E-pojilla onnistunut turnausmatka Vaasaan

E-poikien pelit jatkuivat sunnuntaina Vaasan urheilukeskuksella pelatulla turnauksella. Molemmilla Jalaksen joukkueilla oli ohjelmassa kaksi peliä, tosin lukuisten sairaspoissaolojen myötä joukkuekokoonpanoja jouduttiin muokkailla niin, että useampi poika pelasi molemmissa joukkueissa. Jalaksen fanikatsomo näki ottelut näin:

Jalas 06 - NJ Thunder 12-1 (3-1, 4-0, 5-0)

Kahdella ketjulla matkassa vahvistuksina 07:sta Juho Saaari ja Miika Rajamäki. Kovatahtisen alun jälkeen Nurmo ottaa johtoaseman, mutta ei pysty sitä kauaa pitämään, kun Jalaksen pojat alkavat urakalla leipomaan maaleja. Avauserässä maalinteossa onnistuivat: Eero Lehto (Joonas Kuusisto), Lehto (Veikka Ylihärsilä), Lehto (Kuusisto).

Toisessa erässä Jalas onnistui maalinteossa neljä kertaa: Lehto (Onni Siltala), Eetu Valkkio (Miika Rajamäki), Rajamäki (Juho Saari)  & Siltala.

Viimeisessä erässä vastustaja sai jäähyn ja Jalaksen pojat korjasivat lopulta voiton komein lukemin. Kolmannessa erässä Jalaksen maalit tekivät: Juho Saari (Miika Rajamäki), Siltala (Ylihärsilä), Valkkio (Miika Rajamäki), Siltala (Lehto). Yksi maali merkittiin vastustajan omaksi maaliksi.

 

Jalas 07 - KäTa 1-7 (1-2, 0-2, 0-2)

Lauri Kokko tekee pelin avausmaalin, joka jääkin tällä erää poikien ottelun ainoaksi maaliksi Joonas Kuusiston syötöstä .

Kälviä tasoittaa ja heti perään tulee johtomaali kaukovedosta. Hyvä vaparikuvio, mutta veto hiuksen hienosti ohi takakulmalta. Erä todella tasaista ja vauhdikasta. Peliä Hyvää puolustuspeliä ja hyökkäysten rakentamista. Veeti oli maalissa mies paikallaan - erinomainen oli myös vastustajien maalivahti.

Toinen erä alkoi alivoimalla. Hyvää ja tasaista peliä 10 minuuttia

Päätöserässä pienestä puolustuksen nukahtamisesta vastustaja pääsi heti rokottamaan. Hyvin pojat pelasivat, loppunumeroista huolimatta.

 

Jalas 06 - KuKu 13-9 (6-2, 3-2, 4-5)

Kahden ketjun taktiikalla jälkeen pelataan. Vahvistuksina tällä kertaa 07:sta Miika Rajamäki, Eemeli Mäenpää ja Juho Saari.

Osalla pojista tämä oli jo 3. peli putkeen ilman taukoa, mutta voiton tahto oli siitä huolimatta kova. Vastustaja sai jäähyn väärästä etäisyydestä. Hengästyttävä tahti koko erän, yleisökään ei meinannut pysyä tahdissa mukana. Jalaksen maalintekijöinä avauserässä: Onni Siltala (Joonas Kurikkaoja), Siltala (Kurikkaoja), Rasmus Kattelus (Eetu Valkkio), Siltala (Eero Lehto), Eemeli Mäenpää (Veikka Ylihärsilä) & Mäenpää (Ylihärsilä).

Toisessa erässä vastustaja hermostui Jalaksen onnistuneesta painostuksesta ja otti jäähyn. Jalaksen maalintekijöinä toisessa erässä kunnostautuivat: Lehto (Siltala), Lehto & Juho Saari (Lehto).

Kolmannessa erässä Kuortanelaisten verkkoa heiluttivat vielä: Joonas Kuusisto, Siltala, Mäenpää (Lehto) & Valkkio (Kattelus).

 

Jalas 07 - SB Vaasa 07 7-5 (1-1, 4-1, 2-3)

Nyt tuli erittäin ansaittu voitto 07-pojille. Pojat taituroivat ja Veeti oli varma ja aina luotettava maalivahti. Yleisö eli vahvasti poikien koko pelin aikana. Tästä on mukava jatkaa taas kahden viikon päästä Kälviällä. Avauserässä Jalaksen maalin teki Veikka Ylihärsilä. 

Toisessa erässä Jalaksesta onnistuivat: Ylihärsilä, Eero Lehto (Juho Saari), Lehto (Iisakki Hyttinen) & Lauri Kokko (Toni Koski).

Kolmannessa erässä Jalaksen molemmat maalit teki Onni Siltala. Toiseen maaliin syötön tarjoili Eetu Valkkio ja toiseen Ylihärsilä.

 

IMG_7154.jpg