Kolmenkympinkriisi vei sählypuulaakin

Kolmenkympinkriisi voitti tänään kuplalla pelatun Jalasjärven sählypuulaaki 2017-turnauksen. Finaalissa joukkue kaatoi Team X:n maalein 4-3. Pronssisijan vei Team Jallu, joka voitti pronssiottelussa Wisiitin suoran maalein 5-4. Kaikki finaalissa pelanneet pelaajat palkittiin Jokipiin Pellavan lahjoittamilla palkinnoilla, kun voittajajoukkueen pelaajat pokkasivat saunatyynyt ja hopealle jääneen Team X:n pelaajat saunakintaat. Erikseen palkittiin vielä voittajajoukkueesta Sini Hurskainen ja Mikko Koskela, hopeajoukkueesta Maria Viitala ja Antti Nurmela, pronssijoukkueesta Tero Viertola ja Anne Harju-Ontto sekä Wisiitin suorasta Miikka Hietala ja Jani Hakanpää.

Turnauksen maalipörssin kärkisijan jakoivat Team Jallun Tero Viertola sekä Kolmenkympinkriisin Antti Kallioniemi, jotka molemmat tekivät turnauksessa 9 maalia. Maalipörssin pronssijan jakoivat Team X:n Antti Nurmela ja Wisiitin suoran Miikka Hietala, jotka molemmat tekivät turnauksessa 7 maalia.

Kiitos kaikille pelaajille sekä runsaslukuiselle yleisölle!