Jalas on palkittu Suomen Palloliiton Vaasan piirin Vuoden Kaikki Pelaa toimijana ja Alina Takala vuoden lupaavana naiserotuomarina!

Jalas on palkittu Suomen Palloliiton Vaasan piirin kauden 2019 palkitsemistilaisuudessa keskiviikkona 18.12.2019 Vuoden Kaikki Pelaa toimijana ja Jalasjärvinen Alina Takala Vuoden lupaavana naiserotuomarina! Palkitsemistilaisuus pidettiin Vaasan Elisa Stadionilla. Jalaksen palkinnon kävi vastaanottamassa Jalaksen jalkapallojaoston puheenjohtaja Anssi Kuusisto.

Puheenjohtaja Kuusisto haluaa kiittää kaikkia Jalaksen jalkapallotoiminnassa mukana olevia. Jalaksen toimintaa on kehitetty pitkäjänteisesti ja pelipassien määrä on ollut koko ajan nousujohteinen. Kaikessa toiminnassa panostetaan kasvattajaseuran juniorityöhön ihan jo pallokerhosta alkaen. Pallokerho toiminta onkin kasvanut parin vuoden aikana todella merkittäväksi osaksi Jalaksen toimintaa, josta suuri kiitos upeille pallokerhojen ohjaajille. Junioreitten harjoitusmahdollisuuksia pyritään myös koko ajan parantamaan ja Kiuaskallion Kaarihallin kunnostuksen myötä olosuhteet ottavat jälleen aimo harppauksen oikeaan suuntaa. Tämä palkinto on huomionosoitus koko Jalaksen jalkapalloperheelle, koska ilman aktiivista kökkähenkeä ja vapaaehtoistyötä joukkueiden eteen tästä hommasta ei vaan tulisi mitään.

Suomen Palloliiton Vaasan piiri toimii vuoden 2019 loppuun saakka 26 kunnan alueella ja jäseninä piirissä on 82 seuraa. Asukkaita piirin alueella on 320 000 ja pelipassipelaajia piirin seuroissa on 8300. Kaikkiaan tämän vuoden palkitsemistilaisuudessa tilaisuudessa jaettiin 10 palkintoa, joten kyseessä on todella iso huomionosoitus palkituille henkilöille ja toimijoille. Tästä ainoana Seurana saadusta huomionosoituksesta voidaan olla ylpeitä ja jatketaan samalla mallilla, sekä todella paljon Onnea Alinalle!

Alla kaikki tilaisuudessa palkitut: