Jaoston erityismainnat kaudella 2020

Sunnuntaina 29.11.2020 palkittiin Jalaksen jalkapallojaoston pelaajia ja toimihenkilöitä erityismaininnoin pienimuotoisessa jaoston päätöstilaisuudessa Kiuaskallion rinnekahvilassa. Tänä vuonna jalkapallojoukkueet pitävät omat joukkuekohtaiset päätöstilaisuudet erikseen, joissa palkitaan pelaajien valinta ja valmentajien valinnat.

Tilaisuuden alussa jaoston puheenjohtaja Anssi Kuusisto kertasi lyhyesti kulunutta kautta. Takana on poikkeuksellisen jalkapallokausi. Covid-19 viruksen aiheuttama pandemia ja sen myötä tulleet rajoitukset ovat vaikuttaneet osittain koko kauden toimintaan. Kaarihalli onneksi saatiin juuri kauden alussa käyttökuntoon.

Kaarihallin kunnostusta ei olisi päästy aloittamaan ilman Heikki Loikkasen testamenttaamaan lahjoitusta ja nykyiseen kuntoon hallia ei olisi saatu ilman Kurikan kaupungin avustusta. Lisäksi kunnostus on vaatinut paljon talkootyötä ja useita tukijoita, joten iso kiitos jalkapalloilijoiden puolesta kaikille projektiin osallistuneille!

Tällä kaudella Jalaksella on ollut 10 harjoitusryhmää ja 7 joukkuetta pelasi myös sarjassa. Seuran lisenssimäärä jäi tällä kaudella hieman alle sataan, mutta harrastajamäärä pysyi kokonaisuudessaan reilussa 150 pelaajassa. Tällä kaudella on saatu syvennettyä myös valmentajien ja toimihenkilöiden osaamista yhteistyössä Palloliiton ja SJK-junioreiden kanssa. Päättynyt kausi oli upea poikkeuksellisista ajoista huolimatta ja joukkueet menestyivät omissa sarjoissaan hienosti.

Jaoston erityismaininnat kaudella 2020:

  1. Vuoden valmentajana palkittiin Kari Rajamäki. Kari luotsasi joukkueen sarjan voittoon ilman ainuttakaan tappiota. Karin on todellakin ansainnut pelaajien luottamuksen rauhallisella valmennustyylillään.

  2. Vuoden jalkapalloperheenä palkittiin Saari Maria ja Jari sekä Juho, Julia, Jasmin ja Jaakko. Saaret ovat aina mukana joukkueiden toiminnassa; niin talkoissa, valmentamisessa, kuin pelaamisessakin.

  3. Vuoden tyttöpelaaja on Vilma Koivuniemi. Vilma on erittäin taitava pelaaja, joka pystyy pelaamaan joukkueessa kuin joukkueessa.

  4. Vuoden poikapelaaja on Miika Rajamäki, joka on joukkueen kantavia voimia ratkaisun paikoissa. Miika on myös tämän kauden oman ikäluokkansa paras maalintekijä.

  5. Samulin pytty menee tänä vuonna Erkki Kurikka-Ojalle. Erkki on lähes läpipääsemätön seinä joukkueensa puolustuksessa. Erkki on fyysisesti, teknisesti ja taitotasoltaan vahva pelaaja, joka ottaa toiset huomioon. Erkki on erittäin reilu Herrasmies kentällä.

  6. Vuoden paras pelaaja on Lauri Kokko, joka on uskomattomalla itseluottamuksella varustettu pelaaja. Lauri ohjaa peliä ja uskaltaa tehdä erilaisia ratkaisuja pelin avaamiseksi. Laurin taidot on huomioitu vahvasti myös Jalaksen ulkopuolella.

  7. Vuoden pelinohjaaja on Eero Lehto. Eero on pienten pelaajien idoli ja auktoriteetti kentällä pelkällä hymyllään.

  8. Vuoden erotuomari on Reijo Keisala, joka tekee pyyteetöntä työtä jalkapallon eteen ja on aina valmis viheltämään.

  9. Vuoden jalkapalloteko Mika Järvilehto, joka oli oman sarjansa maalikuningas ja koko läntisen piirin maalipörssin kärkisijoilla.

Palkitut 2020.jpg

Onnea palkituille ja iso kiitos kuluneesta kaudesta jaoston ja joukkueiden toimihenkilöille, valmentajille, joukkueenjohtajille sekä pelaajille, huoltajille ja tietenkin myös Jalaksen Jalkapallon yhteistyökumppaneille ja tukijoille!

Seuraavalle kaudelle ilmoittautuminen alkaa jo joulukuussa erikseen ilmoitettavilla joukkuekohtaisilla ilmoittautumislinkeillä, mutta tästä erikseen myöhemmin.