Naisten salibandyn kolmosdivari käynnistyy lauantaina

Pohjanmaan naisten kolmosdivari käynnistyy lauantaina, kun Jalaksen lohkon avausturnaus pelataan Qmax arenalla. Tälle kaudelle naisjoukkueita ilmoittautui pohjanmaan alueelta sarjaan ennätysmäärä - yhteensä 14 - ja sarja jaettiinkin kahteen lohkoon. Jalaksen kanssa samassa lohkossa pelaavat Blue Fox II (Uusikaarlepyy), Himangan Pallo, ISB II (Ilmajoki), Jeppis FBC II (Pietarsaari), Konnat (Seinäjoki) sekä Nurmon Jymy. Sarja pelataan kolminkertaisena, eli jokainen joukkue kohdataan kauden aikana kolmesti. Näin turnauksia kertyy yhteensä 9 kappaletta ja kauden toiseksi viimeinen turnaus on Jalaksen emännöimä ja se pelataan Kurikan Monnarilla lauantaina 2.3.2019.


Kauden avausturnauksessa Jalas kohtaa Blue Fox II:n kello 11.00 alkaen ja kello 13.00 alkaen vastakkaiseen päätyyn astelee Jeppis FBC II.

Jalaksen joukkue on kokenut viime kauteen verrattuna pieniä muutoksia, sillä pelaajia muutti opiskelujen perässä muille maille, pari pelaajaa vaihtoi toiseen seuraan ja muutaman pelaajan kohdalla salibandy on ainakin toistaiseksi tauolla. Uusia kasvoja joukkueeseen saatiin kuitenkin mukavasti, kun kokonaan uusia pelaajia on mukana nyt 3 (Anniina Salmenkangas, Niina Mäkynen & Anne-Mari Tarkkio) ja viime kaudella vielä pääsääntöisesti Jalaksen C-tytöissä pelanneet Jenni Pihlaja, Katri Ojaniemi sekä Anastasiya Makasyuk ovat nyt mukana naisten joukkueessa jo alusta asti. Joukkueen valmennuksesta vastaavat edelleen Antti Kallioniemi, Kimmo Ala-Keturi & Jari Nieminen ja joukkueenjohtajana toimii Asko Mäki-Ventelä. 

Lauantaina starttaavaan kauteen lähdetään seuraavalla kokoonpanolla:

#4 Anne-Mari Tarkkio

#8 Sarita Välisaari

#12 Karita Kangastie

#14 Mirva Mäki

#15 Maria Mattila

#18 Jenni Pihlaja

#20 Anastasiya Makasyuk

#21 Jessica Äijö

#22 Katri Ojaniemi

#25 Jenna Vuorinen

#28 Henna Autio MV

#29 Niina Mäkynen

#31 Nita Mäki-Ventelä

#68 Anniina Salmenkangas

#77 Piia Yli-Hannuksela

#79 Susanna Friman

Sarjan tilastopalvelu löytyy täältä ja samalta sivulta löytyy linkit myös jokaiseen reaaliaikaisesti seurattavaan otteluunkin.