P10 joukkueen kuulumiset kevään viimeisestä sarjaturnauksesta 28.6.

P10 joukkueen kevätkausi meni todella hienosti, kahdeksasta pelistä seitsemän voittoa! Alla joukkueen kirjaamat otteluraportit kevätkauden viimeisestä sarjaturnauksesta.

Jalas P10 joukkue sarjapeleissä Seinäjoella 28.6.2018

Jalaksen P10 joukkue vieraili Seinäjoella 28.6. illalla sarjapeleissä Seinäjoen Raviradan kentällä. Ensimmäisenä vastaan asteli tiukaksi vastukseksi jo aiemmin todettu Ilmajoen Kisailijoiden IK 08 – joukkue. Peli oli alusta loppuun tasaista vääntöä, kummankin joukkueen saadessa omat tilaisuutensa pelin kääntämiseksi edukseen. Jalas vei kuitenkin lopulta voiton Tuukka Heinolan viimeistelemällä maalilla. P10 poikien omalla Reilu Pelaaja – kortilla palkittiin tässä pelissä Niklas Virnala. Tässäkin pelissä palkitseminen oli hankalaa, sillä pelillisesti kovaa työtä tekivät niin Akseli maalissa, Miko, Eelis ja Eetu pakkeina pelaten täydet minuutit, Tuukka Heinola keskikentällä kapellimestarina, ja hyökkäyspäässä Niklas, Eero, Vilma, Hermanni ja Benjamin tehden kovaa työtä Ilmajoen vahvaa puolustusta vastaan.

Toisessa pelissä vastaan saatiin Kurikan Ryhti. Jalaksen pojilla taisi jäädä jotain hampaan koloon Ilmajoen kevätturnauksessa, jossa Jalas turnausvoittajana otti ainoan tappionsa juuri Ryhtiä vastaan, sen verran kylmää oli kyyti Kurikkalaisia kohtaan kylmenevässä Seinäjoen illassa. Maalihanat aukaisi Vilma Koivuniemi päästyään keskialueelta läpi Kurikkalaisten puolustuksen. Seuraavaksi asialla oli Tuukka Heinola, joka heilutti komealla laukauksella vastustajan maaliverkkoa. Lisää maaleja nähtiin, kun Eero Ristilän läpiajosta Kurikan puolustaja joutui pysäyttämään pallon kädellään ja pallo määrättiin pilkulle josta Eero teki varmasti maalin. Seuraavaksi kulmatilanteesta Vilma Koivuniemen komeasta keskityksestä pallon puski maaliin Akseli Lehtinen. Myös seuraavasta maalista vastasi Akseli. 6-0 ja 7-0 osumat viimeisteli taas Tuukka Heinola, saaden näin täyteen hattutemppuun vaadittavat 3 maalia. Kun vielä Eero Ristilä viimeisteli toisen maalinsa toisen jakson puolen välin jälkeen, ja Lehtinen pian tämän jälkeen täytti myös hattutempun vaatimukset, olivat loppulukemat pelissä 9-0.

P10 KUVA.jpg