Sählykerholaiset pelireissulla Parkanossa

Jalaksen sählykerholaiset kävivät ottamassa mittaa Parkanon samanikäisistä kerholaisista. Pelattiin kaksi peliä ja peliaika oli 2x15min. Meillä joukkueet jaettiin lähinnä syntymävuoden mukaan, vastustaja oli hieman sekoittanut pakkaa enemmän. 

Jalaksen nuoremmat 2011 syntyneet ja ensimmäistä kauttaan pelaavat ottivat ensimmäisen kosketuksen oikeaan peliin Parkanoa vastaan. Jokainen pelaaja yllätti positiivisesti yrityksellään. Vastustaja oli maaleissa vielä parempi, mutta tappiotilanteesta huolimatta yritystä riitti! Jalaksen kahdesta maalista vastasivat Siiri sekä Elsa ja joukkueen muutkin tytöt pelasivat poikien ohella todella hyvän pelin. Tästä on hyvä jatkaa kevään harjoituksiin.

2010 syntyneiden joukkue voitti pelinsä lukemin 8-5. Hienoa pelaamista alusta alkaen. Jalaksen pelaajat karvasivat palloa aktiivisesti päädystä asti, joka tuotti tulosta heti ja päästiin muutaman maalin johtoon. Alkupeli oli Jalaksen maalivahdille aika rauhallinen muutamia tärkeitä torjuntoja lukuunottamatta, mutta pian Parkanolaisetkin pääsivät peliin mukaan ja yhtäkkiä oltiin tasoissa. Toisen erän loppupuolella kuitenkin päästiin muutaman maalin johtoon, joka saatiin pidettyä loppuun asti. Hyvä peli!