Jalas on mukana Palloliiton Kannusta Mua- kampanjassa 2018

Kannusta mua –kampanjassa #kannustamua on tarkoitus tukea positiivista ilmapiiriä ja eritoten pitää hauskaa yhdessä. Kampanja on koko Jalaksen jalkapalloperheen kaikkien joukkueiden yhteinen. Luodaan kaikissa joukkueissa hyvää fiilistä ja arvostetaan hyvää käytöstä kaikessa toiminnassa. Positiivinen ilmapiiri on tärkeä osa lasten harrastusta.

Tänään Jalaksen pallokerhossa oli Äidit pyydetty mukaan pelaamaan - Loistavaa #kannustamua!

Tänään Jalaksen pallokerhossa oli Äidit pyydetty mukaan pelaamaan - Loistavaa #kannustamua!

Jaosto muistaa kampanja-ajan jälkeen henkilöitä tai koko joukkuetta, josta parhaiten huokuu positiivinen asenne ja jaksaa kannustaa takaiskuista tai säästä huolimatta. Kampanja-aika vuonna 2018 on 7.5.-17.6.

Lue lisää kampanjasta >>> tästä

 

Hyvää Äitienpäivää kaikki futisäidit ja kiitos kun jaksatte aina kannustaa!