Lauantaina kehissä ovat tytöt sekä pojat

C-tyttöjen kauden toiseksi viimeinen turnaus pelataan Pietarsaaressa Rettig Sport Centerissä. Jalas kohtaa kello 11.00 alkavassa ottelussa sarjakärki Blue Fox:n ja kello 13.00 alkavassa vastakkaiseen päätyyn asettuu Kälviän Tarmo.

 

D-poikien turnaus pelataan lauantaina Ilmajoki-hallilla ja siellä Jalasta vastaan asettuu kello 13.00 alkavassa pelissä Kannuksen Ura ja kello 16.00 alkaen Pietarsaaren Jeppis FBC.

 

E-poikien turnaus pelataan lauantaina Seinäjoella Qmax areenalla ja siellä Jalaksen molemmilla joukkueilla on ohjelmassa kaksi peliä. Jalas 07 pelaa kello 15.00 alkaen SB Vaasa sudet -joukkuetta vastaan ja 17.00 alkaen vastaan asettuu Kälviän Tarmo. Jalas 06 -joukkueella on ohjelmassa kello 16.00 alkaen ottelu Nibacos 07 vastaan ja kello 18.00 kohdataan turnauksen isäntäjoukkue Nurmon Jymy Thunder.

 

F-poikien turnais pelataan niin ikään Qmax areenalla, mutta sen toisessa kaukalossa. Myös tässä turnauksessa Jalas on mukana kahdella joukkueella. Jalas 09 pelaa kello 10.10 alkaen ottelun, jossa vastakkaiseen päätyyn astelee SPV sininen. 09-poikien toinen ottelu alkaa kello 12.50 ja silloin vastustajaksi asettuu Nurmon Jymy sininen. Jalas 08 pelaa kello 10.50 alkaen PSB Lapuaa vastaan ja kello 12.10 vastaan asettuu SPV punainen. 

 

Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan, varsinkin Qmaxilla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus fanittaa Jalaksen joukkueita, sillä saman päivän aikana Qmaxin kahdessa kaukalossa nähdään Jalakselta yhteensä neljä eri joukkuetta!