Naisten joukkueen kausi käynnistyy sunnuntaina

Jalaksen salibandynaisten kausi starttaa sunnuntaina Kokkolassa, kun Hollihaan kaukalossa pelataan pohjanmaan naisten kolmosdivarin kauden avausturnaus. Viime kaudesta reilusti uudistunut Jalaksen joukkue kohtaa kello 11.00 alkaen SBS Lapuan ja kello 13.00 Blue Fox II:n.

Naisten joukkueen jatko oli viime kauden jälkeen katkolla, kun noin puolet joukkueesta oli lähdössä opiskelujen perässä eri puolille suomea. Uusia innokkaita pelaajia löytyi kuitenkin naapurikunnista reippaasti, joten joukkue saatiin myös tulevalle kaudelle kasaan. Antti Kallioniemi ja Kimmo Ala-Keturi jatkavat joukkueen valmentajina ja duon trioksi täydentää Kurikan lukiolla perjantaitreenit vetävä Jari Nieminen.

Jalaksen naisten joukkue 2017-2018

Maria Viitala MV
Mira Tiitinen MV
Susanna Friman
Emmi Hilli
Juulia Kauppila
Niina Lehtimaa
Nita Mäki-Ventelä
Iida Saarela
Jenna Vuorinen
Jessica Äijö
Karita Kangastie
Maria Mattila
Mirva Mäki
Jenna Ponsiluoma
Petra Rajamäki
Tiia Vainionpää
Sarita Välisaari
Piia Yli-Hannuksela

Valmentajat:
Antti Kallioniemi
Kimmo Ala-Keturi
Jari Nieminen

Joukkueenjohtaja:
Asko Mäki-Ventelä

Lohkon reaaliaikaisen tulospalvelusivun löydät osoitteesta: http://salibandy.fi/tulokset/…

20171012_191525606_iOS.jpg