Pojat kuitenkin näyttivät kentällä, että täälä taistellaan. Peli eteni tasaisesti pallon pomppiessa vuorotellen maalista toiseen, Nibacos kuitenkin taisi peliä hallita. Veeti maalilla joutui hirmuisen tulituksen kohteeksi, kun Nibacoksen pojista muutamat olivat päättäneet tehdä maaleja. Jalaksen pojilla oli suurimmalla osalla takana jo kolme peliä ja selvästi alkoi jalka painaa. Ja niin viimeisessä erässä Nibacos pääsi muutaman maalin karkuun. Pojat pelasivat kuitenkin alusta loppuun ja pitivät pään kylmänä! Tästä hyvillä mielin kotiturnaukseen. Tsempparina palkittiin Mikko Rantamäki.

Jalaksen maalit: Miika Rajamäki (Iipo Aula), Juho Saari (Aula), Rajamäki (Mikko Rantamäki), Rajamäki (Tatu Saarela), Vilho Vainio (Rantamäki), Rantamäki, Vainio (Rajamäki) & oma maali.

 

Molempien joukkueiden pelit sujuivat erittäin hyvin ja poikien yhteishenkeä oli ilo katsella. Palkintona poikien hienosta peliasenteesta tarjosi LohiMet Oy sudennälkäisille pojille paluumatkalla ruuat. Tämän reissun jälkeen on hyvä jatkaa kohti kauden viimeistä turnausta, joka pelataan 7.4 Ritola hallilla.

 

Tilastosivu

 

Näyttökuva 2018-3-26 kello 22.04.24.png