Jalaksen jalkapallojaosto ja XXL tulevat solmimaan yhteistyösopimuksen

Jalasjärven Jalaksen jalkapallojaosto on tekemässä yhteistyösopimusta XXL:n kanssa vuosille 2019-2022. Sopimus astuu voimaan 1.5.2019, jonka jälkeen jalkapallojaoston urheilutarvikehankinnat tehdään XXL-myymälöistä ja -verkkokaupasta.

Jalkapallojaoston seura-asuiksi tälle kaudelle on valittu alla kuvissa näkyvät Umbron seuratuotteet, joiden hankkiminen tapahtuu toukokuusta alkaen XXL-verkkokaupan kautta.

Seuramalliston verkkarihousut (UX-1 Team training pant) ja verkkaripaita (UX-1 Team half zip shirt), sekä pelipaita, shortsit ja maalivahdinpaita ovat sovitettavissa Jalasjärvellä 15.4.-15.5.2019 välisenä aikana. Sovitusajankohdat sovitaan joukkueenjohdon kanssa, joka tiedottaa joukkueen jäsenet. Joukkueenjohdolla on tiedossa myös seuramalliston hinnat. Myöhemmin syksyllä avattavasta Seinäjoen myymälästä löytyy jatkossa koko seuramalliston sovitusarja.

Myymälästä tehtäviä hankintoja varten jäsenille annetaan seuraviivakoodi (toukokuun alkuun mennessä), jolla ostokset saa ostettua seurahinnoin. Viivakoodi on voimassa kaikissa XXL-myymälöissä. Seuran jäsenille tulee myös ainutlaatuisia tarjouksia ja kampanjatuotteita, joita voi ostaa mistä vaan myymälästä seuraviivakoodia näyttämällä. Jalkapallojaosto saa myös vuosittaisen hyvityksen kaikista rekisteröidyistä ostoista.

Valmiiksi painetut seuratuotteet ovat tilattavissa ainoastaan XXL-verkkokaupasta. Verkkokaupan aukeamisesta tiedotetaan erikseen ja jäsenien rekisteröitymiseen annetaan vielä erilliset ohjeet.