Tulevana viikonloppuna tiedossa paljon salibandypelejä

Jalaksen salibandyjoukkueilla on tiedossa kiireinen peliviikonloppu, sillä kehissä ovat niin E-pojat, D-pojat, C-tytöt, naiset kuin miehetkin.

 

D-poikien turnaus pelataan lauantaina Botniahallilla ja siellä Jalas saa vastaansa kello 10.00 kotijoukkue SB Vaasan ja kello 12.00 naapuriseura ISB Ilmajoen.

Sarjatilanne

 

Myös naiset ovat kehissä lauantaina, kun kauden kuudes turnaus pelataan Töysän Iivarissa. Hyvän kotiturnauksen kaksi viikkoa sitten pelannut Jalas lähtee hakemaan pisteputkelleen jatkoa, kun kello 12.00 alkavassa ottelussa vastaan asettuu SBS Lapua ja kello 14.00 alkaen Himangan Pallo. Kauden aiemmissa otteluissa lapualaisille kärsittiin lokakuulla tyly 5-0 -tappio, mutta HiPa onnistuttiin voittamaan marraskuun alussa maalein 4-3.  

Sarjatilanne

 

E-poikien joukkueet matkaavat sunnuntaina Kälviälle. Siellä ohjelmassa on ensiksi kello 11.00 Jalaksen joukkueiden keskinäinen peli. Jalas 06-joukkue pelaa toisen ottelunsa kello 13.00 alkaen ja tuolloin vastaan asettuu SB Vaasa 07. Jalas 07 -joukkueen ohjelmassa on kello 14.00 alkaen ottelu Nurmon Jymy Thunderia vastaan.

Sarjatilanne

 

Myös C-tyttöjen joukkue matkaa sunnuntaina keski-pohjanmaalle, kun kauden seitsemäs turnaus pelataan Lohtajan Mainingissa. Sarjataulukon sijaluvulta 9 löytyvä Jalas saa kello 16.00 vastaansa sarjakolmonen Jeppis FBC:n (Pietarsaari) ja kello 18.00 vastaan astelee sarjavitonen SB Vaasa.

Sarjatilanne

 

Miesten kauden seitsemäs turnaus pelataan sunnuntaina Ilmajoki-hallilla. Jalas kohtaa kello 11.00 alkaen sarjakärjessä tappioitta liihottavan Konnat, jolla olisi mahdollisuus jo tässä turnauksessa varmistaa lohkovoitto – ja suora nousu ensi kaudeksi 2. divariin. Toisessa ottelussa Jalas saa vastaansa Amerikaarron ja tuo peli vihelletään käyntiin klo 13.00. Konnat veivät kauden aiemman kohtaamisen marraskuun alussa Vimpelissä puhtaasti 6-0. Amerikaartoa vastaan pelattiin lokakuun puolivälissä Qmaxilla ja tuolloin Jalas pystyi kääntämään tiukan kamppailun lopulta edukseen maalein 4-2. Mutta miten äijille käy nyt, sehän selviää kun lähdet pyhänä Ilmajoki-hallin katsomoon!

Sarjatilanne