F-pojilla turnaus Ylistarossa

F-poikien kolmas ja tämän vuoden viimeinen turnaus pelattiin lauantaina 9.12.17 Ylistaron Kirmaushallissa.  Jalas 08 kohtasi Kokkolan Nibacos valkoisen ja Nibacos keltaisen. Jalas 09 pelasi myös Nibacos valkoista vastaan ja toisessa ottelussa vastaan asettui FBC Remix (Isokyrö).

Myös tässä turnauksessa pelaajien vanhempia pyydettiin kirjoittamaan fanikatsomon havaintojen perusteella otteluraportit ja ne tulevat nyt tässä:

 

Jalas 08 - Nibacos valkoinen 12-3

Peliä oli pelattu vain 16 sekuntia kun Jalas täräytti jo ensimmäisen maalinsa, poikien syöttöpeli kulki ja maaleja tehtiin tasaiseen tahtiin. Nibacos sai tehtyä ensimmäisen maalinsa vasta noin 10 minuutin kuluttua pelin alusta, Jalaksen maalissa pelannut Eelis sai olla rauhassa kun peli oli suurimmaksi osaksi vastustajan päässä. Toiseen erään lähdettiin turvallisessa johtoasemassa.

Toinen erä sujui samaan tapaan varmoin ottein.

Jalaksen maalit: Tuukka Heinola (Aaro Viitala), Heinola (Onni Mäkelä), Heinola (Mäkelä), Aapo Kannonlahti (Akseli Lehtinen), Kannonlahti (Santeri Kivimäki), Heinola (Mäkelä), Kivimäki,  Mäkelä (Heinola), Kivimäki (Kannonlahti), Heinola, Mäkelä (Heinola) & Heinola.

 

Jalas 08 - Nibacos keltainen 7-6

Tämä peli oli todella tiukkaa vääntöä alusta asti, Nibacos meni johtoon heti kahdella maalilla ja Jalaksen poikien peli oli vähän hukassa.

Eelis pelasi maalissa todella hyvin ja piti Jalaksen pelissä mukana isku etäisyydellä. Jalas sai ensimmäisen maalinsa 6 minuutin kohdalla eikä aikaakaan kun peli oli tasan 2-2. Peli jatkui tiukkana loppuun asti niin ettei katsomossa meinattu penkeillä pysyä. Tässä pelissä nähtiin poikien suuri voitontahto, pojat pelaa joukkueena ja kaikki on pelissä mukana Jalaksen sisulla ja siitä suuri kiitos valmentajille!

Jalaksen maalit: Rasmus Rintala (Santeri Kivimäki), Tuukka Heinola (Onni Mäkelä), Heinola (Mäkelä), Mäkelä (Heinola), Akseli Lehtinen, Lehtinen, Lehtinen (Aapo Kannonlahti).

 

Jalas 09 - FBC Remix 1-8

Ensimmäisenä vastassa ollutta FBC Remixiä vastaan Jalas 09 pelasi hyvää puolustuspeliä. Kuitenkin, tiukasta puolustuksesta ja maalivahti Benjamin Sillanpään loistavista torjunnoista huolimatta Jalas 09 joutui tunnustamaan FBC Remixin paremmakseen luvuin 8-1. Jalaksen ainoan maalin teki Waltteri Lehto ja parhaan pelaajan palkinnon sai vikkeläkinttuinen Eino Kohtamäki.

 

Jalas 09 - Nibacos valkoinen 2-12

Toisessa pelissä Jalas 09 kohtasi Nibacos Valkoisen. Nibacos onnistui pyörittämään peliään todella hyvin. Vaikka Jalaksen joukkue laittoi hanttiin ja onnistui maalinteossakin kahteen kertaan (3-1 kavennus Benjamin Sillanpää ja 10-2 kavennus Waltteri Lehto), oli peli Nibacoksen hallussa. Kokkolalaiset voittivat lopuksi selvin lukemin 12-2. Toisen pelin parhaana pelaajana palkittiin vilkasliikkeinen Antti Parkkari. Maalissa pelasi Severiina Lehtovaara.