D-pojat Pietarsaaren turnauksessa

Jalas matkasi kauden neljänteen turnaukseen Pietarsaareen kauden aiempiin peleihin nähden kovin erilaisella joukkueella, sillä päällekäisyyksien ja sairastumisten vuoksi kahdeksan poikaa oli pois pelistä. Vahvistuksia saatin kuitenkin nuorempien joukkueesta, kun Jalas 07 joukkueesta mukana olivat Juho Saari ja Miika Rajamäki sekä Jalas 08 -joukkueesta Santeri Kivimäki. Miehillä oli samaan aikaan peli, joten Ari-Pekka Valkkio oli koutsina.

FBC Remix musta - Jalas 9-4 (2-3, 3-1, 4-0)

Jalas kohtasi ensimmäisessä pelissä FBC Remixin Isostakyröstä. Qmaxilla heidän peliä seuranneena odotettavissa oli vikkeläkinttuinen joukkue, joka syöttelee hyvin. Ensimmäinen erä alkaa Remixin hienoisella hallinnalla, mutta maaleja alkaa tulla vuorotellen molempin päihin. Erä päättyy lukemiin 3-2 Jalakselle.

Toinen erä on tasaista vääntöä. Jalas saa jäähyn ajassa 25.24. Eetu pääsee jäähyltä ja kaventaa tilanteen 5-4, mihin lukemiin erä päättyykin.

Kolmas erä on Remixin selvää hallintaa. Vastustaja jaksaa juosta ja syötöt löytää aina perille, tehden neljä maalia lisää. Jalas ei saa enää maaleja, vaikka joukkueen kapteeni hienosti tsemppaa joukkkuekavereita. Parin tunnin huili ja sitten vastaan asettuu järjestävä seura Jeppis.

Jeppis FBC - Jalas 8-7 (3-4, 0-1, 5-2)

Jeppis aloitti pelin vahvasti olemalla ajassa 1.49 jo 2-0 johdossa. Jalaksen pojat pääsee vauhtiin ja peli tasoittui. Erä loppuu lukemiin 3-4 Jalakselle.

Toinen erä on tasaista vääntöä - tolpat kolajaa molemmissa päädyissä, mutta Niko onnistuu kerran maalinteossa Lauri J:n syötöstä. Näin kahden erän jälkeen ollaan tilanteessa 3-5.

Kolmas erä alkaa Jeppiksellä taas vahvasti. Pelit alkaa painaa meidän poikien jaloissa, mutta vielä löytyy tsemppi päälle ja pojat kaventaa ajassa 44.47 lukemiin 8-7. Loppuun asti yritetään tasoitusmaalia, mutta verkko ei enää heilu ja Jeppis korjaa pisteet kotiin.

Matkassa olleet nuoremmat pelaajat pelasivat ruutunsa todella hyvin, Miika teki maalinkin ja Santeri nappasi syöttöpisteen. Molempien vauhdikkaiden pelien kolmansissa erissä näkyi, että kun oltiin matkassa vain kahdella ketjulla, loppui poikien koneista vähän bensa. Tästä kuitenkin hyvät asiat mukaan ja kohti tulevia treenejä. Peleistä on nyt joulutauko ja seuraava turnaus on vasta 12.1.2019 Ilmajoella.

IMG_8915.jpg