Kauden 2016-2017 päätöstilaisuus

Jalas Salibandy vietti lauantaina salibandykauden päättäjäisiä Wilholassa. Tilaisuudessa oli vieraana SPV:n liigajoukkueesta Harri Karjala sekä Hannes Hannula ja kaksikkoa haastatteli Janne Kannonlahti. Tämän kevään salibandyliigan pronssimitalistit kannustivat Jalaksen junnuja harjoittelemaan monipuolisesti ja kertoivat, että myös pienestä seurasta voi ponnistaa vaikka aivan lajin terävimmälle huipulle.

Kaikki Jalaksen sählykerholaiset palkittiin mitalein. Tyttöjen sählykerh…osta aktiivisimpana harjoittelijana palkittiin Vilma Koivuniemi, kehittyjänä Tilda Vainio ja joukkuepelaajana Jenni Pihlaja. F-poikien harjoittelijana palkittiin Santeri Kivimäki, tsempparina Tatu Saarela ja kehittyjänä Antton Välimäki. E-poikien harjoittelijana palkittiin Onni Siltala, kehittyjänä Samuli Rajamäki ja joukkuepelaajana Joonas Kurikkaoja. Kaikki F- & E-poikien pelaajat saivat mukaansa uudet joukkuepipot.

Naisten joukkueesta palkittiin harjoittelijana Juulia Kauppila, kehittyjänä Iida Saarela ja pistepörssin voittajana Miisa Pulkkanen. Miesten joukkueen harjoittelijana palkittiin Marko Poikkeus, tulokkaana Tommi Kukila ja yllättäjänä Niko Kituniemi.

Salibandyteko -palkinnon pokkasivat Reetta Rintala, Riikka Viljanmaa, Emmi Hilli & Jenna Vuorinen, jotka pistivät syksyllä pystyyn tyttöjen sählykerhon. Seura-aktiiveina muistettiin Kimmo Ala-Keturia ja Vesa Vierikkoa. Pitkästä seuratyöstä muistettiin salibandyjaostosta syrjään siirtynyttä Tommi Kivimäkeä.

Viimeiseksi palkittiin Jalas Salibandyn paras pelaaja ja tuo palkinto meni naisten joukkueen maalivahti Maria Viitalalle.

Miesten joukkueen Stallions of the year -kiertopalkinnon vei tänä vuonna Mikko Keisala.

Kiitos kaikille pelaajille, taustahenkilöille, vanhemmille, sponsoreille ja muille toiminnassa mukana olleille salibandykaudesta 2016-2017! Syksyllä jatketaan.