Naisille avausturnauksesta 2 tappiota

Jalaksen Salibandy naiset starttasivat kautensa tänään Kokkolassa. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui SBS Lapua, joka vei pisteet kotiin 5-0 (3-0, 0-0, 2-0).

Peli lähti käyntiin Jalaksen painostuksella, mutta Lapua otti nopeasti etulyöntiaseman, mikä jatkui pelin loppuun saakka. Jalas pystyi kuitenkin parantamaan omaa pelaamistaan. Tästä häviöistä ei suinkaan masennuttu, vaan seuraavaan peliin lähdettiin entistä kovemmalla intensiteetillä. 💪🏻Parhaana pelaajana palkittiin Emmi Hilli 🏆

Tällä kaudella valmentajamme jakavat joka pelissä tähtiä ja ensimmäisessä pelissä loistivat;
⭐⭐⭐ Susanna Friman
⭐⭐ Karita Kangastie
⭐ Iida Saarela

#77 #13

 

Päivän toisessa pelissä vastassa Blue Fox ll joka korjasi pistepotin lukemin 5-3(2-0,2-1,1-2)

Ensimmäisen pelin suurimmat jännitykset olivat nyt takanapäin ja suuntasimme katseemme kohti toista ottelua. Kentällä kohtasimme Blue Fox II Uusikaarlepyystä. Pelin alussa saimme palloa toimitettua vastustajan päähän mutta se ei tuottanut tulosta. 6 minuutin kohdalla Siniketut rankaisivat (luultavasti tyttö..) omasta virheestämme. Tästä suivaantuneena lähdimme vimmatusti tasoittamaan mutta pallo kuitenkin eksyi oman maalivahtimme taakse ajassa 13:07 . 
Toiseen erään lähdettiin siis tilanteessa 2-0. Erän kuluessa Siniketut taikoivat kaksi kertaa pallon maalivahdimme ohitse. Sitten se aika koitti: Oli meidän vuoromme! Karita "Karitsa" Kangastie viipelsi kohti maalia ja pallo ylitti maaliviivan ajassa 20:54. Ilomme alkoi ja yleisö taputti vimmatusti. 
Kolmannessa erässä, kun 23 sekuntia oli kulunut Karitsa ruokkii kovaa maalin nälkäänsä ja löi pallon vastustajan verkkoon. Ajassa 35:55 Ketuille siunaantui vielä yksi maali. Tästä reilu kolme minuuttia myöhemmin Karitsa ampui pallon taitavuudellaan vastustajan maalivahdin ohitse saaden lakin päähänsä. Loppuerä vietettiinkin jäähyjen parissa. Ensi vastustaja sai jäähyn työntämisestä ajassa 39:58. Ylivoima toimi kohtalaisesti mutta sitten Kettu sai pallon ja juoksi kintuillaan kohti maaliamme. Tilannetta pelastaakseen Susanna "Sussu" heittäytyi kohti Kettua, kaataen tämän ja saaden siitä estämisrangaistuksen. Ennen jäähyn istumista tuomari päätyi antamaan vastustajalle rangaistuslaukauksen, sillä Kettu oli maalin tekoaikeissa. Rangaistuslaukauksen kuitenkin hoiti meidän super maalivahtimme Maria "Muuri" Viitala. Kolme minuuttia myöhemmin edellisestä rangaistuksesta Sussun pakkiparin, Juulian, jarrut pettivät ja Kettu lensi kaaressa laidan ylitse vetäen laidan joukossaan. Tästä aiheutuen iäkäs tuomarimme päätti antaa jäähyn vaarallisesta pelaamisesta. Minuutin kuluttua jäähyn antamisesta summeri soi ja peli oli päättynyt.

Parhaana pelaajana palkittiin hatullinen Karitsa.

Ansaitusti tähdet menivät seuraavanlaisesti:
⭐⭐⭐ Karita Kangastie
⭐⭐ Maria Viitala
⭐Nita Mäki-Ventelä

#21 #25