Seurakisat 22.5.2018

>>>> TÄSTÄ ILLAN TULOKSET (päivitetty 30.5.klo 9.40) <<<<

Tällä viikolla vietetään Valtakunnallista yleisurheiluviikkoa ja Jalasjärvellä eilen tiistaina 22.5 järjestetyt seurakisat olivat yksi viikon aikana valtakunnassa järjestetyistä tapahtumista.

Seurakisoissa oli mukana tällä kertaa yhteensä 72 urheilijaa sarjoissa 5-15v ja seuran ulkopuoleltakin saatiin taas uusia urheilijoita mukaan.

Saimme myös seuran ulkopuolisilta hyvää palautetta aktiivisesta seurakisojen järjestämisestä. Kiitos nuorisourheilutiimin puolesta urheilijoiden aktiivisille vanhemmille avusta toimitsijan tehtävissä sekä kioskin tarjoiluista, ilman apuanne tapahtuma ei sujuisi yhtä mallikkaasti ja sujuvasti.

Viikon päästä 29.5 kilpaillaan vielä toukokuun lajeilla ja 5.6 pidetään tauko seurakisoista, koska tällöin on junnujen avoimet heittokisat. 12.6 alkaen aloitetaan uusilla kesäkuun lajeilla, tarkemmin tästä.

Palautteet alla olevalla lomakkeella tai sähköpostiin jalas.yleisurheilu@gmail.com

5-7v sarjojen jälkeen otettiin yhteiskuva

VIELÄ KERTAUKSENA MAKSUISTA TIETOA:

Seurakisamaksu on 5€ per ilta seuran ulkopuolisilta kilpailijoilta (maksetaan käteisellä kioskille) ja 10€ seuran jäseneltä koko kesä (sisältää kaikki 9 kilpailua + päätösillan). 10€ maksujen osalta jaettiin maksulomakkeita, muistakaa maksaessa kirjoittaa viestikenttään urheilijan nimi.  YU- jaoston harjoitustoimintaan (kerhot, koulut, harkat) osallistuvilta ei peritä erillistä maksua seurakisoista, vaan seurakisat sisältyvät harjoitustoiminnan maksuun. Seurakisapäiville seuranjäsenille on hankittuna tapaturmavakuutus alle 16-vuotiaille.

Huomioikaa että kaikessa Jalaksen ohjatussa toiminnassa mukana olevien tulee suorittaa kalenterivuosittain pääseuran jäsenmaksu, joten seuranjäseniä ovat vain jäsenmaksun maksaneet henkilöt / perheet. Tästä lisätiedot pääseuran jäsenmaksusta

Palautteenantajan tiedot (etu- ja sukunimi)
Tähän tarkka palaute, mm. mikäli haluatte korjattavan mielestänne virheellisen tuloksen