Yksi turnausviikonloppu vielä ennen joulua

Viikonloppuna on kehissä kaikkiaan 5 Jalaksen joukkuetta, kun pelataan pohjanmaan salibandysarjojen tämän vuoden viimeiset pelit. Naiset sekä E-pojat pelaavat lauantaina ja miehet sekä D-pojat sunnuntaina.

 

Naisten tämän kauden neljäs turnaus pelataan lauantaina Kitin Vaparissa Kannuksessa. Jalaksen vastustajat ovat kello 11.00 alkaen Nibacos II (Kokkola) sekä klo 14.00 alkaen KauWi (Kauhava).

Jalas on napannut tämän kauden kuudesta pelistä yhden voiton ja tällä saldolla 10 joukkueen sarjasta irtoaa sijoitus numero 9. Nibacos II löytyy kahden voiton, tasapelin ja kolmen tappion saldollaan sijaluvulta 5. Jalas on tehnyt kuudessa pelissä 12 maalia ja Nibacos 10, joten kovin runsasmaalista peliä tästäkään tuskin tulee – vai tuleeko?

Päivän toinen vastustaja KauWi, on 5 voiton ja yhden tappion myötä sarjan jaetulla piikkipaikalla. KauWi on päästänyt kuudessa pelissä ainoastaan 6 maalia, joten Jalasnaisistolla on luvassa hikinen iltapäivä, jotta Kauhavalaisten verkko saadaan tomutettua. Pelejä pystyt seuraamaan tulospalvelusivulta reaaliaikaisesti.

 

E-poikien alemman jatkosarjan ensimmäinen turnaus pelataan lauantaina Isokyrön liikuntahallilla ja Jalas on tässä turnauksessa mukana kahdella joukkueella. Pojat suuntaavat koulupäivän päätteeksi peleihin, joissa Jalas 06 kohtaa klo 15.00 alkaen SB Vaasa sudet, Jalas 07 kohtaa klo 16.00 alkaen Kuortaneen Kunnon ja klo 18.00 alkaen on turnauspäivän viimeisenä matsina ohjelmassa Jalaksen joukkueiden keskinäinen ottelu. 

E-poikien tulospalvelusivu.

 

Miesten turnaus pelataan sunnuntaina Uusikaarlepyyn Tähtihallissa. Jalas kohtaa heti klo 10.00 isäntäjoukkue Blue Fox II:n ja kello 12.00 alkaen kohdataan Jeppis FBC (Pietarsaari). Kyseessä on ensimmäisen sarjakierroksen viimeinen ja toisen sarjakierroksen ensimmäinen peli. Blue Fox:a ei ole vielä aiemmin kohdattu, mutta Jeppikselle kärsittiin syyskuulla niukka ja kirvelevä 2-0 -tappio. Jalas, Blue Fox II & Jeppis ovat kaikki keränneet kahdeksasta pelistä kahdeksan pistettä, joten jaossa on tärkeitä pisteitä.

Jalas päässee turnaukseen miltei koko kokoonpanollaan sillä ainoastaan kaukomaille reppunsa kanssa matkannut Kukila Te on rivistä poissa. Turnauksessa nähdään myös comeback, kun kakkosdivarin kärkiporukkoihin kuuluvasta Seinäjoen Mailattomista pelipaikkaa kärkkynyt Niklas Mäki-Ventelä palaa tuttuun Stallions-nuttuun.

Miesten pelejä pystyt seuraamaan tulospalvelusivulta reaaliaikaisesti.

 

D-poikien kauden viides turnaus pelataan sunnuntaina Nurmon Jymyn isännöimänä Peräseinäjoen RitolaHallissa. Jalas saa kello 15.00 alkaen vastaansa SB Vaasan ja kello 17.00 alkaen kohdataan ISB-Ilmajoki. Viime turnauksessa Nibacokselle kärsitystä kauden ensimmäisestä tappiosta huolimatta Jalas on sarjan piikkipaikalla. Nyt onkin kaikilla Jalaksen faneilla oivallinen tilaisuus lähteä katsomaan miten pojat pärjäävät, sillä tämän lähempänä Jalasjärveä D-pojat eivät pelaa. Toki tällä kaudella D-pojat vielä toistamiseen RitolaHallissa pelaavat, kun Jalaksen isännöimä kauden viimeinen runkosarjan turnaus pelataan RitolaHallissa 24.3.2018.

D-poikien tulospalvelusivu.