Naiset hakivat Lohtajalta komean voiton

Jalaksen salibandynaiset lähtivät Lohtajalle pelaamaan SB Vaasaa sekä PaSua vastaan. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui SB Vaasa, jota vastaan edellinen peli oli ollut tiukkaa vääntöä. Mahdollisuuksia voittoon siis oli.

Jalas - SB Vaasa 0-5 (0-4, 0-1, 0-0)

Voitontahto ei kuitenkaan näkynyt ensimmäisessä erässä ja energia näytti puuttuvan kokonaan. Vaasa tekikin ensimmäisen maalinsa jo ajassa 2:59. Ensimmäinen erä oli kankea Jalaksen naisille ja Vaasan joukkue käytti sen hyväkseen tekemällä pelin toisen maalin ajassa 7:02. Vaasa pelasi tehokkaan avauserän ja he saivatkin rokotettua Jalasta vielä ajassa 10:09 ja vielä kertaalleen pelikellon näyttäessä aikaa 11:00.

Toiseen erään mennessä Jalaksen naiset heräsivät ja löysivät taistelutahtonsa. Vaasa onnistui silti vielä tekemään maalin ajassa 25:25.

Kolmannessa erässä Vaasa ei enää onnistunut saamaan maaleja ja vaikka Jalas hallitsi kolmatta erää varmoin ottein, maalit jäivät vielä uupumaan. Lopulta peli päättyi näihin 0-5 -lukemiin.

Jalaksen parhaat:

⭐⭐⭐ Jenna Vuorinen

⭐⭐ Katri Ojaniemi

⭐ Maria Viitala

 

PaSu - Jalas 2-4 (1-1, 0-0, 1-3)

Päivän toiseen peliin lähdettiin katkerasta tappiosta sisuuntuneena hakemaan pisteitä kotiin. Vastaan asettui PaSu ja pelistä tiedettiin tulevan tiukkaa vääntöä. Voitontahtoa löytyikin pelin alusta saakka ja avausmaali Jalakselle tapahtui ajassa 4.26, kun kapteeni Jenna Vuorinen laukoi pallon maaliin Maria Viitalan hyvästä syötöstä. Hyvä meininki jatkui Jalaksella, mutta PaSun saatua vapaalyönnin maalin edestä, pääsivät he tasoittamaan ottelun ajassa 12.16. Ensimmäinen erä päättyykin luvuin 1-1.

Toiseen erään päätettiin lähteä yhtä kovalla voimalla ja kamppailu oli kovaa puolin ja toisin. Tiukasta väännöistä huolimatta maaleja ei tullut ja toinen erä jäi ilman merkintöjä.

Kolmas erä alkoi hyvin, kun Jalaksen kaksikko; Jenna Vuorinen - Maria Viitala tekee toisen maalinsa ajassa 30.20. Tässäkin osumassa Maria alusti ja Jenna viimeisteli. Eikä montaa minuuttia keretä jatkamaan, kun joukkueen kuopus Jenni Pihlaja tekee maalin Sarita Välisaaren syötöstä ajassa 33.28. PaSun herpaantuessa he saavat 2minuutin jäähyn ajassa 35.01. Nyt on Jalaksen aika näyttää taitonsa paljon harjoitellussa ylivoimapelissä. Ylivoimaa ei kauaa ehditäkkään pelata, kun Emmi Hilli rokottaa maalin Karita Kangastien syötöstä ajassa 35.56. PaSu saa vielä maalipaikan ja saakin pallon maaliin ajassa 36.28. Minuutit vähenevät ja Jalaksen puolustus on mallikasta. PaSu saa vielä jäähyn ajassa 44.36, mutta tästä ei keretä enää maalia tekemään. Peli päättyy lukemiin 2-4 Jalakselle.

Jalaksen parhaat:

⭐⭐⭐ Katri Ojaniemi

⭐⭐ Jenna Vuorinen

⭐ Emmi Hilli