F-pojilla kotiturnaus

Jalaksen F-poikien joukkueet pelasivat tänään koulukeskuksella kotiturnauksen ja molemmilla Jalaksen joukkueilla oli ohjelmassa kaksi peliä. Tässä raportit otteluista:

Jalas 08 - FBC Remix musta 2-5

Peliä ei ehditty pelaamaan kovin kauaa, kun Remix teki ensimmäisen maalinsa. Peli oli todella tasaista koko ajan ja Jalas pääsee tasoittamaan tilanteeksi 1-1 Onni Mäkelän maalilla (Tuukka Heinola). Remix pyörittää peliä ja onnistuu tekemään vielä kaksi maalia ennen erän loppua. Ensimmäinen erä päättyy näin Remixin 1-3 johtoon.

Toinen erä alkoi kovassa taistelussa Remixin päässä, mutta silti Remix onnistui hyökkäyksissä ja sai vielä kaksi maalia. Jalas ei kuitenkaan antanut periksi, vaan teki vielä maalin Leevi Hautamäen toimesta Eino Kohtamäen napatessa syöttöpisteen. Peli päättyi taistelusta huolimatta Remixin 2-5 voittoon.

 

Jalas 08 - Vaasa Sudet 3-2

Peli oli alkusekunneista alkaen nopeatempoista ja Sudet tekivät kaksi maalia heti ottelun alkuun. Kun Jalas pääsi vauhtiin, Onni Mäkelä pääsi Susien ohi ja kavensi tilanteen 1-2. Hetken kuluttua Onni pääsee laukomaan uudelleen ja tekee toisen maalin kuljettaen pallon taitavasti vastustajien ohi, 2-2. Peli oli tasaista ja näytti jo siltä että peli loppuu tasapeliin, kunnes viimeisillä sekunneilla Akseli Lehtinen taituroi maalin maalivahti Eelis Laineen syötöstä. Näin peli päättyi 3-2 Jalaksen voittoon.

 

Jalas 09 - FBC Remix oranssi 1-5

Peli oli alussa todella tasaista, pallo pyöri enemmän Jalaksen päädyssä,mutta joukkueen puolustuspeli toimi hyvin. Viiden minuutin pelaamisen jälkeen kuitenkin Remix teki ensimmäisen maalinsa. Tasainen peli jatkuu taas pitkään, mutta sitten Remix onnistuu tekemään toisen maalin kymmenen minuutin kohdalla ja kolmas maali tulee heti perään.

Toinen erä ei ehdi kauaa kestää kun vastustajan neljäs ja viides maali kirjataan tuloksiin. Peli jatkuu tasaisena ja Benjamin Sillanpää torjuu monta Remixin maalintekoyritystä hienosti. Aivan pelin viimeisillä minuuteilla Jalas onnistuu maalinteossa kun Antti Parkkari tekee maalin Severiina Lehtovaaran syötöstä. Puolustus toimii Jalaksella koko pelin erittäin hyvin ja monta tilannetta pelastettiin hienolla yhteistyöllä ja pelaamalla siistiä, hyvää peliä. Peli päättyy 1-5 vieraitten voittoon.

 

Jalas 09 - Vaasa Sudet 2-10

Peli alkaa vauhdikkaasti vastustajien juoksuttaessa Jalasta paljolti Jalaksen päädyssä. Puolustus kestää hyvin, mutta pallo päätyy maalin ja Sudet pääsevät maalin johtoon. Tasainen, nopea peli jatkuu mutta kymmenen minuutin pelin jälkeen Sudet tekevät toisen maalinsa ja siitä puhtia saaneena kolmannen ja heti neljännen maalinsa saman minuutin aikana. Juuri ennen ensimmäisen erän loppua, Benjamin Sillanpää taituroi kotijoukkueelle maalin. Vaasan Susien viides maali tulee heti toisen erän alkuun ja samalla nosteella maalinteko vastustajilla jatkuu. Pelin loppupuolella Jalas onnistuu maalinteossa kun Oskari Manninen tekee Jalaksen toisen maalin Anton Välimäen syötöstä. Joukkue jaksaa juosta pelin loppuun asti yrittäen maalia monesti ja Jalaksen maalivahti Patrik Mäkisalon torjuu hyvin, mutta peli päättyy 2-10 Vaasan Susien vieden voiton.