Naiset avasivat kautensa voitolla ja tasapelillä

Naisten 3 -divisioona pyörähti mallikkaasti käyntiin lauantaina 13.10 Qmax-areenalla Konnien järjestämässä turnauksessa. Ensimmäisena vastaan asteli Uusikaarlepyystä Blue Fox ll. 

Blue Fox II - Jalas 1-2 (0-0, 0-2, 1-0)

Tervettä jännitystä oli ilmassa kun asteltiin peliareenalle. Ensimmäisessä erässä ei maaleja kumpaankaan päätyyn osunut, Jalas sen sijaan nappasi jäähyn mailaanlyönnistä. Toinen erä olikin ilotulitusta meidän osalta kun Karita Kangastie #12 pommitti Jenna Vuorisen #25 syötöstä maalin ajassa 27:56. Heti pian perään ajassa 28:12 joukkueen vikkelä Jenni Pihlaja #18 pisteli Jessica Äijön #21 syötöstä maalin, tilanteen näin ollessa 0-2. Kolmannessa erässä ei Jalaksen naiset osumia maaliin saanut sen sijaan ketut kavensivat 1-2 tilanteeseen. Näin ollen peli päättyi Jalaksen voittoon 1-2. Tämä oli hieno kauden aloitus ja tästä oli hyvä lähteä seuraavaan peliin.

Jalas - Jeppis FBC II 2-2 (1-0, 1-1, 0-1)

Toiseen peliin oli todella hyvä fiilis lähteä edellisen voiton jälkeen. Vastaan asteli Pietarseen Jeppis FBC ll. Valmentajien tehneen taustatyön ansiosta saimme hyviä ohjeita pelaamiseen ja näin ollen ensimmäinen erä pyöri pitkälti vastustajien päädyssä. Syöttäkuviot tuntuivat olevan kunnossa ja joukkueella hyvä voitontahto. Ensimmäisessä erässä vastustaja otti jäähyn kun silmälasit olivat jääneet kotiin ja kaukalossa oli liian monta pelaajaa. Näin päästiin pelaamaan ylivoimaa. Jälleen pistepörssin ykkönen Karita Kangastie #12 pisteli ilottelumaalin ylivoimalla pakki Sarita Välisaaren #8 syötöstä ajassa 9:25. Sama kuvio tapahtui toisessakin erässä kun vanhat kämppikset Karita ja Sarita pisti jälleen kuviot kohdilleen ajassa 20:31, näin vieden joukkueen 2-0 johtoon. Heräsipä vastustajatkin tässä vaiheessa ja pistelivät maalin ajassa 22:00. Kolmas erä oli jännittävä trilleri pallon pyörien molempien päädyissä ja lopuksi vetoja tuli useita Jalaksen päätyyn. Jeppisläiset viimeistelivät pelin 2-2 tilanteeseen ajassa 42:32 ja näin peli päättyi tasan ja molemmit pisteet.

Kauden aloitus sujui hienosti ja valmentajiltakin tuli kehuja ja kiitosta. Uudet pelajaat pääsivät myös hienosti vauhtiin! Tästä on hienoa jatkaa pelejä kun joukkuehenki on näin loistava.

Tilastosivu

Näyttökuva 2018-10-14 kello 15.06.49.png
WhatsApp Image 2018-1.jpeg
WhatsApp Image 2018-10-.jpeg
WhatsApp Image 2018-10-14 at 13.50.01.jpeg
WhatsApp Image 2018-10-14 at 13.49.58.jpeg