Naisille Nurmosta tasapelipiste

Naisten kausi jatkui lauantaina Nurmossa, kun kauden neljäs turnaus pelattiin liikuntahallilla. Jalas sai tähän turnaukseen vastustajat rannikolta, kun toisessa pelissä vastaan asettui Uusikaarlepyyn Blue Fox II ja toisessa Pietarsaaren Jeppis II.

Jalas - Blue Fox II 3-5 (2-2, 0-1, 1-2)

Päivän ensimmäinen peli pelattiin blue foxia vastaan. Peliä kerkesi kulua 02:34 kun vastustaja avasi maalihanat. Peliä kerkeää kulua 20 sekuntia lisää, kun ajassa 02:54 #31 Nita Mäki-Ventelä ( #15 Maria Mattila) tasoittaa pelin lukemiin 1-1. Peli kerkesi edetä aikaan 09:38, kun #12 Karita (Karitsa) Kangastie ( #79 Susanna Friman) laittaa lukemat 2-1. Erän loppupuolella vastustaja tuli kuitenkin vielä tasoihin ajassa 13:40. Näin ensimmäinen erä päättyi 2-2

Toisessa erässä syntyikin vain yksi maali, sekin valitettavasti vastustajalle ajassa 24:55. Toinen erä päättyi näin tilanteessa 2-3.

Kolmanteen erään lähdimmekin tekemään maaleja ja siinä onnistuimmekin, kun ajassa 35:50 #31 Nita Mäki-Ventelä ( #4 Anne-Mari Tarkkio) tasoittaa pelin 3-3. Parin minuutin päästä vastustaja pääsee iskemään pelin 3-4 ajassa 37:14. Muutamia minuutteja myöhemmin vastustaja onnistuu uudelleen ajassa 40:54. Aikaan 42:21 Jalas otti vielä aikalisän, mutta se ei tuottanut tulosta joten peli päättyi 3-5 Blue Foxin eduksi.

#18

Jeppis FBC II - Jalas 2-2 (0-0, 1-0, 1-2)

Päivän toinen peli pelattiin Jeppistä vastaan ja tiedettiin, että voiton avaimet on meidän omissa käsissä. Jalas ottaa pelin heti haltuun ja pallo pyörii Jeppiksen päädyssä, mutta hyvistä vetopaikoista huolimatta maaleja ei synny. Jeppis saa muutamia vastahyökkäyksiä aikaan, niin ikään onnistumatta. Näin ensimmäinen erä on maaliton.

Toinen erä jatkui siitä mihin eka erä jäi. Peli oli edelleen meidän hallintaa ja hyvällä syöttöpelillä saatiin luotua hyviä vetopaikkoja. Harmiksemme pallo ei vain maaliin mennyt. Jeppis nosti omaa karvausta ja saa riistettyä pallon päästen vetopaikalle. Ensimmäisen vedon torjunnasta seurannut irtopallo isketään väkisin Jalaksen verkkoon ja näin syntyy ottelun avausmaali ajassa 20.52. Tämä jää myös toisen erän ainoaksi tilastomerkinnäksi.

Kolmanteen erään lähdetään hieman rauhallisemmalla pelityylillä, silti varmoin ottein. Vihdoin myös Jalas saa maalihanat auki kun #31 Nita Mäki-Ventelä syöttää ja #12 Karita Kangastie viimeistelee 32.37 tilanne 1-1. Tasoitusmaalin jälkeen pelimme hieman rentoutuu. Edelleen peli pyöri Jeppis-päädyssä. Jalas saa vapaa-lyönnin #31 Nita Mäki-Ventelä vetää ja #4 Anne-Mari Tarkkio ohjaa pallon maaliin ajassa 39.18 tilanne 2-1. Jeppis nosti jälleen karvausta ja pienen kulmaväännön seurauksena #79 Susanna Friman komennettiin jäähylle 2 minuuttia ennen pelin päättymistä. Samalla Jeppis otti maalivahdin pois ja lähti hakemaan tasoitusmaalia kuudella neljää vastaan. Minuutin verran Jalas kesti pyöritystä, kunnes Jeppis pystyy toimittamaan pallon maaliin ja tasoitti 43.57 2-2 ja näihin lukemiin peli päättyi.

#28

Lohkon tilastosivu