Jalas P12 valkoisen ensimmäinen kotipeli Kiuaskalliolla 20.5 ja voittoputki sai jatkoa!

Jalas valkoinen 3 - 1 Kanu 06

Joukkueen otteluraportti:

P12 valkoisten eka kotipeli ja ensimmäistä kertaa päällä myös uudet siniset pelipaidat. Vastassa Kanu 06, jonka kanssa karsinnoissa pelattiin tasan. Ekalla puoliajalla vähän hakusessa molempien peli.

Jalas siirtyi 1-0 johtoon kymmenen minuutin pelin jälkeen Kanun omalla maalilla. Erikoinen maali kaikenkaikkiaan kun Kanun maalipotkun jälkeen, ei jalaslaiset koskeneet kertaakaan palloon.

Noin vartin kohdalla Kanulle tuomittiin rankkari, kun Kanulainen kompuroi rankkualueen tuntumassa, rankku maaliin ja tilanne 1-1. Kun oli pelattu 22 min siirryttiin 2-1 johtoon Nikon kaukovedolla vastapalloon rankkualueen takaa ja maalivahti oli voimaton.

Toisella puoliajalla Jalaksen peli parani, mutta maaleja ei saatu aikaiseksi hyvistäkään paikoista. Vastaavasti Kanun yritykset jäivät kaukovedoiksi tai Rasse esti läpisyötöt hyvillä vastaantuloilla. Peli alkaa olla jo vähän fyysistäkin. Molemmille joukkueille tuli yksi keltainen kortti. Ottelun lopussa jälleen yhdestä tilanteesta Mika onnistui tuikkaamaan pallon maaliin hyvällä kurotuksella maalin lähettyviltä ja loppulukemat 3-1.

Hienosti jatkuu puhtaalla pelillä poikien sarjapelit. Käy kurkkaamassa sarjataulukko joukkueen sivuilta tästä