E-Poikien 07-joukkueen pelit Qmax Areenalla

Myös Jalas 07 -joukkue oli mukana E-poikien alemman jatkosarjan neljännessä turnauksessa lauantaina 10.2 Qmax arenalla. Jalas 07 -joukkue sai vastaansa sarjajumbon SB Vaasa Sudet sekä sarjakärjen Kälviän Tarmon. Sarjataulukko huomioiden pelien lopputulokset olivat hieman yllättävätkin.

SB Vaasa Sudet - Jalas 07 15-8 (3-4, 4-1, 8-3)

Vaasa aloitti pelin voimakkaasti tekemällä ensimmäisen maalin 15 sekunnin kohdalla ja 56 sekunnin kohdalla se siirtyi jo 2-0 johtoon. Jalas sai tämän jälkeen pelistä kiinni ja siirtyi viiden minuutin kohdassa jo 2-3 johtoasemaan ja ensimmäinen erä päättyi jalaksen johtaessa 3-4. Toisessa erässä jalaksen maalinteko alkoi takkuamaan ja hyvistäkin tilanteista maalit jäivät vain tulematta, joten Vaasa vei toisen erän lukemin 4-1. Kolmannessa erässä oman pään puolustuksessa ei onnistuttu enää samaan malliin kuin pelin alkupuoliskolla ja tästä Vaasa rankaisikin viemällä viimeisen erän 8-3.

Jalaksen maalit: Vilho Vainio (Mikko Rantamäki), Juho Saari, Vilho Vainio, Severi Vuorela (Toni Koski), Mikko Rantamäki, Mikko Rantamäki, Miika Rajamäki(Toni Koski), Toni Koski (Miika Rajamäki).

Jalaksen maalissa pelasi Lauri Kokko

KäTa - Jalas 07 8-0 (3-0, 3-0, 2,0)

Peli sarjakärkeä vastaan oli lopputuloksesta huolimatta yllättävänkin tasainen. Peli pyöri enemmän jalaksen puolustuspäässä, mutta välillä saatiin hyviä tilanteita vastustajan maalille, mutta se viimeistely ei vain onnistunut ja maalit jäivät tulematta. Jalaksen peli oli puolustusvoittoista, mutta siinä onnistuttiin paremmin kuin ensimmäisessä pelissä ja vastustaja saikin maaleja huomattavasti vähemmän.