F-poikien 09-joukkueelle toisesta pelistä niukka ja toisesta hieman selvempi tappio

Myös Jalaksen F-poikien toinen joukkue - Jalas 09 - oli paikalla, kun tämän kevätkauden toinen turnaus pelattiin lauantaina 10.2. Seinäjoen Qmax-Areenalla. Seuraavassa näkemykset pelien tapahtumista Jalaksen huoltojoukoista katsottuna:

 

Jalas 09 - SPV Sininen  4-5

Peli alkoi heti hyvällä tempolla. Peli liikkui tasapuolisesti  sekä Jalaksen  että SPV:n maaleilla. Ensimmäisessä erässä SPV aloitti tekemällä ensimmäisen maalin. Tähän vastasi Jalaksen joukkue Santeri Kivimäen hienolla kaukolaukauksella. Patrik Mäkisalo torjui maalissa lukuisia SPV:n yrityksiä. Kymmenen minuutin kohdalla Waltteri Lehto siirsi Eino Kohtamäen syötöstä Jalaksen 2-1 johtoon. Erän loppupuolella pallo liikkui vauhdilla päästä päähän ja Patrik maalissa torjui taitavasti välillä kahtakin SPV:n pelaajaa vastaan. Viimeisillä minuuteilla peliin lensi harjoituspallokin reuna-alueelta mukaan. Tuomari ei tähän reagoinut ja SPV hyödynsi Jalaksen poikien hämmennyksen tasoittamalla 2-2.

Toisen erän ensimmäinen minuutti ei ollut kulunut loppuun kun SPV maalasi lukemat 2-3. Jalas kuitenkin  kiri jälleen tasoihin 3-3 Santerin  maalilla. Syötöstä vastasi  Leevi Hautamäki. Pelin tiimellyksessä vastustajan pelaajalta irtosi pelikenkä, mutta sekään ei Jalasta auttanut, vaan SPV siirtyi kahdella maalillaan jo 3-5  johtoon. Erän lopussa Severiina Lehtovaara veti hienon kaukolaukauksen Leevin syötöstä. Jalas pelasi sinnikkäästi viimeiseen summerin soittoon saakka, mutta tällä kertaa loppulukemat 4-5. 

 

Jalas 09 - NJ Sininen  2-8

Peli Jymyä vastaan alkaa takkuisasti pelikatkojen vuoksi ja peli ei oikein pääse käyntiin. Ensimmäisen erän alussa  peli pysyy Jalaksen päädyssä, mutta Jalas ei anna periksi vaan taistelee pallosta tiukasti. Erän puolivälin aikaan Jymy laukoo ensimmäisen maalinsa. Vasta- hyökkäykseen lähdetään nopeasti . Tuukka kuljettaa pallon läpi kentän yllättäen maalivahdin ja laukoo Jalakselle  ensimmäisen maalin. Minuuttia ennen erän loppua Jymy tekee kovalla väännöllä  maalin ja näin ollen siirtyy pelissä  johtoon ennen erätaukoa.

Toisen erän Jymy aloittaa  kovalla tykityksellä kohti Jalaksen maalia. Eino  torjuu useita laukauksia hienosti. Neljän minuutin kohdalla  Jalas voittaa pallon itselleen ja Tuukka kaventaa ottelun 2-2. Jymy aloittaa nopean vastahyökkäyksen ja ottaa johdon 3-2.  Jymy ottaa pelistä otteen  ja pitää pelin  tiukasti  Jalaksen päädyssä tehden pienessä  ajassa  3 maalia lisää.  Peliä jatketaan tilanteesta 6-2. Jalaksen pojat taistelevat kovasti pallosta ja yrittävät kääntää pelin toiseen päätyyn, mutta tällä kertaa Jymy ei anna siihen mahdollisuutta. Peliaikaa  vielä ollessa jäljellä  3 minuuttia Jymy laukoo 2 maalia ja juuri ennen erän loppua ajassa 14.56 Jymy laukoo viimeisen maalinsa  ottaen peli voiton lukemiin  8-2.

 

fullsizeoutput_3cd0.jpeg